4. prosince 2025, svátek má Barbora

Pekelnej bar

Adresa:
Na Bělidle 38, Praha 5 15000
Telefon:
724978349

Otevírací doba

Pondělí
19:00 - 05:00
Úterý
19:00 - 05:00
Středa
19:00 - 05:00
Čtvrtek
19:00 - 05:00
Pátek
19:00 - 05:00
Sobota
19:00 - 05:00
Neděle
19:00 - 06:00
Právě je otevřeno

Underground House & Techno Music Club Pekelnej Bar since 2005

Starline guests producers/DJs:
DJ Sneak, Space DJz, CJ Bolland, Inigo Kennedy, Marco Zaffarano, Christian Wunsch, Alexander Kowalski, Takaaki Itoh, Colin Dale, Trava, Tommy Largo, Craig Hamilton, Soydan, JR From Dallas, Danny White, Flapjackers, Soul De Marin, Manjane, Freaky Behaviour, Luis Roberto, Trevor Vichas, Arco, Julian Perez and many more…

Contact for booking: otik@pekelnejbar.cz

_______________________________________________________

Firemní večírky a narozeninové oslavy

Pokud každým rokem hledáte prostor pro uskutečnění firemního večírku, či jiné významné akce, nabízíme vám zajímavé prostory a vřelé služby Pekelnýho Baru.

Kapacita klubu je 100-120 lidí, z toho je 70 míst k sezení. Pekelnej Bar má díky svému interiéru neopakovatelnou atmosféru.

Sledujte nás na Facebooku

Můžeme pro vás zajistit:

  1. hudbu všech žánrů (reprodukovaná od DJs na aparátu vysoké kvality)
  2. připravit zázemí pro živou kapelu
  3. občerstvení formou rautu dle vašich představ a oblíbených chutí
  4. specialitou podniku je barmanská fire show
  5. projekce plátno, plazma

Ochotně také vyjdeme vstříc Vašim individuálním požadavkům.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Efektivní teplárny jako zbraň proti drahé energii. Kogenerace zrychluje evropskou transformaci

Evropa potřebuje rychlejší cestu ke snížení emisí i úsporám energie. Klíčovou roli v transformaci hrají moderní plynové kogenerační teplárny, které dokážou výrazně zefektivnit výrobu tepla a zároveň dodat elektřinu ve chvílích, kdy je jí v síti nedostatek.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.

Lukáš Dvořák: Nová kniha, která odhaluje krásu nahoty s duší

„Nahota pro mě není provokací, ale pravdou o člověku.“ Tři roky práce, 75 projektů, 324 stran a výsledek, který bere dech. Fotograf Lukáš Dvořák právě vydal svou třetí knihu, v níž zachycuje ženskou krásu s elegancí, respektem a duší. Jeho snímky nejsou provokací, ale poctou přirozenosti, síle a křehkosti zároveň.

Víno chutná v každém ročním období

Možná si říkáte, že víno patří hlavně k létu a vinobraní – ale zkuste si ho vychutnat i jindy. Sklenka červeného v podzimních plískanicích zahřeje stejně jako teplá deka a v zimě víno dodá tu správnou slavnostní atmosféru. Mělnicko-Kokořínsko je s vínem historicky spjato, a i když vinice odpočívají, místní vinaři rozhodně nespí.

První adventní neděle v Holešovické tržnici: maso, trhy a vánoční pohoda

Milovníci masa, pozor! Den řezníků se letos poprvé přesouvá do Holešovické tržnice a přináší jedinečný gastro zážitek. Termín připadá na první adventní neděli 30. listopadu a od 11.00 hodin nabídne výběr těch nejlepších masových specialit od špičkových českých řezníků a restaurací, které propojilo Naše maso patřící pod Ambiente. Přesun do tržnice není náhodný – právě zde vznikají nové podniky Ambiente a Holešovická tržnice se tak proměňuje v jedno z nejzajímavějších gastrocenter Prahy. Návštěvníky nedělní akce čekají také vánoční trhy plné tradičních řemeslných dárků a staročeských dobrot, takže Den řezníků je skvělou příležitostí propojit chuťové zážitky s vánoční atmosférou.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.