Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Resort Sepetná: vítejte v Beskydech

Resort Sepetná: vítejte v Beskydech

Resort Sepetná naleznete v horské obci Ostravice v nádherném prostředí pod nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd, Lysou horou. Vybrat si můžete z několika typů ubytování - Hotel Sepetná, Hotel Sluníčko, Chata Měsíček nebo bungalovy. V budově Relaxcentra Sepetná pak na všechny čeká spousta možností k relaxaci či sportování za každého počasí. Na Sepetnou jezdí rodiny s dětmi na dovolenou, páry za romantikou a skupiny přátel za turistikou.

2-hotel-sepetna.jpg

Díky zázemí a ideální poloze pod Lysou horou je Resort Sepetná také vyhledávaným cílem firemních akcí. Zážitky si odnese jak skupinová oslava 20 přátel, tak kongres se 150 účastníky.  

10-bungalovy-zima.jpg

Hotel Sepetná

Počátky ubytování ve stylové budově sahají až k roku 1910. Mezi hlavní prvky patří dřevo, kámen a typickým poznávacím symbolem je pak předsunutá vyhlídková zvonička pokrytá šindelem. Ubytování je možné také v bungalovech, které nabízí soukromí, stejný standard jako v hotelu a nádherný výhled do údolí.

3-bungalovy-sepetna.jpg

Restaurace Sepetná

Své kouzlo má hotelová restaurace, kde najdete plápolající krb, kamenné sloupy a nezaměnitelný bar s Lysou horou, obřími kravskými zvony a barovými židlemi v podobě ovcí. Málokteré dítě odolá možnosti se na barových ovcích vyfotit. Oblíbená je venkovní terasa restaurace, která je spojena s dětským hřištěm nerezovým toboganem. Dalším místem, které by nemělo pozornosti uniknout je dětský koutek s legračními zrcadly a skluzavkou vedoucí z Lysé hory.

5-jidlo-restaurace-slunicko.jpg

Hotel Sluníčko

Sluníčko poznáte podle atypického tvaru budovy s ostrými štíty a se zářícím sluncem do krajiny. Zlaté slunce se také otáčí v areálu na vrcholu věže toboganu a je dobře vidět z okolních kopců. Areál Sluníčko je vyhledávaným cílem návštěvníků zejména v letních měsících, kdy bývá otevřeno koupaliště s tobogany a dalšími atrakcemi. Ubytovat se můžete také v chatě Měsíček s prvky Jurkovičova stylu. Měsíček stojí hned vedle hotelu a je oblíbeným typem ubytování pro příznivce soukromí. Součástí Hotelu Sluníčko je také privátní wellness.

4-hotel-a-koupaliste-slunicko.jpg

Restaurace Sluníčko

Nejen ubytovaným hostům nabízí své služby restaurace. Při návštěvě restaurace mohou děti prozkoumat koutek se skluzavkou a pohádkovými postavičkami. Za příznivého počasí je otevřena terasa s úžasným výhledem na okolní hory.

3-3.jpg

Areál Sluníčko

V areálu je v letní sezóně v provozu koupaliště s brouzdalištěm, whirlpoolem, tobogany a mořským pískovištěm. Kromě toho mohou děti využít houpačku, kolotoč a za příznivého počasí vzduchovou trampolínu. Areál je znám také jako dějiště tradičního festivalu “Beskydské hudební léto”.

7-animacni-program.jpg

Relaxcentrum Sepetná a další služby

Pro všechny ubytované hosty je k dispozici Relaxcentrum Sepetná s krytým bazénem (součástí je 90 metrový tobogan), tělocvičnou, bowlingem, lezeckou stěnou a sportovním trenažérem. Relaxace čeká na hosty při masážích a koupelích. Součástí Resortu Sepetná je půjčovna přepravních prostředků. Poznávat Beskydy tak můžete na horském kole, elektrokole, segway vozítku nebo třeba koloběžce.

8-privatni-wellness-hotel-slunicko.jpg

Sepetná pro děti

Během všech prázdnin, které děti v rámci školního roku mají, připravujeme pobyty s animačním programem. Kromě toho se mohou děti těšit na dětské koutky, hřiště, vzduchovou trampolínu a hlavně na krytý bazén s tobogany. Ten v létě vždy doplní také koupaliště. Pro všechny máme připraveny tipy na výlety v okolí včetně mapy, kde jsou trasy značeny barevnými medvídky. Navštivte s dětmi Beskydy a poznáte, že i týden je málo...

6-bazen-relaxcentrum.jpg

Firemní akce pod Lysou horou

Nabízíme moderní zázemí pro firemní akce, školení a  kongresy až pro 200 účastníků v jedinečném prostředí Moravskoslezských Beskyd. Během akcí zajišťujeme cateringový servis a v nabídce máme také mnoho zajímavých aktivit, které mohou navázat na oficiální program a obohatit účastníky o zajímavé zážitky. Už jste zkoušeli slalom na segway vozítku, stříleli z luku, kutáleli se v nafukovacích koulích nebo dojili ovce? S průvodcem se můžete vydat na Medvědí skálu, Lysou horu nebo třeba do místního pivovaru.

9-kongresovy-sal.jpg

Přijeďte do Beskyd, rádi vám připravíme akci na míru.
________________________________

Kontaktní údaje:

Resort Sepetná, Moravskoslezské Beskydy
(Hotel Sepetná s bungalovy***, Hotel Sluníčko***, Chata Měsíček***)
Ostravice 0956, 739 14 Ostravice, Česká republika
+420 603 852 111 | sepetna@sepetna.cz
www.sepetna.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

1.9.2024 14:00

Opera v Šárce

3.11.2024 - 20.11.2024

Prague Sounds

17.12.2024 - 18.12.2024

Mireille Mathieu

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Hvězdárna Štefánikova má opět „okno ke hvězdám“

V dubnu letošního roku byl konečně znovu nainstalován zpět do kopule Štefánikovy hvězdárny největší dalekohled. Tento jedinečný přístroj, který váží 5,5 tuny, prošel v uplynulých dvou letech v německé Jeně kompletní renovací. Nejen o jeho renovaci jsme si povídali s vedoucím Štefánikovy hvězdárny Tomášem Proseckým a ředitelem Hvězdárny a planetária hl. m. Prahy Jakubem Rozehnalem.

Objevujte túry v Dolním Rakousku: V rytmu pěší turistiky

Od padajících vodopádů a šumících potoků, které se vinou výraznými soutěskami, až po idylická horská jezera a říční krajiny: sílu vody lze cítit na turistických stezkách Dolního Rakouska. Ale nejen při pěší turistice můžeme čerpat z tohoto cenného zdroje. Kde energie vody proudí obzvlášť silně, ukazují objevitelské výpravy v Dolním Rakousku.