Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
LEŽ.... aneb komedie o pravdě, hostuje Divadlo VERZE v kladenském divadle

LEŽ.... aneb komedie o pravdě, hostuje Divadlo VERZE v kladenském divadle

Jak byste se zachovali, kdybyste přistihli svého ženatého kamaráda při nevěře? Ženská solidarita je silná zbraň, ale co když si váš partner myslí, že manželce byste to říkat neměla a má poměrně pádné důvody… Petra Špalková, Jan Dolanský a Petr Lněnička v úspěšné francouzské komedii! Srdečně zveme!.

lez1.png

Alice a Paul jsou poměrně šťastný a spokojený manželský pár. Jednoho dne čekají hosty k večeři – své dlouholeté přátele Laurence a Michela, kteří také žijí v harmonickém manželství. Alice je ale celá nesvá a žádá po manželovi, aby večeři na poslední chvíli odvolal. Ten se samozřejmě brání a chce znát důvod, proč by to měl udělat. Ovšem ona mu pravý důvod nechce říct: toho dne dopoledne zahlédla ve městě Michela, jak se líbá s cizí ženou. Alice je tak postavena před velké morální dilema: udělá přítelkyni větší službu, když jí o tom řekne, nebo když jí to naopak zamlčí? Oba se rozhodnou večeři odložit, ovšem v tu chvíli už jejich přátelé zvoní u dveří a společný večer musí proběhnout. Nejistota a různé postoje Alice a Paula vedou ke spoustě humorných situací a k zajímavému rozuzlení…

Lež hostuje Divadlo Verze
Středa, Hlavní sál

Termín představení: 6.3. od 19h.

www.divadloverze.cz/lez

Lístky zakoupíte www.divadlokladno.cz/program/

kopie-souboru-dsc3786.JPG

 

 

 

 

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.
Reklama
reklama

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?