Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. března 2024, svátek má Soňa

Cafe Cafe

Adresa:
Rytířská 10, Praha 1 11000
Telefon:
224210597
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 22:00
Úterý
10:00 - 22:00
Středa
10:00 - 22:00
Čtvrtek
10:00 - 22:00
Pátek
10:00 - 22:00
Sobota
10:00 - 22:00
Neděle
10:00 - 22:00
Právě je otevřeno

Poskytované služby

Nekuřácké
Rezervace
Free Wi-Fi
Platba platební kartou
Platba stravenkou

Vítejte v nejlepší pražské kavárně roku 2008. Tento titul Cafe Cafe nenáleží rozhodně omyle. Právem si ho Cafe Cafe zaslouží. Při vstupu Vás čeká velký prostor - sednout si můžete k baru nebo do prostoru na pohodlné židle. Obsluha je kvalitní a rychlá. Vybrat si můžete ze široké nabídky dortů, jídel, café a dalších. Z alkohlických nápojů a nealka zde naleznete téměř vše. K Cafe cafe nechybí klimatizace, takže se nemusíte bát ani letních dní.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

29.3.2024 - 1.4.2024

Velikonoční menu

11.10.2024 19:00

Tracyho tygr

ČTĚTE DÁLE

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?

Dark Kitchen: Nový catering mění pražskou gastronomii

Praha nedávno přivítala nového hráče na cateringové scéně - Dark Kitchen, za nímž stojí skupina Spojujeme. S kreativním šéfkuchařem José Niñem, který se může pyšnit zkušenostmi z Michelinských restaurací, Dark Kitchen nabízí estetické a chutově rozmanité kanapky, které mění pravidla občerstvení v české metropoli.