Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. listopadu 2022, svátek má Artur

La Casa Blů

Adresa:
Kozí 857/15, Praha 1 11000
Telefon:
224818270 723446002
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 22:00
Úterý
11:00 - 22:00
Středa
11:00 - 22:00
Čtvrtek
11:00 - 22:00
Pátek
11:00 - 22:00
Sobota
12:00 - 22:00
Neděle
14:00 - 22:00
Právě je otevřeno

Poskytované služby

Bezbariérový přístup

V této útulné, stoprocentně nekuřácké hospodě zdařile ožívá atmosféra Jižní Ameriky. Brzy tam poznáte, že je to nenucený, ale živý podnik. LaCasa Blů má happy hour do 18 hodiny, takže Starouš jen za 24,-, k medovníku dostanete espresso nebo čaj zdarma, atd. Casa je zdobená dřevěným nábytkem, ke kterému pasuje stará původní dřevěná podlaha a memorabilia jako plakáty historických postav a spisovatelů, ponča, atd. Na jídelním lístku jsou čerstvé jihoamerické dobroty.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

NutWorld.cz pro milovníky ořechů, sušeného ovoce, semínek a dárečků

Rodinný podnik, který se drží starých hodnot. Dělají věci poctivě a s těmi nejlepšími úmysly. Klientům nabízejí nejvyšší kvalitu, a proto jejich ořechy, semínka i sušené ovoce prochází dvojitou kontrolou, kterou se snaží eliminovat kazové produkty, aby požitek z jejich konzumace byl maximální. To jsou hodnoty Nut World.

eDelikatesy: malý kousek Španělská pro každý den

Hledáte obrovský výběr těch nejlahodnějších španělských delikates. Považujete se za gurmána a rádi ochutnáváte pokrmy, které servírují ty nejlepší restaurace? Tak si pořiďte některé z nich domů a dopřávejte si malý luxus ze Španělska každý den.
Reklama
reklama

Ventura Group – společnost pro vaše gastro večírky

Kdyby existoval český Dionýsos, jmenoval by se Ventura Group. Tato rodinná společnost provozuje tři vyhlášené restaurace a Český catering k tomu. Miluje, když může přichystat úžasné jídlo, když pivo teče proudem, hostům když chutná, radují se a bouřlivé oslavy trvají až do rána.

Pivo Jinak: ideální vánoční dárek pro nadšence do řemeslných piv

Po revoluci bývaly v Česku doby, kdy výběr piva nebyl až tak rozmanitý. Dnes je situace opačná – máme několik velkých a vlivných pivovarnických společností, desítky středních a kolem 500 mini­pivo­varů. Jak se v tom ale orientovat? Co ochutnat? Jednou z možností je zkusit výběr podle projektu Pivo Jinak.

Kojibakers: aneb produkty plné enzymů z plísně koji

Patnáct let pracoval na manažerských pozicích v IT společnosti a neuměl si představit, že by neměl jistotu stálého měsíčního platu. Zejména když se mu postupně narodily čtyři děti, jedno z nich handicapované, které od narození vyžaduje skutečně velkou péči. Postupně ale přišlo několik věcí, které jeho pohled na věc měnily, proto se rozhodl podat výpověď a pustil se do podnikání. Miloslav Laštovička založil v roce 2019 spolu s dvěma kolegy firmu Kojibakers, inspirovanou japonskou tradicí, která vyrábí za pomocí ušlechtilé plísně koji fermentované potraviny jako například miso, miso polévky, shiokoji a další. Ty momentálně dodávají jak do českých domácností, tak i do známých restaurací „Věříme, že tato unikátní »banka enzymů« má co nabídnout nejen v Asii, ale i zde v našich podmínkách,“ říká Laštovička.