Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
20. dubna 2024, svátek má Marcela
Pivo – Kamera – akce!

Pivo – Kamera – akce!

Plzeňský restaurant Kamera na Barrandově pořádá pravidelné i speciální akce v žánru „komedie / rodinný / gastro“. V hlavní roli vystupuje pečlivě ošetřovaná tanková plzeň a špičkové jídlo.

„Na place máme rádi rušno,“ vypráví Tereza Vlasáková Březovská, jednatelka společnosti Ventura Group, která provozuje několik pražských restaurací a hotelů. „Jsme česká rodinná firma, proto chceme rozvíjet českou tradici jak na gastronomické, tak na společenské rovině.“

Rodinný live stream u jednoho stolu
Každá neděle je zasvěcená řízkům. „Chceme v této uspěchané době vytvořit příležitost, aby se naši hosté sešli a udělali si čas na dobré jídlo a společnost,“ představuje koncept Březovská. U stolů se schází rodina a přátelé, dávají si navzájem ochutnat, povídají si. Sdílení jídla a zážitku z něj tu probíhá v přímém přenosu a bez sociálních sítí. 

  • 1-rizkova-nedele.JPG
  • Při Řízkových nedělích kombinujete několik druhů masa, obalů a příloh tak, abyste si užili sváteční oběd přesně podle své chuti.

Nenápadný půvab sobotního brunche
Poslední sobota v měsíci bývá zasvěcená poklidnému posezení ve stylu „all you can eat and all you can talk“. Času na jídlo a povídání s blízkými tu máte, co hrdlo ráčí. „Spěch je nepřítel zdravého jídla a zdravých vztahů. Sobotní brunch je příklad akce, která je pravým opakem fastfoodového a konzumního stylu života,” objasňuje vizi Březovská. „Schválně – kolik jídel jste během týdne snědli v poklusu nebo sami u televize, aniž byste věděli, co doopravdy jíte?“

  • 2-brunch.JPG
  • Dezerty na brunchi jsou veliké tak akorát, aby hosté mohli ochutnat od každého kousek a ještě si párkrát přidat.

  • Baby nebude sedět v koutku
  • S dětmi se počítá. Kuchaři připravují speciální dětské pokrmy. Malí hosté vyžadují od jídla hru – kuchaři jim např. připravují palačinky, které si děti samy ozdobí, ovocné špízy, které mohou namáčet v polevách apod. Součástí velkých akcí je často také profesionální hlídání s animačním programem. Přímo pro děti jsou tu akce jako Halloween, Mikuláše nebo čarodějnice. Celoročně je dětem k dispozici koutek se skluzavkou a trampolínou nebo bowling, na kterém je možné nastavit mantinely pro začátečníky, aby byla hra vyrovnanější. 
  •  
  • 3-detske-akce.jpg
  • Součástí Halloweenu je kromě her a soutěží samozřejmě i tematický raut. 

Hry a soutěže pro malé i velké
I dospělí tu mohou kreativně soutěžit. Každý rok se přihlašují do Kotlíkobraní, kuchařské klání o nejlepší kotlíkový guláš, který vaří na otevřeném ohni. Kvalitu hodnotí veřejnosti i odborná porota z řad uznávaných kuchařů. Každé pondělí na Kameře také pořádají kulturně vědomostní soutěž Nakvíz, při které v partě přátel zhodnotíte svoje všeobecné vědomosti. 

  • 4-kotlikobrani.jpg
  • Amatérské týmy kuchařů přikládají pod kotlík, ve kterém bublá možná nejlepší guláš na Barrandově. 

Highligty, na které se sjíždí celá Praha
Nejoblíbenější akcí zimní sezóny je domácí zabijačka a samozřejmě Silvestr. Večírek nese vždy originální téma, kterému je přizpůsobená tabule. Hosté už zažili např. Gastro cestování časem a těšit se můžou na Maraton filmových pokrmů, který byl vzhledem k pandemické situaci optimisticky přesunutý na letošní rok. 

  • 5-grilovaci-trznice.jpg
  • Na ledu máte vyskládané fláky masa, ryby, mořské plody a potvory. Ale také sýry, plněnou zeleninu nebo rafinované špízy. Na co ukážete, to vám ugrilují. 

V letní sezóně je nejnavštěvovanějším dnem úterý, kdy se koná Grilovací tržnice. Na ledu jsou vyskládané ryby, mořské plody, nakládané maso a další lahůdky. Na co ukážete, to přímo před vámi ugrilují. Přes zimu se zase konají úžasné zabijačky. Přijďte strávit příjemné chvíle a dobré jídlo se svými blízkými.

  • 6-zabijacka.jpg
  • Zabijačku dělají 2x do roka. Těšte se na domácí jitrnice, jelítka, obě barvy tlačenky, prejt, škvarky, ovar nebo slavnou prdelačku.
  •  
  • Kontaktní informace:
  • Plzeňský restaurant Kamera
  • Tilleho náměstí 792
  • 150 00 Praha 5

  • info@restauracekamera.cz
  • +420 777 850 202

  • Web: www.restauracekamera.cz
  • FB: restaurantkamera
  • Inst: restaurantkamera

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?