Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
19. dubna 2024, svátek má Rostislav
Analemma: jedinečný nástroj na úpravu struktury vody, připojte se k (R)evoluci vody

Analemma: jedinečný nástroj na úpravu struktury vody, připojte se k (R)evoluci vody

V srpnu letošního roku byla uvedena na český trh novinka, jedinečný produkt Analemma, vyráběná v Holandsku.

Co je analemma?

Analemma je čirá křemenná křišťálová trubice-tyčinka, naplněná jedinečnou „mateřskou vodou“ pro přeměnu běžné vody z kohoutku do supernabité, plnospektrální a koherentní podoby. Když se nástroj Analemma dostane do blízkosti obyčejné vody, způsobí radikální změnu stavu vody tím, že přeskupí chaoticky a nepravidelně se pohybující molekuly H2O do stejné kapalné krystalické struk- tury, jakou má „mateřská voda“ uvnitř Analemma trubice. Tato struktura a její stabilita má pozoruhodný vliv na všechny živé organismy. Má výrazný revitalizační účinek na celkovou kvalitu života.

2-1.jpg

Je vůbec možné, co dokáže Analemma?

Ano, zní to opravdu jako kouzlo, ale klíčem k omlazující síle Analemma a mateřské vody je věda. Všichni usilujeme o spojení. O harmonii. Chceme být smysluplně propojeni sami se sebou a se vším kolem nás. Kvantová fyzika zcela jasně ukazuje, že je vše ve vesmíru vzájemně propojeno. Naše

Když jsme studovali vodu Analemma, všimli jsem si, že ji nazýváte „vědomou vodou“?

Je tomu tak… Krystalická struktura, kterou nástroj Analemma ve vodě vytváří, umožňuje tělu stát se lepším „přijímačem“. Otevírá cesty tělu stát se vnímavějším, propojenějším a lépe sladěným s harmonickými rytmy přírody. Soulad se rovná vědomí. Proto nazýváme vodu Analemma „vědomou vodou“.

8_1.jpg

Analemma: Harmonizace mozkových vln

V celé řadě testů se ukázaly pozitivní účinky pití vody Analemma na lidské zdraví. V jedné dvojitě zaslepené studii prováděné na dvojčatech byl prokázán mimořádný vliv pití koherentní vody na mozkové vlny. Mozek je orgán, který v těle obsahuje nejvíce vody, a proto hraje voda zásadní a významnou roli ve všech jeho funkcích.

V rámci tohoto testu jedno dvojče pilo běžnou vodu, zatímco druhé pilo po dobu několika týdnů čistou koherentní vodu. Již během půl hodiny po vypití vody Analemma EEG jasně ukázal, že u dvojčete, které pilo koherentní vodu, nastala rovnováha mozkových vln. Tato rovnováha byla znatelná a prokazatelná ještě po několik hodin, zatímco u dvojčete, které pilo pouze běžnou vodu, přítomna nebyla.

Další testy ukázaly, že používání mobilních telefonů tuto křehkou rovnováhu narušuje a vytváří v mozkových vlnách chaos. Byly provedeny testy vlivu vody Analemma na uživatele mobilních telefonů, aby se zjistilo, zda-li dojde k obnovení rovnováhy mozkových vln, a skutečně během několika minut po vypití vody došlo k obnovení rovnováhy.

Analemma vytváří harmonii. Analemma strukturuje molekuly vody, kterou pijeme, a vytváří tak rovnováhu a soulad uvnitř našeho těla a mysli. A jednou z klíčových oblastí, kde k této harmonizaci dochází a také se projeví nejrychleji, je mozek.

1-2.jpg

Analemma: Mimořádné omlazení těla a mysli

V dalším testu vlivu vody Analemma na lidské zdraví byla použita inovativní metoda, která využívá nejmodernější vědecké poznatky k vyhodnocení biologického věku a zdraví pomocí nových biologických markerů: GlycanAge.Test GlycanAge určuje velmi přesně biologický věk a může být užitečným nástrojem, který pomůže zhodnotit celkový zdravotní stav, pohodu a stáří imunitního systému. Studie GlycanAge se zúčastnili jedinci obou pohlaví a různého věku. Nejdříve podstoupili první test GlycanAge ke zjištění jejich biologického věku na počátku studie. Poté pili účastníci vodu Analemma po dobu tří měsíců, po jejichž uplynutí podstoupili druhý test. Účastníci během studie nezměnili nic ze svého běžného životního stylu. Vše zůstalo stejné, kromě vody, kterou pili.

Výsledky byly ohromující! Druhý test GlycanAge zjistil u všech účastníků kromě jednoho pozoruhodnou revitalizaci a omlazení o 1-12 biologických let po pouhých 3 měsících pití vody. Pití vody Analemma vám může doslova prodloužit život. Nejenže zpomaluje proces stárnutí, ale dokonce ho může i zvrátit.

Běžná voda má elektrický výkon 150 až 300 mV. Již po několika krouživých pohybech s Analemma trubicí se elektrický výkon téže vody zvýší o neuvěřitelných 300%! Veškerá tato energie se dostává do našich buněk a revitalizuje a obnovuje celý náš systém.

Náš život je voda. 99 % molekul našeho těla tvoří voda. To je důvod, proč struktura těchto 99 % určuje kvalitu našeho života. Analemma je architektem vody v našem těle. Analemma je průlom, je to (R)evoluce ve vědě o vodě. Zákazníci mohou zakoupit tyčinku Analemma přímo na stránkách www.energizujici-voda.cz. Pro ty, kteří se chtějí s Analemma tyčinkou seznámit, je připravena prezentační akce spojená s ochutnávkou vody Analemma, která probíhá pravidelně dvakrát týdně v prodejně HERBAS, Růžová 7, Praha 1, kde je možné tyčinku Analemma též koupit. Bližší informace k prezentaci jsou uvedeny na webových stránkách.

 

www.energizujici-voda.cz

info@energizujici-voda.cz

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Kuba v srdci Evropy: Habana Social Club vystoupí v rámci rozlučkového evropského turné v Praze a Brně

Skvělá hudba, vášnivý tanec a jedinečný příběh života na karibském ostrově. Hvězda kubánských nocí, skupina Habana Social Club, přinese do Prahy a Brna neopakovatelný kubánský zážitek v rámci svého posledního evropského turné. Kapela navíc svou poslední evropskou jízdu doplnila o sólové tanečníky ze světoznámého klubu Tropicana.

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Svět plný her, zábavy, veselých zážitků a nekonečného dobrodružství se dětem a jejich rodičům během června otevře v novém rodinném zábavním parku Lvíčkov. V 5. patře zrekonstruovaného obchodního centra Máj Národní najdou vysněné místo, kde si mohou kdykoliv kvalitně užít společné chvíle přesně podle svých představ. Žádné starosti, jen radost!

Prague Bike Fest Na Výstavišti se blíží! Ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky, adrenalinové zážitky a zábavu pro děti i dospělé

Druhý ročník Prague Bike Fest se blíží a o víkendu 27. – 28. 4. 2024 se opět otevřou brány pražského Výstaviště, kdy areál uvítá všechny cyklo nadšence v rámci největšího cyklistického festivalu v roce. Během dvou dnů si návštěvníci užijí pořádnou porci adrenalinových show, exhibice, workshopy, organizované vyjížďky se známými sportovci, testování kol, ale i večerní doprovodný program a gastronomická potěšení. Chybět nebude prezentace renomovaných i nových značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky. Na své si přijdou ale i děti. Právě pro ně bude připraven zbrusu nový dětský testovací okruh pod vedením zkušených instruktorů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude pořádně adrenalinová Big Air show v čele s Teodorem Kováčem. Uprostřed Bruselské cesty ve výšce až 7 metrů předvede své nejtěžší triky jako jsou double-backflip, frontflip nohand nebo otočka o 720 stupňů. Hlavními partnery Prague Bike Festu jsou společnosti Sazka a Škoda Auto. Festival podpořil svou záštitou také Český svaz cyklistiky a ministr dopravy Martin Kupka.

Unikátní dokument Tady Havel, slyšíte mě? v kinech již tento týden!

Prezident, občan, režisér, přítel, manžel, pacient, muž na sklonku života... Časosběrný dokument Petra Jančárka Tady Havel, slyšíte mě? představuje Václava Havla v jeho známých, ale i veřejnosti dosud skrytých polohách. Vychází přitom z nikdy nepublikovaného materiálu, natočeného během posledních let jeho života. Film vstoupí do kin ve čtvrtek 11. dubna.

Kapela QUEENIE si na své narozeninové koncerty 18. a 19. dubna pro fanoušky připravila opět výpravnou show i nové písně

Kapela QUEENIE, která se stará o repertoár Freddie Mercuryho a Queen, je jednou z nejžádanějších kapel v České republice. Právě díky preciznímu provedení písní světové rockové legendy v původních aranžích a tóninách se skupina těší tak veliké oblibě. Skupina oslaví milník své kariéry ve velkém stylu. Pro své fanoušky si připravila dva koncerty, které se uskuteční 18. a 19. dubna 2024 v pražském O2 universu. Kapela QUEENIE má za sebou už 5 vlastních koncertů v O2 areně, a proto se dohodli na tom, že narozeniny oslaví spíše v „rodinném duchu“.