Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. března 2024, svátek má Soňa
Buďte chlap a vybavte letně svůj šatník!

Buďte chlap a vybavte letně svůj šatník!

Možná máte pocit, že chlap se o nějakou módu starat nemusí. A to je chyba. Rozhodně Vás nechceme nabádat k tomu, abyste se stali parodií sebe sama, která si vezme příliš těsnou košili, extrémně roztrhané džíny, žabky, pánskou tašku, zdepiluje si celé tělo a bude se štítit hobby domů (tohle přenechejme profesionálním fotbalistům). Není ale na škodu aspoň trochu vypadat.

Možná máte pocit, že chlap se o nějakou módu starat nemusí. A to je chyba. Rozhodně Vás nechceme nabádat k tomu, abyste se stali parodií sebe sama, která si vezme příliš těsnou košili, extrémně roztrhané džíny, žabky, pánskou tašku, zdepiluje si celé tělo a bude se štítit hobby domů (tohle přenechejme profesionálním fotbalistům). Není ale na škodu aspoň trochu vypadat.

Nebudeme si nic nalhávat, jakmile dojde na oblečení, chlapi znejistí. "Není ta košile moc růžová?" "A co když má to tričko příliš potisků?" My chlapi dokážeme mít neuvěřitelný problém s tím, co si vzít na sebe. Jednak proto, že nám často trendy unikají a za druhé z nejistoty, co si vlastně vůbec vzít, aby to k nám sedělo. Letos to bude jednoduché - alespoň v oblasti od pasu dolů (pořád je řeč o oblečení).

O čem mluvím? Přirozeně o šortkách. Že něco takového nemůže být cool? Ale kdeže! Už před mnoha lety na to přišli tvůrci Dva a půl chlapa, když hlavní postavu Charlieho Sheena vybavili právě šortkami. Charlie prakticky po celý seriál nikdy nic jiného nenosil. A připadá Vám snad, že by Charlie neměl styl?

Asi netřeba vysvětlovat, že mají šortky výhodu ve vzdušnosti. Navíc zdaleka nemusí být jen džínové, aby vypadaly dobře. Látkové, či rovnou teplákové, to vše se dá velmi dobře zkombinovat s košilí či tričkem. Stačí si jen správně vybrat a budete nejen vypadat dobře, ale současně Vás nijak nebudou drtit letní dny. Vzhledem k tomu, že mají být letos na teploty opravdu štědré, budou šortky nejen vhodnou, ale přímo žádoucí výbavou vašeho šatníku. Pokud si tedy nechcete uvařit...

Stylové šortky různých střihů a materiálů můžete za příjemné ceny vybírat například na www.budchlap.cz. Nabídka je dostatečně široká, aby uspokojila každého. A ještě zbude na pivo.

ml.

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.