Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
Resort Sepetná: vítejte v Beskydech

Resort Sepetná: vítejte v Beskydech

Resort Sepetná naleznete v horské obci Ostravice v nádherném prostředí pod nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd, Lysou horou. Vybrat si můžete z několika typů ubytování - Hotel Sepetná, Hotel Sluníčko, Chata Měsíček nebo bungalovy. V budově Relaxcentra Sepetná pak na všechny čeká spousta možností k relaxaci či sportování za každého počasí. Na Sepetnou jezdí rodiny s dětmi na dovolenou, páry za romantikou a skupiny přátel za turistikou.

2-hotel-sepetna.jpg

Díky zázemí a ideální poloze pod Lysou horou je Resort Sepetná také vyhledávaným cílem firemních akcí. Zážitky si odnese jak skupinová oslava 20 přátel, tak kongres se 150 účastníky.  

10-bungalovy-zima.jpg

Hotel Sepetná

Počátky ubytování ve stylové budově sahají až k roku 1910. Mezi hlavní prvky patří dřevo, kámen a typickým poznávacím symbolem je pak předsunutá vyhlídková zvonička pokrytá šindelem. Ubytování je možné také v bungalovech, které nabízí soukromí, stejný standard jako v hotelu a nádherný výhled do údolí.

3-bungalovy-sepetna.jpg

Restaurace Sepetná

Své kouzlo má hotelová restaurace, kde najdete plápolající krb, kamenné sloupy a nezaměnitelný bar s Lysou horou, obřími kravskými zvony a barovými židlemi v podobě ovcí. Málokteré dítě odolá možnosti se na barových ovcích vyfotit. Oblíbená je venkovní terasa restaurace, která je spojena s dětským hřištěm nerezovým toboganem. Dalším místem, které by nemělo pozornosti uniknout je dětský koutek s legračními zrcadly a skluzavkou vedoucí z Lysé hory.

5-jidlo-restaurace-slunicko.jpg

Hotel Sluníčko

Sluníčko poznáte podle atypického tvaru budovy s ostrými štíty a se zářícím sluncem do krajiny. Zlaté slunce se také otáčí v areálu na vrcholu věže toboganu a je dobře vidět z okolních kopců. Areál Sluníčko je vyhledávaným cílem návštěvníků zejména v letních měsících, kdy bývá otevřeno koupaliště s tobogany a dalšími atrakcemi. Ubytovat se můžete také v chatě Měsíček s prvky Jurkovičova stylu. Měsíček stojí hned vedle hotelu a je oblíbeným typem ubytování pro příznivce soukromí. Součástí Hotelu Sluníčko je také privátní wellness.

4-hotel-a-koupaliste-slunicko.jpg

Restaurace Sluníčko

Nejen ubytovaným hostům nabízí své služby restaurace. Při návštěvě restaurace mohou děti prozkoumat koutek se skluzavkou a pohádkovými postavičkami. Za příznivého počasí je otevřena terasa s úžasným výhledem na okolní hory.

3-3.jpg

Areál Sluníčko

V areálu je v letní sezóně v provozu koupaliště s brouzdalištěm, whirlpoolem, tobogany a mořským pískovištěm. Kromě toho mohou děti využít houpačku, kolotoč a za příznivého počasí vzduchovou trampolínu. Areál je znám také jako dějiště tradičního festivalu “Beskydské hudební léto”.

7-animacni-program.jpg

Relaxcentrum Sepetná a další služby

Pro všechny ubytované hosty je k dispozici Relaxcentrum Sepetná s krytým bazénem (součástí je 90 metrový tobogan), tělocvičnou, bowlingem, lezeckou stěnou a sportovním trenažérem. Relaxace čeká na hosty při masážích a koupelích. Součástí Resortu Sepetná je půjčovna přepravních prostředků. Poznávat Beskydy tak můžete na horském kole, elektrokole, segway vozítku nebo třeba koloběžce.

8-privatni-wellness-hotel-slunicko.jpg

Sepetná pro děti

Během všech prázdnin, které děti v rámci školního roku mají, připravujeme pobyty s animačním programem. Kromě toho se mohou děti těšit na dětské koutky, hřiště, vzduchovou trampolínu a hlavně na krytý bazén s tobogany. Ten v létě vždy doplní také koupaliště. Pro všechny máme připraveny tipy na výlety v okolí včetně mapy, kde jsou trasy značeny barevnými medvídky. Navštivte s dětmi Beskydy a poznáte, že i týden je málo...

6-bazen-relaxcentrum.jpg

Firemní akce pod Lysou horou

Nabízíme moderní zázemí pro firemní akce, školení a  kongresy až pro 200 účastníků v jedinečném prostředí Moravskoslezských Beskyd. Během akcí zajišťujeme cateringový servis a v nabídce máme také mnoho zajímavých aktivit, které mohou navázat na oficiální program a obohatit účastníky o zajímavé zážitky. Už jste zkoušeli slalom na segway vozítku, stříleli z luku, kutáleli se v nafukovacích koulích nebo dojili ovce? S průvodcem se můžete vydat na Medvědí skálu, Lysou horu nebo třeba do místního pivovaru.

9-kongresovy-sal.jpg

Přijeďte do Beskyd, rádi vám připravíme akci na míru.
________________________________

Kontaktní údaje:

Resort Sepetná, Moravskoslezské Beskydy
(Hotel Sepetná s bungalovy***, Hotel Sluníčko***, Chata Měsíček***)
Ostravice 0956, 739 14 Ostravice, Česká republika
+420 603 852 111 | sepetna@sepetna.cz
www.sepetna.cz

ČTĚTE DÁLE

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

ÚSTECKÝ MAJÁLES ODTAJŇUJE HEADLINERY PRO ROK 2024 A POUŠTÍ DO OBĚHU LIMITOVANOU EDICI

Největší studentský festival v Ústeckém kraji, Ústecký Majáles, s nadšením oznámil hlavní hvězdy, které vystoupí na jejich akci v roce 2024. První jarní akce v kraji se těší, že přivítá 4. 5. 2024 v letním kině Ústí kapely JELEN A DIVOKEJ BILL! Fenomenální hudební interprety, kteří rozproudí dav a přinesou do Ústí úžasnou festivalovou atmosféru již po deváté, doplní hvězdná kapela Poletíme?, Pokáč a domácí neopomenutelní UDG.

Prozkoumejte historii Prátru v novém muzeu

Známý vídeňský zábavní park Prátr existuje už přes 250 let. Za tu dobu se stal nedílnou součástí života Vídeňanů a důležitým místem pro setkávání, návštěvu výstav i zábavu na pouťových atrakcích. Nyní se dočkal nového muzea. Stálá expozice umístěná v moderní a udržitelné budově v blízkosti obřího kola zve k prozkoumání historického vývoje parku, originálních artefaktů i kuriozit.

Prohlídky Plzeňského historického podzemí za svitu baterek

Na pouhé čtyři dny se návštěvníkům otevře cesta k objevování tajemství labyrintu chodeb, sklepů a studní pod západočeskou metropolí netradičně za svitu baterek. Speciální prohlídky Plzeňského historického podzemí, které zamíří i do běžně nepřístupné části podzemní chodby, se konají od čtvrtka 18. do neděle 21. dubna – vždy od 17 a 18 hodin.