Guest shift s Petrem Bartošem z Kruh Dining. Petrovo speciální pětichodové menu se podává od páteční večeře do konce víkendu.
Zažijte druhý guest shift v Enotece JZP: vařit bude Petr Bartoš z Kruh Dining.
Po úspěšném srpnovém debutu s Danielem Jurášem pokračuje Enoteca JZP ve své sérii guest shiftů, které propojují talentované kuchaře s přátelskou atmosférou vinohradského bistra. Tentokrát se kuchyně ujme kuchař Petr Bartoš.
Petr Bartoš je v posledních letech známý především díky svému projektu zážitkového pohostinství Kruh Dining. Dříve ale sbíral zkušenosti v několika michelinských restauracích po celé Evropě – od islandského Dillu, přes norské Maaemo, britskou The Fat Duck až po pražskou La Degustation Bohême Bourgeoise. A tak není divu, že jej šéfkuchař Andrea Sirtori vybral jako dalšího hosta své vinohradské restaurace. Jeho speciální pětichodové menu vytvořené pro Enotecu JZP je kombinací precizních technik a sezónních surovin.
● Kedluben, fermentovaný chřest, listy černého rybízu
● Pstruh, heřmánková beurre blanc, pyré z mrkve a rakytníku
● Celozrnná pasta, cuketa, fenykl, lískové ořechy, šafránová omáčka
● Kuře, pistácie, zelené byliny, dýně, sansho pepř
● Mléčná zmrzlina, italský sníh, černý rybíz, pohanka
17.-19.10. 2025, v pátek 17.10. pouze večeře
Enoteca JZP, Laubova 1, Praha - Vinohrady