Jamiro´s Jerky

Publikováno 31.03.2021
V dnešní nelehké době je třeba vážit si každého příběhu se šťastným koncem. Radek "Jamiro" Stiller začal se sušením masa někdy v roce 2010 a poměrně rychle mu díky jeho hladovým přátelům došlo, že dělá něco, co ostatním chutná.

Sehnal si proto investora, zadařilo se rozjet výrobu a pak... přišla koronakrize a investor hodil ručník do ringu. Radek se ale zabejčil. "Rozhodl jsem se postavit na vlastní nohy. Chápal jsem rizika. Byla tu slušná šance, že se všechno... no víte, co. (směje se) Ale nechtěl jsem to vzdát. Takže jsem musel plánovat, myslet dopředu, abych se chránil před možným neúspěchem. A i když to není vždycky lehké, musím zaklepat, že to zatím funguje. Hlavní je nezdolná vůle k podnikání. Bez ní by žádné Jamiro\\'s Jerky nebylo."

Můžeme být rádi, že to Radek nevzdal, protože nabízí opravdu unikátní kousky. Jako třeba Hovězí Habanero, při jehož výrobě využívá papričky sušené mrazem (díky čemuž si zachovávají před zpracováním dokonalou chuť i vůni). Nebo nečekanou pecku Hovězí Vinegar. Kombinace hovězího a octu je opravdovou trefou do černého. A pak je tu výborná krůtí varianta s nasládlou chutí teriyaki a se špetkou zázvoru. Všechny výrobky jsou navíc vhodné pro keto a low carb dietu a 100% bez chemie a lepku.

Zkrátka a dobře, kdo má rád sušené maso, ten musí Jemiro\\'s Jerky vyzkoušet. Litovat určitě nebude. Kdo by si pak Radkovy sušené lahůdky hodně oblíbil (a věřte nám, těžké to není), může se stát členem Jamiro´s Klubu, kde na něj čeká řada výhod.

th.

obchod@jamiros.cz, +420 608 120 240, Facebook, Instagram, www.jamiros.cz