9. prosince 2025, svátek má Vratislav
Na pizzu po práci v Karlíně? Nenechte si ujít pizza pop-up Spojky Karlín

Na pizzu po práci v Karlíně? Nenechte si ujít pizza pop-up Spojky Karlín

Rozpálená pec, špalek na štípání dřeva, pizzařská lopata, slunce a Karlín. Tedy přesněji – Spojka Karlín. Právě v ní můžete během léta vyzkoušet pizza pop-up. Zajděte si na pizzu z prvotřídních surovin, které dělají tu správnou chuť. Společně s osvěžujícím drinkem se rázem z Karlína přenesete na italskou promenádu.

Margherita jako základ a k tomu na každotýdenní bázi dva další druhy. Zajděte si do Spojky Karlín třeba na Pizzu Putanesca, méně obvyklou Carbonara, vyletněnou Zucchini, klasickou Prosciutto Crudo nebo vyzkoušejte Calzone-Fritta. Čeká vás příjemné posezení na zahrádce, přímo před vámi připravená a upečená pizza ze surovin té nejvyšší kvality a pestrá nabídka letních drinků. Itálie je na dosah a volá vás do Karlína!

Kde: Spojka Karlín (Pernerova 697/35, 186 00 Praha 8-Karlín)

Kdy: Pondělí-Pátek 11:30-20:00

spojka-karlin-pizza-pop-up-6_1.jpg

Spojka Karlín

Spojka Karlín spojuje gastronomii, design a společenský život. Nabízíme jídla z různých koutů světa. S našim sezónním menu dbáme na kvalitní suroviny, s kterými neplýtváme. Většinu věcí si připravujeme od základu sami. Více než 600 rostlin v restauraci demonstruje náš vztah k přírodě a rozbíjí monotónnost kancelářské kultury. Dáváme si záležet na výběrových vínech, které doplňují přátelskou atmosféru restaurace.

www.spojka-karlin.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.

Víno chutná v každém ročním období

Možná si říkáte, že víno patří hlavně k létu a vinobraní – ale zkuste si ho vychutnat i jindy. Sklenka červeného v podzimních plískanicích zahřeje stejně jako teplá deka a v zimě víno dodá tu správnou slavnostní atmosféru. Mělnicko-Kokořínsko je s vínem historicky spjato, a i když vinice odpočívají, místní vinaři rozhodně nespí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.