Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
25. dubna 2024, svátek má Marek
Přehrady Fest vytasí v létě všechny trumfy. Zvučná jména i záplavu zábavy

Přehrady Fest vytasí v létě všechny trumfy. Zvučná jména i záplavu zábavy

Vranov, Seč a nově také Plumlov a Veselí nad Lužnicí ožijí o prázdninách hity kapel Mirai, Mňága a Žďorp, UDG nebo Jelen. Těšit se můžete také na Pokáče, Pekaře, Vojtaana, Radka Bangu a další. Přehrady Fest sází rovněž na doprovodný program plný vodních radovánek i aktivit na souši. O zábavu dětí se postarají kouzelníci Jakub Koutský a Mišuge nebo oblíbená prasátka Pigy a Lily. Jedním z hlavních lákadel všech čtyř festivalových lokací a novinkou letošní sezony budou oslavy barev. Připravte se na duhovou explozi! Připraveny budou i stánky či relaxační zóny partnerů festivalu.

Vranov, Seč a nově také Plumlov a Veselí nad Lužnicí. Letošní zastávky Přehrady Festu ožijí o prázdninách největšími hudebními peckami kapel Mirai, Mňága a Žďorp, UDG, Jelen, Atmo music a No Heroes. Na břehy českých přehrad dorazí také Voxel, Jakub Děkan, Pokáč, Pekař, Vojtaano nebo rapper Renne Dang.

274015189-928841624477129-2044389732557083719-n.png

Kromě našlapaného seznamu účinkujících se Přehrady Fest může pochlubit neméně bohatým doprovodným programem, který zaručí pořádnou porci letní zábavy. Jedním z hlavních lákadel všech čtyř festivalových lokací budou oslavy barev inspirované indickým svátkem HOLI. Duhová podívaná v podobě barevných explozí totiž v pravidelných intervalech pohltí prostor pod pódiem. Sluneční brýle a bílé tričko jsou tak doporučenou výbavou pro publikum, které si chce užít jedinečnou atmosféru na maximum a zároveň ulovit cool snímky na památku. To vše v duchu hesla: „Barva se smyje, ale zážitky zůstanou!“

prf2021-074.jpeg

Na Vranově bude na festivalové návštěvníky dále čekat lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavka, půjčovna koloběžek, kol, elektrokol, šlapadel a dokonce také elektrolodí. Dobrodružnější duše se mohou plavit na jachtě s instruktorem. Připravena budou šlapadla, veslice, kanoe i kajaky a mnoho dalšího. Ve všech ostatních lokacích bude možné brázdit vodní plochu na paddleboardu nebo lodičkách. Seč pak nabízí adrenalinový zážitek v podobě wakeboardu.

37689777-1015770568582880-3832259903582371840-n-1015770561916214-1.jpg

Kromě Veselí nad Lužnicí, kde je festival pouze jednodenní, startuje akce v pátek od 16:00. Zkrátka nepřijdou ani děti, které zavítají na Přehrady Fest s rodiči.  V sobotu mezi 10:00 a 14:00 bude hlavní stage patřit PIGY programu. Kromě prasátek Pigy a Lily dorazí zpěvák Radek Banga, kouzelníci Jakub Koutský a Mišuge, hrdinové hudebního představení Mlsotkové a další. Děti se v rámci doprovodného programu také mohou těšit na malování na obličej či malování pískem. Od 16:00 pak bude podium opět patřit muzikantům.

Návštěvníci mohou zavítat také do některého ze stánků či relaxačních zón partnerů festivalu – zatímco ženy si mohou na místě vyzkoušet kosmetické produkty Oriflame, pánové mohou využít ve Veselí služeb mobilního barber shopu. Chill zóna E.Onu, který je rovněž partnerem akce, pak nabízí příjemný prostor pro relax a nasbírání energie. Ta totiž bude pro absolvování napumpovaného kulturního a sportovního programu festivalu rozhodně zapotřebí. Hlavním partnerem festivalu je Coca-Cola.

38660753-1032308266929110-8147616328459485184-n-1032308256929111.jpg

Pořadatelé Přehrady Festu se snaží přistupovat k akci odpovědně s ohledem na životní prostředí. Proto spolupracují s projektem ČISTÝ FESTIVAL, jehož smyslem je eliminovat vznik festivalového směsného komunálního odpadu, který do roku 2007 končil výhradně na skládkách a který bohužel stále ještě provází většinu velkých akcí.

Vstupenky jsou k dostání na xticket.cz, kde je možnost zakoupení i ubytování na Plumlově a ve Veselí nad Lužnicí. Jak kapacity ubytování (které již není k dostání na Vranově a Seči), tak vstupenky však rychle dochází. Pořadatelé proto doporučují s nákupem dlouho neváhat –  pojistěte si své léto plné zábavy na Přehrady Fest již nyní.

 
Předprodej vstupenek v síti x-ticket

www.prehradyfest.cz

 

ČTĚTE DÁLE

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!

Scéna na Občanské plovárně v Praze vás zve na unikátní představení francouzské filmové hudby!

Francouzské filmy byly pro oko i ucho českého diváka atraktivní už za dob minulých. A právě hudba z nich se nám všem nenuceně vryla pod kůži na mnoho dalších generací. Je jen málo těch, kterým by nebyl povědomý veselý hvízdaný pochod četníků ze Saint-Tropez, romantický klavírní motiv nezkrotně zamilované Angeliky, či ostré žestě Fantomasovy varovné fanfáry.