Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
16. července 2024, svátek má Luboš

Bohemia Bagel Holešovice - Burger Bar

Adresa:
Dukelských hrdinů 48, Praha 7 17000
Telefon:
220806541

Otevírací doba

Pondělí
10:00 - 24:00
Úterý
10:00 - 24:00
Středa
10:00 - 24:00
Čtvrtek
10:00 - 24:00
Pátek
10:00 - 24:00
Sobota
10:00 - 24:00
Neděle
10:00 - 24:00
Právě je otevřeno

Nejnovější restaurace Bohemia Bagel, která kombinuje nabídku tradičního bagel shopu se širokým výběrem burgerů a plně zásobeným barem. Denní menu od pondělí do pátku. Víkendová pozdní snídaně 10-16h. WiFi zdarma.

V roce 1996, tým amerických a českých podnikatelů otevřel Bohemia Bagel, protože si uvědomovali, že nabídka, která dbá na zdraví, se bude českým lidem zamlouvat a že ji ocení i obrovský příliv turistů, který do Zlaté Prahy zavítal po Sametové revoluci v roce 1989. Mimořádnou nabídkou na jídelním listku se tak staly různé pečiva z úplně přírodních ingrediencí s dírou v prostředku. Bagel, již velice populární na Západě, byl představen Praze.

Na začátku byli čeští lidé poněkud rozpačití, nejen z bagelu, ale také z různorodého menu a možností – poprvé v Čechách – bez omezení si dolít šálek kávy. Atmosféra přijemného uvítání a internetové a telefonické služby v některých naších prodejnách, udělaly Bohemia Bagel jedno z nejznámějších pražských míst k setkání. A když Češi zjistili, jak čerstvě upečené bagely chutnají jejích dětem, bylo jen otázkou času než začali chodit pro další.

Dnes v Praze existují tři restaurace Bohemia Bagel a všechny nabízejí mnohem víc, než bagely a kávu. Veškeré provozovny prodávají saláty na objednávku, sendviče, polévky, výtečné dezerty a pestrou nabídku z grillu: od amerických snídaní se slaninou a vejci přes hamburgery a hranolky. První restaurace Bohemia Bagel Unique, oteveřená v pražských Holešovicích v roce 2007 nabízí denně české speciality našeho hlavního kuchaře, obsluhu u stolu a bar. Návrh zcela nové centrální pekárny s cukrárnou, byl vymyšlen tak, aby provoz odpovídal požadavkům výroby ve velkém.

Jako otvor v bagelu, budoucnost je otveřena dokořán!

ČTĚTE DÁLE

Otevírají se unikátní secesní prostory na Hlavním nádraží, oživí je Foyer Café

Secesní prostory ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze se otevírají veřejnosti. V nově zrestaurovaném křídle budovy zahajuje provoz kavárna Foyer Café. Podnik láká na čerstvé pečivo typu viennoiseries, vyladěné kanapky, sendviče na cestu i kvalitní šampaňské a víno. Klidné posezení v kavárně přímo na nádraží potěší všechny milovníky architektury, gastronomie i samotné cestující.

Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů

Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku se v letošním roce bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 40 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem, pivní bleší trh a několik koncertů.

VINAŘSTVÍ U MLÝNKŮ

Kapacita sklepa je 170 míst a nabízí tak prostor pro větší akce, pro soukromé akce menšího rozsahu je připraven sklepní salonek s kapacitou 20 míst.

Nové Bistro U Býka v centru Prahy: Ty nejlepší česko-slovenské chutě od snídaně do večeře

Pražská gastronomická mapa se rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější nejen ze Slovenska. Čerstvé uzeniny, speciality z masa či ryb podle originálních receptur, klasické saláty, ale také polévky, guláš, burgery... V moderním československém Bistru U Býka je každý den na výběr z kvalitních chlazených i teplých jídel určených pro konzumaci v bistru či k zakoupení s sebou.

Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška: Místo vítězné euforie jsem se šel učit na zkoušky

Každou výzvu měl promyšlenou do posledního detailu, z každé z nich vyzařovalo jeho estetické cítění a vždy bylo vidět, že ví, co dělá. Třikrát vyhrál titul pekaře týdne, a nakonec se stal i celkovým vítězem třetí řady soutěže Peče celá země. Dvaadvacetiletý student medicíny a kaligrafik si ve finále získal porotu svou rebarborovou pavlovou, fialkovými indiánky, levandulovými madlenkami, vyšperkovanými nanuky a dalšími neodolatelnými dobrotami. A to na první casting přinesl covid!

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.