7. prosince 2025, svátek má Ambrož a Aenjamín

K.U.Bar.lounge

Adresa:
Rytířská 13, Praha 1 110
Telefon:
724695910
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
19:00 - 04:00
Úterý
19:00 - 04:00
Středa
19:00 - 04:00
Čtvrtek
19:00 - 04:00
Pátek
19:00 - 04:00
Sobota
19:00 - 04:00
Neděle
19:00 - 04:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Koktejly
Točené nealko
Živá hudba
Karaoke
Platba platební kartou
Točené pivo
Občerstvení

K.U. bar. lounge, je útulné prostředí v samotném srdci Prahy, poctivé koktejly namíchané z těch nejkvalitnějších surovin, prvotřídní snackové menu a v neposlední řadě skvělá hudba.

A kde že se tyto ingredience mísí? Nacházíme se v Rytířské ulici, jen pár metrů od stanice metra Můstek. U nás se můžete těšit na širokou nabídku míchaných nápojů, které Vám v přátelském duchu připraví naši profesionální barmani, nebo na výběr skvělých vín a Champagne. Mimo to se zde každý den dobře najíte - naše jedinečné snackové menu sestavené renomovanými kuchaři, Vám nabídneme až do časných ranních hodin. Hudební produkce K. U. baru zasahuje hned několik směrů, od happy a vocal house, přes komerční taneční hudbu, až po živočišné RnB a black music.

Od úterý do soboty zde živě vystupují ti nejlepší čeští i zahraniční DJs, pod jejichž taktovkou se často klidné prostředí lounge baru mění v místo, kde se odehrávají ty nejlepší party ve městě. První drink je jen začátek. Vítejte v K. U. bar. lounge.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Efektivní teplárny jako zbraň proti drahé energii. Kogenerace zrychluje evropskou transformaci

Evropa potřebuje rychlejší cestu ke snížení emisí i úsporám energie. Klíčovou roli v transformaci hrají moderní plynové kogenerační teplárny, které dokážou výrazně zefektivnit výrobu tepla a zároveň dodat elektřinu ve chvílích, kdy je jí v síti nedostatek.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.