Akce

Kurz vaření Zvěřina

3.11.2020, 17.00 Národní zemědělské muzeum Praha
Kurz vaření s Pavlem Minářem, členem Národního týmu AKC ČR.

Popis

Detaily akce

Datum
3.11.2020, 17.00
Cena
2 Kč
Kategorie
-
Web

Lektor: Pavel Minář Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR. Naučíte se: - sušený mufloní hřbet s tuřínem a malinovou omáčkou - bažantí vývar se zeleninou a brandy - dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem - kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany - sněhová palačinka s brusinkami a ořechy

Poloha akce

Kurz vaření Zvěřina

3.11.2020, 17.00 Národní zemědělské muzeum Praha
Kurz vaření s Pavlem Minářem, členem Národního týmu AKC ČR.