Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána
Koruna krásy – naše vlasy…

Koruna krásy – naše vlasy…

Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy každé ženy. Aby naše hříva byla skutečnou ozdobou, dá však někdy pořádně zabrat. Žijeme v hektickém světě obklopeném chemií, kterou náš organismus přestává akceptovat. Většina koupelen je totiž jako chemická laboratoř. Ve chvíli, kdy nás začne trápit suchá a svědivá pokožka, začneme hledat šetrnější řešení a často se obracíme zpět k přírodě… Přestože přirozeně šedé tóny vlasů jsou nyní v módě, ne každá žena „po třicítce“ chce své šediny ukazovat. Pak stojíte před volbou - buďvlasy zůstanou zdravé a silné, ale se šedinami, kterých každým dnem přibývá, anebo si je obarvíte, ale často za cenu ztráty přirozeného zdraví, lesku a pružnosti?

310731999-1403361403492773-3149887694545818954-n.jpg

Italská společnost BIOS Line si zakládá na šetrné výrobě produktů v souladu s přírodou. V jejich laboratořích byly vyvinuty šetrné permanentní barvy BioKap, které obsahují více než 90 % přírodních surovin.

Dopřejte vlasům barvy (z) přírody!

Barvy BioKapNutricolor  Delicato dodají vašim vlasům krásnou svěží barvu s přirozeným leskem a plnohodnotně překryjí šediny, aniž byste vlasy zásadním způsobem narušili. Jak je to možné?

 - Jedná se o permanentní barvy s vysokým obsahem přírodních pigmentů.
 - Barvy neobsahují žádné potenciálně dráždivé látky, či látky narušující vlasovou kvalitu. Nenajdete v nich amoniak, resorcin, parabeny, ani parafenylendiamin (PPD).
 - Barvy jsou bez parfemace, testované na obsah niklu a vhodné pro vegany.
 - Díky šetrnému složení při barvení nepocítíte podráždění vlasové pokožky, ani „čpavý“ zápach charakteristický pro běžné barvy s obsahem amoniaku.

To ale není všechno! Tajemství toho, proč po barvení BioKapem máte pocit, jako byste právě dokončili regenerační vlasovou masku, spočívá v unikátní technologii, patentované společností Bios Line pod názvem TricorepairKomplex. Co tato formulka znamená?

  • - Rýžové proteiny posilující strukturu vlasů.
  • - Derivát z vrby a lipofylické ovocné kyseliny, které ošetřují a chrání vaše vlasy v průběhu barvení.
  • - Bio arganový olej pro hloubkovou regeneraci a výživu vašich vlasů.  
  •  
  • 291896602-1338658959963018-8715389750249779000-n.jpg
  •  
  • Barvit přírodními barvami jde nejen šetrně, ale i rychleji

Barvy BioKap Nutricolor Delicato jsou přírodní barvy s příslovečnou delikátní jemností.  Jejich složení je také založené na formuli Tricorepairkomplex, kterou nenajdete v žádných jiných vlasových barvách.  Narozdíl od podobných přírodních barev neobsahují ani další potenciálně dráždivou složku, Phenylendiamin.

Máte – li potřebu barvit nejen šetrně, ale i podstatně rychleji,seznamte se s inovativní novinkou letošní sezóny, řadou BioKapNutricolor Rapid

BioKapNutricolor Rapid si zamilujete, pokud chcete spojit dohromady šetrné přírodní barvení a maximální rychlost aplikace.  Tyto permanentní přírodní barvy zahrnují všechna pozitiva barev. BioKapNutricolorDelicato s tím, že na obarvení vám díky vyššímu obsahu rostlinných pigmentů stačí pouhých 10 minut. 

dsc-6157.jpg

Efektivní péče o vlasy je vždy komplexní – s BioKap je ultra jemná

Vlasy už máte nabarvené a užíváte si jejich obnovené zdraví, pružnost a lesk? Raději neusněte na vavřínech a dopřejte jim také následnou péči. Přírodní šampóny a kondicionéry s detoxikačním, regeneračním a zklidňujícím účinkem najdete pod značkou BioKapBelezza.

-  Přípravky jsou ze 100 % přírodní. Certifikované BIO.
-  Vaše vlasy doslova hýčkají pomocí obilných výtažků, výtažků z bylin a vzácných esenciálních olejů.
-  Zklidňují vlasovou pokožku a vlasům dodávají sílu, zdraví a lesk.
-  Samozřejmostí je složení bez silikonů a parabenů a dermatologické testy.

314376213-1426856184476628-3586739439857936887-n.jpg

- Pro každodenní použití doporučujeme ultra jemný šampon s obilnými výtažky, a fytokomplexem ze zelených ořechů a mandlovým olejem. Můžou ho bez obav použít i maminky pro své nejmenší ratolesti, tak jemňoučký je. 

- Svého šamponového favorita si vyberou snad všichni –ať už je to voňavý s levandulí a tymiánem, který vám připomene dovolenkové snění či čisticí se zinkem nebo s boswelií a zázvorem…

- Vyživující kondicionér s olivovým a jojobovým olejem, přírodními ceramidy a rýžovými a pšeničnými proteiny vlasy vyživuje a krásně vyhlazuje.

- „Neposlušné“ vlasy zkrotí ultra obnovující kondicionér s Aloe Vera, fytokomplexem ze zelených ořechů, pšeničnými proteiny, olejem z Babassu ořechů a máslem z ořechů Murumuru. Tato jedinečná kombinace vlasy jemně vyhlazuje, zaceluje roztřepené konečkya podporuje jejich elasticitu.

- Pro velmi suché a poškozené vlasy se hodí jako závěrečná péče neoplachový obnovující olej na vlasy, který má spíše konzistenci mléka ve spreji, obsahuje rýžový fytokeratin, olej ze sladkých mandlí, arganový olej a rostlinné ceramidy pro obnovu struktury vlasů, zacelení konečků a celkové posílení.

305206963-1382655845563329-6749784790982216628-n.jpg

Produkty z řady Belezza BIO jsou vhodné i pro vegany. Z tuto kvalitní péči si sice připlatíte o něco více nežli při nákupu běžných šamponů, ale rozdíl pocítíte na první umytí.

Milovníky přírodních řešení jistě potěší i skutečnost, že výrobce  - italská polečnost BIOS LINE sleduje uhlíkovou stopu, vyrábí v ekologických budovách, rostlinné ingredience jsou získávány šetrnou cestou z obnovitelných zdrojů a obaly jsou z recyklovatelných materiálů. A tak děláme dobro nejen svým vlasům, ale i planetě.

www.liftea.cz

 

 

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.