Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
Darujte pod stromeček thajskou masáž

Darujte pod stromeček thajskou masáž

Udělat si chvilku jen pro sebe může být v dnešní uspěchané době těžké. Ideální možnost, jak se nechat zhýčkat a navíc udělat i něco pro své zdraví nabízí kvalitní asijské masáže od salonů Shanti Thai Massage, Shanti Royal a Thai Moon v Praze. Poukaz na thajskou masáž navíc můžete darovat i jako ideální vánoční dárek pod stromeček!

A co na Vás v těchto třech pražských provozovnách čeká? Kvalitní ASIAN SPA obklopené vytříbeným designem. Své tělo a mysl svěříte do rukou profesionálů. Ulehnete, zavřete oči, poslechnete si hudbu, sebe, budete vnímat svůj dech, uvolníte se a užijete si chvilku jen pro sebe, nebo třeba se svým partnerem.

Relaxace i sportovní masáž

thajskoluzko.jpg

Ať už si vyberete Shanti Thai Massage, Shanti Royal nebo Thai Moon, vždy máte jistotu osobního a profesionálního přístupu. Je pak už zcela na vás, zda zvolíte třeba olejovou masáž, která využívá směs esenciálních olejů v kombinaci s měkkým terapeutickým dotykem pro podporu úplné relaxace, nebo třeba thajskou tradiční reflexní masáž. Během ní masérka působí silou na tlakové body a zbavuje napětí, uvolňuje klouby a přináší uklidnění. Zamilované páry pro změnu zvolí aroma masáž pro dva, která stimuluje oběh a podporuje úplnou a dokonalou relaxaci.

Darujte voucher

thajskobudha.jpg

Možností jak se zhýčkat nabízí salony mnoho a jedná se tak o ideální vánoční dárek, který navíc pořídíte i na poslední chvíli. S voucherem můžete svému blízkému koupit konkrétní masáž nebo pořídit poukázku s určitou peněžní hodnotou. Obdarovaný si tak sám vybere, jaký druh masáže mu nejvíce vyhovuje.

Kontakt

Shanti Tai Massage 

Kořenského 1107/15 (roh Preslovy ulice) 150 00, Praha 5

web: www.massageshanti.cz

telefon: +420 257 312 946

e-mail: info@massageshanti.cz

Thai Moon

Marie Cibulkové 626/4 (roh ulice Mikuláše z Husi), 140 00, Praha 4

web: www.thai-moon.cz

telefon: +420 703 332 355

e-mail: info@thai-moon.cz

ROYAL SHANTI

Odborů 263/2 ( roh Myslíkové 22 ) 12000 Nové Město, Praha 2

web: www.royalshanti.cz

telefon:+ 420 777 323 400

e-mail: info@shantiroyal.cz

ČTĚTE DÁLE

Patříte mezi meteosenzitivní jedince? Jak počasí ovlivňuje náš krevní tlak či psychiku.

Už naše babičky říkaly: „Bude pršet, cítím to v kostech.“ Má ale počasí opravdu dopad na to, jak se cítíme? Zcela jistě. A vedle vlivu na pohybovou soustavu má dopad také na náš krevní tlak. Lidé s onemocněním srdce a cév by proto měli možný vliv počasí brát vážně. Pokud navíc patří mezi takzvané meteosenzitivní jedince, musí své každodenní chování přizpůsobit nejen svému onemocnění, ale i počasí. Vedle konzultace se svým lékařem, který by měl o zvýšeném vlivu počasí na zdraví svého pacienta vždy vědět, je spolehlivou prevencí kardiovaskulárních komplikací zdravý pohyb přiměřený věku a zdravotnímu stavu kardiaka.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!

Scéna na Občanské plovárně v Praze vás zve na unikátní představení francouzské filmové hudby!

Francouzské filmy byly pro oko i ucho českého diváka atraktivní už za dob minulých. A právě hudba z nich se nám všem nenuceně vryla pod kůži na mnoho dalších generací. Je jen málo těch, kterým by nebyl povědomý veselý hvízdaný pochod četníků ze Saint-Tropez, romantický klavírní motiv nezkrotně zamilované Angeliky, či ostré žestě Fantomasovy varovné fanfáry.