20. května 2025, svátek má Zbyšek

Kozlova Almara

Adresa:
Klapkova 314/80 , Praha 8 18200
Telefon:
284683781

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 24:00
Úterý
11:00 - 24:00
Středa
11:00 - 24:00
Čtvrtek
11:00 - 24:00
Pátek
11:00 - 24:00
Sobota
11:00 - 24:00
Neděle
11:00 - 23:00
Právě je otevřeno

Poskytované služby

Klimatizace
Pořádání akcí
Rezervace
Bezbariérový přístup
Zahrádka
Extra salónek
Free Wi-Fi
Točené pito
Točené nealko
Voda z kohoutku
Jídlo s sebou
TV - sport
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo
Parkování kol
TV - dvd

Kam se podíváte, tam na vás vykoukne nějaký ten kozel. A hádejte, jaké pivo tam točí… Kozlova almara rozhodně patří mezi ty podniky, které jsou v Kobylisích k nepřehlédnutí. Velkým překvapením pro nás byl precizně a moderně zhotovený interiér. Rovněž tamní kuchyně, jíž tvoří průřez mezinárodními pokrmy, by se mohla chlubit přívlastkem „výtečná“.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

VYBRANÉ AKCE

30.5.2025 20:15

Kapelo, hraj

24.5.2025 16:00

Season Opening

19.6.2025 - 21.6.2025

Metronome Prague

ČTĚTE DÁLE

Volba sládků se mění na Speciály z Prazdroje. Nabídku speciálních piv si sestaví sami hospodští

Plzeňský Prazdroj mění od května svůj program pivních speciálů. Projekt Volba sládků, který každý měsíc nabízel v limitované edici jedno speciální pivo ve vybraných hospodách a restauracích v Česku a na Slovensku, nahrazuje novým programem s názvem Speciály z Prazdroje. Ten nabídne hospodským možnost sestavit si vlastní kalendář pivních speciálů na míru. Vybírat budou moci během roku dohromady z deseti druhů piva ze stálé i sezónní nabídky.

Z pole les: NKT a Home for Trees mění krajinu i vztahy

Na kraji malých Mokrovrat leží pole. Dříve tu nic nežilo – půda byla třikrát zoraná, opuštěná, bez života. Ale letos na jaře se to změnilo. Do brázd mezi zbytky staré ornice se zasunula první sazenice. A hned za ní další. A pak další. Tři tisíce borovic, dubů a douglasek. Strom za stromem. Ruka v ruce – zaměstnanci a zákazníci společnosti NKT, společně s neziskovou organizací Home for Trees, opět zasadili nový kus budoucnosti.

Jedinečná interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience láká za zážitky i jídlem

Ponořte se do příběhu prvního zlatého ležáku přímo v historickém centru Prahy. Interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience přibližuje okolnosti vzniku plzeňského piva všemi smysly.

Pop up kavárna, gastro extravagance, přednášky i znovuotevřená vodárenská věž. Oslavy Holešovické tržnice startují již příští týden a návštěvníky čeká bohatý program

Holešovická tržnice je jako živý organismus, který dýchá s Prahou už více než století. Místo, kde se setkává syrová minulost s pulzující současností. Bývalá jatka, burza zvířat i zeleninový ráj – dnes scéna pro kulturu, jídlo a komunitu letos slaví 130 let od svého založení. Od 24. dubna do 14. května se zde odehraje série akcí, které svým osobitým způsobem propojí to nejzajímavější z minulosti a přítomnosti. Čekají vás zážitky, které vás překvapí, potěší a inspirují. Čas gastro performance BEEF, vůně starých receptů i futuristických chutí. Čas otevřené pop up kavárny s čítárnou a autentickým menu. Čas koncertů, které rozehrají Halu 17, i výstavy, která vás vezme na cestu časem až na samotný vrchol vodárenské věže.

Slepý test ležáků Prahy s rekordmanem: Kbelské pivo podruhé v řadě nejlepší

První pivní extraliga, respektovaný spolek znalců piva, podrobila na sklonku roku 2024 opětovnému testování pražské ležáky. A to tak, jak se to má dělat – anonymně ve slepém testu, přímo z výčepu, lednice nebo pultu, bez nominací, zápisného a sponzoringu. Za 15 let existence Extraligy však poprvé v soutěži o Krále Prahy zvítězil držitel koruny z předchozího roku – Kbelský pivovar se svou dvanáctkou 12 pilotů.

Smažený sýr jako král českých talířů: Kde se vzal a proč ho tak milujeme?

Mnozí z nás si nedokážou představit jídelní lístek bez smaženého sýra. A není divu! Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si rádi dopřejeme jak v restauracích, tak doma. Jak se ale smažený sýr dostal na naše stoly a proč se stal neodmyslitelnou součástí české gastronomie?
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.