Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
Vyhrajte let letadlem s šéfdirigentem Bohemian Symphony Orchestra Prague

Vyhrajte let letadlem s šéfdirigentem Bohemian Symphony Orchestra Prague

Milujete filmy z leteckého prostředí a vše kolem letadel a létání? To my také! A proto jsme do programu zařadili právě filmy Pearl Harbor a Top Gun: Maverick. Stejně tak miluje létání i šéfdirigent Bohemian Symphony Orchestra Prague Martin Šanda, který je sám držitelem pilotní licence PPL (Private Pilot Licence).

000666.jpg

Nyní máte jedinečnou šanci povýšit svůj zážitek z koncertu na vyšší level. Máme pro vás soutěž o unikátní výhru, kterou jinde nenajdete - vyhlídkový let, kde se pozice pilota a kapitána letadla ujme přímo Martin Šanda.
Šanci na výhru má každý divák, který vyplní soutěžní formulář ve foyer Rudolfina před koncertem Hollywood in Prague: Noc filmových melodií 5.3.2024.

banner-05032024-rudolfinum-1_1.jpg

A co vás čeká? Hodinový vyhlídkový let pro dva z letiště Sazená moderním letadlem Daimond DA40 z flotily Fly For Fun. Letadlo je ideální pro lety po Evropě i pro výlety po Čechách. Je plně vybaveno pro přístrojové létání s doletem až 1700 km a cestovní rychlostí 210km/hod. A hlavně je schopno letu po celý rok, letadla jsou vytápěna.

000246.jpg

Stručná pravidla soutěže:
- Soutěže se může zúčastnit každý držitel platné vstupenky na koncert Hollywood in Prague: Noc filmových melodií 05.03.2024 v Rudolfinu.
- Při návštěvě koncertu každý divák, který se chce soutěže účastnit, vyplní soutěžní formulář a tím bude zařazen do slosování.
- Vítězem se stane jeden soutěžící divák, který je zároveň držitelem platné vstupenky a vyplní příslušný soutěžní formulář.
- Pro každé číslo vstupenky je možné vyplnit pouze jeden soutěžní formulář. Formuláře s duplicitními čísly vstupenek budou automaticky a bez náhrady vyřazeny.
- Vylosování proběhne přímo na koncertě 5.3.2024.
- Soutěž je určená pro osoby starší 18 let. V případě, že je výherce mladší 18 let, musí být při vyhlídkovém letu jeho doprovodem výhradně zákonný zástupce výherce.
- výherce dává výslovný souhlas se zveřejněním svého jména a případné fotodokumentace výhry - vyhlídkového letu pro účely propagace Bohemian Symphony Orchestra Prague.

000676.jpg

Fly For Fun – partner soutěže
Letecká škola, která si zakládá na tom, že svoje zákazníky naučí létat. Škola byla založena v roce 1995 z velkého nadšení pro létání. Všichni instruktoři jsou piloti, kteří létání milují a mají zkušenosti s jeho různými podobami. Od létání pro zábavu na ultralehkých strojích až po plně kvalifikované dopravní piloty. Ve Fly For Fun se létá letadly i vrtulníky. Škola vlastní i pohyblivý certifikovaný simulátor pro výcvik dopravních pilotů s věrnou grafikou Prepar 3D od firmy Lockheed Martin, která vám nedovolí poznat, že neletíte ve skutečném letadle. Chcete-li se tedy naučit létat opravdu dobře a bezpečně, jste zde na správném místě.
www.flyforfun.cz

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!