28. prosince 2025, svátek má Bohumila
Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

Burger King® nově podává snídaně. K jejich uvedení uspořádal Pancake Party

BURGER KING® bude každý den od rána až do 11 hodin servírovat ve svých restauracích snídaňové menu. S kreativní agenturou Zaraguza proto v rámci Pancake Party přivezl do Česka trend Morning Disco a doprovodil jej soutěží v pojídání mini palačinek s malinovou polevou, jednoho z taháků dopolední nabídky.

Celou akci hudebně rozproudila DJka TeddyFromTheBox a moderoval Vítek Zach známý jako @jsemvitez, který s Burger Kingem® spolupracuje jako influencer dlouhodobě. Během sobotního dopoledne si v restauraci na Andělu zákazníci užili party v rytmu disco a otestovali nové snídaňové menu.

V něm si budete moct vybrat Pocket s vejcem, slaninou a hashbrown, Toast s vejcem, sýrem a slaninou, Burger s vejcem v hovězí, kuřecí či plant-based variantě nebo Mini palačinky s malinovou omáčkou. Právě ty se staly jednou z hvězd Pancake Party díky soutěži o to, kdo jich dokáže sníst šedesát co nejdříve.

Přihlašování do soutěže vzbudilo takový zájem, že jej pořadatelé museli pro příliš velký počet zájemců už po 24 hodinách stopnout. Vítěz spořádal 60 mini palačinek za neskutečné 2 minuty 40 vteřin a celkově jich soutěžící na akci snědli přes tisíc. Odměnou výhercům byl originální merch Burger King® Pancake Party a poukaz na rok snídaní zdarma. Zábava pak pokračovala dál na tanečním parketu.

„Morning Disco je trend, který nám samotným v Česku trochu chyběl, tak jsme se ho při představení snídaní rozhodli přivést i k nám a ukázalo se, že lidi rozhodně nalákal. Spolu s pojídáním mini palačinek a novým menu to bylo dopoledne, které si účastníci fakt užili,“ říká Soňa Kaprálová, Account Manager v kreativní agentuře Zaraguza.

Představení snídaní doprovází vedle úspěšného eventu také kampaň na sociálních sítích, digitálu, rádiu a samozřejmě všech restauracích.

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.