Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
18. dubna 2024, svátek má Valérie
Tým e-Finance zabodoval na extrémním světovém závodu 34. ročníku Redbull Dolomitenmann 2021!

Tým e-Finance zabodoval na extrémním světovém závodu 34. ročníku Redbull Dolomitenmann 2021!

Již počtvrté měl koncern e-Finance, a.s. na mezinárodním extrémním závodě Redbull Dolomitenmann v tyrolském Lienzi na startu svůj tým. Respektive letos byly týmy rovnou dva, a to ASS Brno e-Finance a EFI Pivovar. Tento opravdu tvrdý závod, který prověřuje sílu, vytrvalost a pevnou vůli závodníků, má celkem 4 disciplíny. Běh, paragliding, horské kolo a kajak.

V letošním 34. ročníku závodilo celkem 98 týmů ze všech koutů světa, z nichž 19 týmů se řadilo mezi Profi sportovce a zbytek mezi Amatéry. Tým e-Finance zabodoval a díky skvělým závodníkům z řad amatérů obsadil skvělé 4. místo!

 

Velké díky patří sportovcům, kteří reprezentovali dané disciplíny: Tomáš Křivohlávek – běh, Aleš Vodseďálek – paragliding, Wolfgang Krenn – horské kolo, Pavel Srbecký – kajak.

 

Díky fantastickým časům se pánové T. Křivohlávek (běh), W. Krenn (horské kolo) a P. Srbecký (kajak) vybodovali do Profi sportovců, za které mohou závodit příští rok. Ještě jednou gratulujeme a věříme, že v příštím roce bude tým e-Finance opět úspěšný, ať již v sekci Amatérů nebo Profesionálů!

ČTĚTE DÁLE

Prague Bike Fest Na Výstavišti se blíží! Ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky, adrenalinové zážitky a zábavu pro děti i dospělé

Druhý ročník Prague Bike Fest se blíží a o víkendu 27. – 28. 4. 2024 se opět otevřou brány pražského Výstaviště, kdy areál uvítá všechny cyklo nadšence v rámci největšího cyklistického festivalu v roce. Během dvou dnů si návštěvníci užijí pořádnou porci adrenalinových show, exhibice, workshopy, organizované vyjížďky se známými sportovci, testování kol, ale i večerní doprovodný program a gastronomická potěšení. Chybět nebude prezentace renomovaných i nových značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky. Na své si přijdou ale i děti. Právě pro ně bude připraven zbrusu nový dětský testovací okruh pod vedením zkušených instruktorů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude pořádně adrenalinová Big Air show v čele s Teodorem Kováčem. Uprostřed Bruselské cesty ve výšce až 7 metrů předvede své nejtěžší triky jako jsou double-backflip, frontflip nohand nebo otočka o 720 stupňů. Hlavními partnery Prague Bike Festu jsou společnosti Sazka a Škoda Auto. Festival podpořil svou záštitou také Český svaz cyklistiky a ministr dopravy Martin Kupka.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Plánujete teambuilding? Zkuste netradiční, akční i adrenalinovou zábavu v Pitlandu!

Chcete si začátek roku pořádně užít i se svými kolegy a připravit pro ně takový teambuilding, na který jen tak nezapomenou? Vyvarujte se tentokrát všech tradičních míst a aktivit a nečekejte ani na léto a teplé počasí. Máme pro vás totiž skvělý tip, který splňuje všechny představy o dokonalé firemní akci. Je maximálně zábavný a zdravě nakažlivý, správně akční, trochu adrenalinový, užijete si jej bez ohledu na počasí, a rozhodně se vymyká všemu, co jste v rámci firemních teambuildingů doposavad zažili! Řeč o pražském Pitlandu, jedinečné kryté hale, kde se jezdí na malých a lehkých elektrických motorkách, a kde moto sezóna nikdy nekončí.

Urban Challenge 2024 se blíží

Konečně pořádný adrenalinový zážitek, který je opravdu pro každého!

Vyhrajte let letadlem s šéfdirigentem Bohemian Symphony Orchestra Prague

Milujete filmy z leteckého prostředí a vše kolem letadel a létání? To my také! A proto jsme do programu zařadili právě filmy Pearl Harbor a Top Gun: Maverick. Stejně tak miluje létání i šéfdirigent Bohemian Symphony Orchestra Prague Martin Šanda, který je sám držitelem pilotní licence PPL (Private Pilot Licence).

Relaxace a odpočinek, to je Saunový svět v Aquapalace Praha

Zavítejte do největšího Saunového světa v ČR a dopřejte si relaxaci v krásném prostředí Aquapalace Praha. Saunování podporuje zdraví, zlepšuje kondici, ale nabízí především benefity v podobě relaxace a zklidnění mysli. V Saunovém světě Aquapalace Praha, můžete vybírat z 19 saun a prohříváren s různými stupni vnitřní teploty i intenzity saunovacího zážitku. Vybere si zde opravdu každý. Kombinace saunových ceremoniálů, bylinných vůní a přítomnost zkušených saunérů pak zprostředkuje téměř rituální zážitek, který ocení všichni milovníci pravidelného saunování i úplní začátečníci.