Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
19. dubna 2024, svátek má Rostislav
Zažij lázně jinak

Zažij lázně jinak

Chceš zlepšit svůj život? Je toho na tebe moc? Drtí tě moderní styl života? Zajímáš se o osobní rozvoj? Chceš vědět, co je klíčem k dlouhodobé spokojenosti? Pokud i Vy právě teď hledáte odpovědi na tyto otázky, jste na správném místě. Pomůžeme Vám odpočinout si od každodenního shonu, načerpat novou energii v léčivém prostředí oblíbených lázní Luhačovice a naším cílem bude také předat Vám inspiraci ke zvládání moderního stylu života.

shutterstock-1927171289.jpg

Sestavili jsme pobyt nesoucí pod svým názvem myšlenku celého programu tj. „ZAŽIJ KLID V NEKLIDNÉ DOBĚ". Plán pobytu kombinuje nejrůznější možnosti relaxace a edukačně zážitkové workshopy, ve kterých se dozvíte, co přinesly vědecké výzkumy na téma šťastný a dlouhodobě spokojený život a jakými technikami je možné život zlepšit. Na závěr pobytu zažijete vybrané techniky Mindfullness přístupu. Věříme, že odjedete odpočatí, plní energie a s praktickými návody, jak udělat něco pro své fyzické a psychické zdraví.

shutterstock-167027126.jpg

PROČ HOTEL NIVAMARE?

Lázně Luhačovice jsou oblíbeným místem, do kterého jezdí lidé z ČR i ze světa za účelem odpočinku a léčení. Toto místo nabízí mnoho architektonických skvostů, léčivé prameny, úchvatnou přírodu a širokou nabídku lázeňských služeb. Lázeňský hotel NIVAMARE v Pozlovicích má ambici, být místem, ve kterém se lidé zrelaxují a zároveň se dozví a zažijí nejrůznější aspekty zdravého životního stylu. Za tímto účelem jsme vytvořili relaxačnězážitkový program, který naplno využije potenciál Lázeňského hotelu NIVAMARE, a do kterého se lidé budou rádi vracet. Program „ZAŽIJ LÁZNĚ JINAK" bychom v hotelu NIVAMARE chtěli postupně rozšiřovat o další zajímavé programy pobytů zaměřené na zdravý životní styl a inspirovat Vás tak k osobnímu rozvoji a zvládání moderního stylu života.

210529-evka-neuman-royal-spa-luhacovice-big-00015.jpg

O POBYTU „ZAŽIJ KLID V NEKLIDNÉ DOBĚ"

Prodloužený víkend v termínu od 23. - 26. 3. 2023 je určen pro skupinu 15 - 20 lidí procházející společným programem. Zároveň má každý jednotlivec dostatečný prostor pro individuální relaxaci. Pobytem provází kouč zdravého životního stylu, který zajišťuje průběh celého programu a je po celou dobu k dispozici pro osobní konzultace. Edukačně zážitkovými workshopy provází zkušený psychoterapeut, který má mnohaletou praxi v práci s úspěšnými a vysoce vytíženými lidmi. Program tohoto pobytu bude pestrý. Od úvodního přivítání a seznámení se s hotelem NIVAMARE a městem Luhačovice, přes obohacující workshopy na nejrůznější témata vnitřního rozvoje až po lekce jógy. Nebudou chybět saunové rituály a večerní návštěva stylového dvoupodlažního wellness přímo v hotelu NIVAMARE. Pobyt je vhodný pro aktivní a pracovně vytížené lidi, kteří už delší dobu vnímají negativní vliv moderního stylu života na jejich vitalitu, fyzické a duševní zdraví, kvalitu spánku, výkonnost v práci a domácí pohodu. Chtějí efektivně zrelaxovat a zároveň se v dobrém rozpoložení dozvědět něco inspirativního a užitečného o tom, jak shon každodenního života zvládnout.

www.nivamare.cz

nir.jpg

ČTĚTE DÁLE

ÚSTECKÝ MAJÁLES ODTAJŇUJE HEADLINERY PRO ROK 2024 A POUŠTÍ DO OBĚHU LIMITOVANOU EDICI

Největší studentský festival v Ústeckém kraji, Ústecký Majáles, s nadšením oznámil hlavní hvězdy, které vystoupí na jejich akci v roce 2024. První jarní akce v kraji se těší, že přivítá 4. 5. 2024 v letním kině Ústí kapely JELEN A DIVOKEJ BILL! Fenomenální hudební interprety, kteří rozproudí dav a přinesou do Ústí úžasnou festivalovou atmosféru již po deváté, doplní hvězdná kapela Poletíme?, Pokáč a domácí neopomenutelní UDG.

Prozkoumejte historii Prátru v novém muzeu

Známý vídeňský zábavní park Prátr existuje už přes 250 let. Za tu dobu se stal nedílnou součástí života Vídeňanů a důležitým místem pro setkávání, návštěvu výstav i zábavu na pouťových atrakcích. Nyní se dočkal nového muzea. Stálá expozice umístěná v moderní a udržitelné budově v blízkosti obřího kola zve k prozkoumání historického vývoje parku, originálních artefaktů i kuriozit.

Prohlídky Plzeňského historického podzemí za svitu baterek

Na pouhé čtyři dny se návštěvníkům otevře cesta k objevování tajemství labyrintu chodeb, sklepů a studní pod západočeskou metropolí netradičně za svitu baterek. Speciální prohlídky Plzeňského historického podzemí, které zamíří i do běžně nepřístupné části podzemní chodby, se konají od čtvrtka 18. do neděle 21. dubna – vždy od 17 a 18 hodin.

NOVÁ VÝSTAVA V ZÁPADOČESKÉ GALERII V PLZNI ODKRÝVÁ RŮZNÉ ZPŮSOBY OBŽIVY UMĚLCŮ 19. STOLETÍ

Reklama, multiplikace děl, krajiny, drobné portréty, ale i knižní a  časopisecké ilustrace. To vše patřilo mezi nové způsoby obživy umělců v 19. století. Právě proměně uměleckého provozu, vztahu umělce a publika a různým způsobům obživy v tržním prostředí 19. století se věnuje nová výstava Západočeské galerie v Plzni UMĚNÍ PRODAT (SE). UMĚLEC VE SPÁRECH TRHU 19.  STOLETÍ. Návštěvníci se mohou těšit na díla Václava Brožíka, Vojtěcha Hynaise, Františka Kupky, Alfonse Muchy, Jana Štursy a řady dalších významných českých autorů. Výstavu je možné navštívit ve výstavní síni „13“ od 1. března do 2. června.

V Kutné Hoře Sedlci to žije

Sedlec patří k nejstarším částem Kutné Hory, s nadsázkou se dá říci, že kdyby nebylo Sedlce, možná by nebyla Kutná Hora. Byli to totiž právě sedlečtí cisterciáčtí mniši, kteří ve 13. století na svých pozemcích nalezli stříbro, díky čemuž se začal psát příběh jednoho z největších středověkých měst českého království.

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.