21. prosince 2025, svátek má Natálie
NaturalProtein: Dostáváme samé pozitivní reakce

NaturalProtein: Dostáváme samé pozitivní reakce

Navzdory krátké existenci si NaturalProtein vybudoval pověst společnosti, která je v očích zákazníků neoddělitelně spjatá se spolehlivostí, vysokou kvalitou užitých surovin a rychlým dodáním. Vybudovat si jménu na trhu plném větších a zaběhlých konkurentů nebylo ze začátku vůbec jednoduché, ale nápad, který zakladatelé měli, na trhu zkrátka chyběl.

articles/20210315210937-natural3.jpg

Objednat si dnes tolik populární proteinové směsi můžete téměř všude. Trh je přesycený firmami, které se předhání v cenových akcích ve snaze dodat zákazníkovi co největší množství různobarevného prášku za co nejnižší cenu, mnohdy na úkor kvality. Většina z nich má ale jedno společné – téměř totožné složení, kde chuť je doháněna dochucovadly a aromaty.

V NaturalProtein se rozhodli vsadit vše na kvalitní složení a vydali se konkurovat mnohem větším a zaběhlým firmám. A po více než roce fungování můžeme konstatovat, že se sázka vyplatila. “Proč bychom měli používat něco, co má vonět a chutnat jako jahoda, když tam můžeme dát opravdovou jahodu?” vysvětlují majitelé firemní filosofii.

Slovo dalo slovo a první proteiňáky s pravým ovocem spatřily světlo světa. Na rozdíl od větších společností neměli v NaturalProtein dostatek kapitálu na agresivní reklamu, ani velkou síť obchodních zástupců, proto vše vsadili na kvalitu a začali objíždět různé trhy, fitness centra a sportovní akce.

A opravdu – jejich drinky s pravým mrazem sušeným a jemně nadrceným ovocem se během prvního roku staly hitem. Ukázalo se, že existuje spousta zákazníků hledajících kvalitu, ale doposud chyběla adekvátní nabídka. NaturalProtein postupně přidal další příchutě a tak dnes v nabídce nalezneme mimo jiné i instantní ekvádorskou a peruánskou kávu, kokos a kakao v BIO kvalitě, mrazem sušené mango, arašídy nebo i pravou vanilku. Zákazníci si tak mohou vybrat z devíti druhů příchutí ve dvou základních velikostech balení a několika variantách podle toho, k čemu proteiňák chtějí.

“Dostáváme samé pozitivní reakce. Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a tomu jsme se uzpůsobili. Chceme mít vše pěkně jednoduché, přehledné a kvalitní,” upřesňují jednatelé.

articles/20210315210937-natural1.jpg

Na výběr je z několika kategorií. Pro sportovní nadšence umíchali verzi „Sportuji“, která po výkonu skvěle doplní počet bílkovin a živin. Na druhou stranu verze „Držím dietu“ obsahuje vlákninu dvou druhů, výborně zasytí a přispívá tak k redukci váhy. A skvělá perlička pro náročnější se skrývá v možnosti umíchat si složení podle svých potřeb.

Novinkou pro rok 2021 jsou fantastické snídaňové kaše, které obsahují mimo jiné i větší kousky mrazem sušeného ovoce a různé druhy semínek. Složení v NaturalProtein dlouho ladili, dokud nedostali špičkový výsledek. A zákazníci jsou nadšení. “Snídaňové kaše jsou obrovský hit. Sotva je vyrobíme, už putují k zákazníkovi. Z míchačky do krabice,” upřesňují a dodávají: “Skvělá snídaně je nejlepší začátek dne a pokud je navíc zdravá z kvalitních surovin, co pěkně zasytí, pak není divu, že se těší takové oblibě.”

Na otázku, jaké plány má NaturalProtein do budoucna, odpovídají majitelé následovně: “Jsme stále teprve na začátku, ale máme v rukávu ještě spoustu novinek, které naši zákazníci dozajista ocení. Můžeme všechny ale už teď ujistit, že vše se ponese ve stejném duchu - špičková kvalita, rychlé dodání, přehlednost a spolehlivost.”

Na jejich nabídku se můžete podívat na www.naturalprotein.cz a také je nezapomeňte sledovat na sociálních sítích, kde jsou rovněž velmi aktivní. Držíme této nové a svěží firmě palce!

 

TIP NA DÁREK: Pokud chcete někomu (případně i sobě, člověk se musí umět rozmazlovat) udělat radost, v nabídce obchodu jsou též výhodné balíčky ze všech kateorií obsahující tři Vámi vybraná 350g balení. Doprava je zdarma.

info@naturalprotein.cz, +420 601 375 888
Facebook, Instagram, www.naturalprotein.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

ČTĚTE DÁLE

Vánoce i Nový rok v pohybu: bazén i bruslení s upravenou otevírací dobou a Týdnem sportu zdarma na Výstavišti

Vánoční svátky jsou ideální příležitostí nejen zpomalit, ale také rozhýbat tělo. Plavecký bazén a Malá sportovní hala na Výstavišti proto upravují svou otevírací dobu a zvou veřejnost na oblíbenou akci Týden sportu zdarma. Přehledně přinášíme všechny důležité informace, abyste si sváteční dny mohli naplánovat bez starostí a také třeba trochu aktivně.

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Avatar: Oheň a popel míří do kin. Premiéra už 17. prosince

Už 17. prosince 2025 vstoupí do kin dlouho očekávaný film Avatar: Oheň a popel, další kapitola vizuálně i příběhově velkolepé ságy Jamese Camerona. Nový díl se vrací na Pandoru ve chvíli, kdy má tento svět divákům stále co nabídnout — nové prostředí, nové klany, nečekané zvraty i silné emoce.

Cestujte bez stresu: proč se vyplatí mít pojištění, které opravdu funguje?

Kdo někdy cestoval do zahraničí, ví, že i výlet naplánovaný do posledního detailu může narušit jeden nečekaný moment. Při zavírání kufru si člověk často jen pomyslí: „Snad bude všechno v pohodě.“ Většinou je. A právě proto se občas zapomíná, jak tenká hranice odděluje bezstarostný výlet od chvíle, která dokáže zamávat i těmi největšími dobrodruhy.

Zážitek pod stromeček: když vánoční dárek není věc, ale společně prožitý okamžik

Vánoce se každoročně nesou ve znamení radosti, očekávání… a také plných dětských pokojů. Hračky přibývají, ale času na jejich skutečné prožití je čím dál méně. Právě proto se stále více rodin zamýšlí nad tím, zda letos Vánoce nepojmout jinak. Místo další věci darovat dětem něco, co nezmizí v koutě –společný zážitek.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.