Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. února 2024, svátek má Horymír

Restaurant Kolkovna Celnice

Adresa:
V Celnici 4, Praha 1 11000
Telefon:
224212240 224212240
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 24:00
Úterý
11:00 - 24:00
Středa
11:00 - 24:00
Čtvrtek
11:00 - 24:00
Pátek
11:00 - 24:00
Sobota
11:00 - 24:00
Neděle
11:00 - 24:00
Právě je otevřeno

Poskytované služby

Nekuřácké
Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Zahrádka
Koktejly
Tankové pivo
Rozvoz jídla

Restaurant CELNICE, druhý ze sítě oblíbených restaurantů KOLKOVNA, se pyšní nejen zmodernizovaným interiérem prostoru Staré Celnice na náměstí Republiky, ale především kvalitní gastronomií tradičních českých jídel, pokrmů mezinárodní kuchyně a kulinářských specialit. Můžete si pochutnat na domácím plzeňském guláši, šťavnatém kachním stehně se zelím, poctivé svíčkové na smetaně, anebo si vybrat některou z klasických pivních pochoutek (utopenci, tlačenka či nakládaný hermelín). K dokonalosti chuťového zážitku přispívá vynikající ležák Pilsner Urquell, čepovaný v té nejlepší kvalitě. Ať už dáte přednost posezení v zajímavém interiéru restaurace, slunění na venkovní terase, rádi Vás přivítáme a naše obsluha se postará o Vaši spokojenost. Otevřeno pro Vás máme každý den od 11:00 do 24:00 hodin

ČTĚTE DÁLE

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?

Dark Kitchen: Nový catering mění pražskou gastronomii

Praha nedávno přivítala nového hráče na cateringové scéně - Dark Kitchen, za nímž stojí skupina Spojujeme. S kreativním šéfkuchařem José Niñem, který se může pyšnit zkušenostmi z Michelinských restaurací, Dark Kitchen nabízí estetické a chutově rozmanité kanapky, které mění pravidla občerstvení v české metropoli.

Zima s lahodnou chutí – jak karamel ovládl svět

V současnosti je karamel téměř neodmyslitelnou součástí dezertů a nápojů. Od cukrovinek po ochucenou kávu – tato pochoutka se díky své sofistikovanosti a výrazné chuti rychle stala oblíbenou nejen mezi gurmány. Ale její původ, stejně jako název, je opředen mnoha tajemstvími. Od cukrové třtiny pěstované v Nové Guineji již před 10 000 lety, po fantastickou omáčku, která se hodí snad úplně na vše – jakou cestu karamel za staletí urazil?