14. září 2024, svátek má Radka
Nové Bistro U Býka v centru Prahy: Ty nejlepší česko-slovenské chutě od snídaně do večeře

Nové Bistro U Býka v centru Prahy: Ty nejlepší česko-slovenské chutě od snídaně do večeře

Pražská gastronomická mapa se rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější nejen ze Slovenska. Čerstvé uzeniny, speciality z masa či ryb podle originálních receptur, klasické saláty, ale také polévky, guláš, burgery... V moderním československém Bistru U Býka je každý den na výběr z kvalitních chlazených i teplých jídel určených pro konzumaci v bistru či k zakoupení s sebou.

417704533-122134057232196939-8458326349834753875-n.jpg

Většina produktů pochází přímo od tradičního slovenského výrobce, společnosti TAURIS. „Výrobky Tauris, které na Slovensku patří ke špičce v potravinářském segmentu, dovážíme na český trh již 10 let a těší se zde rostoucí oblibě. V Bistru u Býka si zákazníci budou moci dopřát to, na co jsme nejvíc hrdí: ikonickou košickou tresku, spišské párky či nejkvalitnější oravskou slaninu. V bistru rádi přivítáme nejen Slováky, kteří zde najdou kousek domova, ale i místní a také turisty, kteří chtějí ochutnat pravé česko-slovenské speciality,“ řekl Milan Fiľo, prezident holdingu ECO – INVESTMENT a.s., jehož součástí je i Tauris.

419329363-122138159330196939-3057363229097757765-n.jpg

Důvodů, proč v centru Prahy, třeba cestou na Masarykovo nádraží, neminout Bistro U Býka, je bezpočet. Jedním z nich je hned naproti vstupním dveřím umístěný bufet s teplými jídly, v němž jsou vedle polévek, guláše, různých druhů burgerů, klobás či jitrnic k mání také plněné lokše či legendární bryndzové halušky. Další proslulá slovenská specialita má své místo v lahůdkovém pultu – a to „treskoslovenská treska“ na obloženém chlebu, chlebíčku nebo v libovolném množství na váhu. Neodolatelné kousky zpracované mistry uzenáři nabízí také uzenářský pult, a to včetně zvěřinových klobás či zabijačkových specialit. V československém gastro konceptu Bistra U Býka je zastoupena také značka Crafted for Friends s průřezovým portfoliem produktů, jídel a nápojů reprezentujících to nejlepší z craftového Česka a nejbližšího okolí.

10-z-nabidky-nove-otevreneho-bistra-u-byka.jpg

Za pozornost stojí nejen produkty v Bistru U Býka, ale také samotná prodejna. Ta totiž sídlí v hisotrickém objektu Hybernská 1, který po citlivé rekonstrukci získal titul Stavba roku 2021.

420262004-122138158952196939-2484310972331998668-n.jpg

Bistro U Býka, HYBERNSKÁ 1, PRAHA 1

Otevírací doba: PO – PÁ: 8.00 – 20.00 /
SO 9.00 – 20.00 / NE 10.00 – 18.00

www.bistroubyka.cz

INSTAGRAM I FACEBOOK

426606237-122120427116196939-3882500713528824901-n.jpg

ČTĚTE DÁLE

Cesta za pivem Karlovarským krajem

Dáváte přednost pivu před vínem? Zapomeňte na přetlakované vinné sklípky a vyrazte do Karlovarského kraje! Světlý, tmavý, filtr, nefiltr… Tady se meze nekladou. V Karlovarském kraji totiž najdete celou řadu pivovarů, od historických kolosů s letitou tradicí až po malé rodinné podniky s neotřelými pivními kreacemi. Vydejte se na degustační pivní výpravu a zjistěte, kde vám orosená třetinka zachutná nejvíc.

Konferenční prostory Columna: Kde se rodí úspěšné události

Hledáte ideální místo pro vaši příští akci? Vítejte v Columna! Tyto konferenční prostory nabízí fle- xibilitu a profesionalitu pro každou příležitost.

Mlýna vodníka Slámy. Firemní zákazníci jsou u nás vítáni

Utečte z ruchu velkoměsta a vydejte se na malebný ostrov obklopený přírodou, který se rozkládá mezi břehy řeky Opavy a mlýnským náhonem. Na půli cesty mezi Ostravou a Opavou, v Háji ve Slezsku – Lhotě, objevíte prostor s neodolatelně pozitivní energií v blahodárném klidu venkova. Mlýn vodníka Slámy je ideálním místem k relaxaci, dobrodružství, lenošení, ale také k pořádání komorních i velkolepých akcí.

Vietnamsko-česká kuchařka a influencerka Chili Ta: Hejty mě baví, hrňte to na mě!

Již za pár týdnů ji uvidíme po boku tanečníka Jakuba Mazúcha ve StarDance. Chili Ta, vlastním jménem Ta Thuy Dung, už má s televizními soutěžemi zkušenosti. Zazářila nejen jako kuchařka v Masterchefovi, ale i pořádná bojovnice v Survivoru. Lidem se to ale nelíbí a dávají to jasně najevo. „Pokaždé, když mě někdo kritizuje, se sama sebe ptám, co tím ten člověk asi sleduje a jestli to je konstruktivní kritika na moji tvorbu, kreativitu, inteligenci. Pokud je pro někoho moje účast ve více pořadech důvod k tomu, aby mě na internetu označil za »vietnamskou k*ndu, která se všude cpe«, tak na to se snad ani nedá reagovat jinak než ignorací nebo humorem. Je to jako když někdo kope sám do hlavy a doufá, že to bude bolet vás,“ říká Ta Thuy Dung, které nikdo neřekne jinak Chili!

Kde uspořádat nejlepší firemní večírky, Vánoční večírky nebo eventy?

Večírky nejsou jen o zábavě – jsou příležitostí stmelit kolektiv, ocenit zaměstnance a ukázat, že i práce může být plná radosti. V našich tipech na nejlepší místa pro firemní večírky vám ukážeme, kde můžete prožít nezapomenutelný večer plný smíchu, skvělého jídla a netradičního programu.

PODZIM CHUTNÁ... I NA KOLE!

Bratislavský region nabízí bohatý výběr turistických tras, tradičních událostí a festivalů, které přitahují návštěvníky z celého světa. Pokud hledáte dobrodružství, kulturu nebo gastronomické zážitky, máme pro vás přímo dokonalé tipy.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.