Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
Festival Beats for Love odhaluje nejsilnější line-up v historii!

Festival Beats for Love odhaluje nejsilnější line-up v historii!

Pořadatelé největšího festivalu elektronické taneční hudby ve střední Evropě Beats for Love zveřejnili nejsilnější line-up ve své historii. V rámci letošního ročník, který proběhne 1. - 4. července 2022  v industriální oblasti Dolních Vítkovic, vystoupí více než 90 zahraničních umělců! K obrovským jménům elektronické scény, mezi nimiž nechybí Armin van Buuren, Alan Walker, Lost Frequencies, Vini Vici, Timmy Trumpet, Alle Farben, Andy C, Dope D.O.D, Sub Focus nebo Modestep Live, přibyla více než padesátka zvučných jmen z celého světa a všech odnoží taneční hudby!

K dříve zveřejněných umělců se na line up hlavní stage přidal legendární hip-hop & funky projekt Stereo Mc´s, král mainstreamového drum and bassu Wilkinson, vycházející superstar Martin Jensen či kometa mezi novou generací drum and bass producentů Kanine! Sestavu na Techno stage okořenily hvězdné stálice techno scény The Advent a Ben Sims a pódium Reggae2Jungle bude hostit legendárního jungle performera MC Jamalski nebo aktuální bombu Mandidextrous. Pozadu nezůstala ani EDM & Trance stage, kde se v létě objeví projekty Blasterjaxx, TV Noise a Matt Nash nebo Evropa 2 House square, kde zahrají jména jako Eats Everything, Leftwing:Kody a Cassimm!

20190705-b4l-patek-0453-wwwfotovrzalcom.jpg

V rámci 8. ročníku největšího hudebního festivalu v České a Slovenské republice se objeví jména z více než 20 zemí světa a tímto jejich výčet samozřejmě nekončí! Celý zahraniční line-up doplní ten nejlepší česko-slovenský support, který bude zveřejněn v rámci kompletního line-upu letošního Beats for Love, na který se mohou fanoušci těšit nejpozději konce května.

Vstupenky, které si fanoušci koupili na Beats for Love 2020 nebo 2021, který se z důvodů koronaviru musel přesunou na letošní rok, jsou stále v platnosti. Předprodej vstupenek probíhá na oficiálním webu festivalu www.b4l.cz/cs/vstupenky nebo v prodejní síti Ticketstream.

279310118-5253761404680380-100350517601589788-n.jpg

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

29.2.2024 - 30.6.2024

Zhanna Kadyrova: UNEXPECTED

9.5.2024 - 11.5.2024

Greek Festival

19.5.2024 10:00

Letenský jarmark

26.9.2024 19:00

Malý princ

ČTĚTE DÁLE

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!

Scéna na Občanské plovárně v Praze vás zve na unikátní představení francouzské filmové hudby!

Francouzské filmy byly pro oko i ucho českého diváka atraktivní už za dob minulých. A právě hudba z nich se nám všem nenuceně vryla pod kůži na mnoho dalších generací. Je jen málo těch, kterým by nebyl povědomý veselý hvízdaný pochod četníků ze Saint-Tropez, romantický klavírní motiv nezkrotně zamilované Angeliky, či ostré žestě Fantomasovy varovné fanfáry.

Nová výstava v UPM: Český porcelán tří století

Uměleckoprůmyslové museum v Praze chystá výstavu o historii českého porcelánu.

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.