Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána
Comic-Con Prague 2023 odtajnil další hvězdné hosty. Přijede MacGyver i další ikony z Hvězdné brány či zástupci DC

Comic-Con Prague 2023 odtajnil další hvězdné hosty. Přijede MacGyver i další ikony z Hvězdné brány či zástupci DC

V pořadí čtvrtý ročník festivalu popkultury Comic-Con Prague potěší nejen fanoušky ikonické Hvězdné brány nebo světa DC. V polovině dubna budou moct v pražském Universu potkat například Richarda Dean Andersona, Corina Nemce, Matta Ryana, ale i hvězdu Fantastických zvířat Dana Foglera.

constantine-qmxc0e.jpg

„I letošní ročník svátku popkultury nabídne zvučná jména. Už na sklonku roku jsme pyšně oznámili účast Danny Glovera, oblíbeného herce detektiva Rogera Murtaugha v kultovní sérií akčních filmů Smrtonosných zbraní. Vedle jeho jména teď přibyly i další oblíbenci. Mezi nimi rozhodně Richard Dean Anderson, hlavní hrdina seriálového MacGyvera nebo představitel Jacka O’Neilla z Hvězdné brány, která bude mít na akci ještě i dalšího zástupce, a to Corina Nemce. Program ozvláštní určitě Dan Fogler, jenž ztvárnil Jacoba Kowalského ve Fantastických zvířatech, a příznivci Stranger Things jistě ocení přítomnost Raphaela Luceho, představitele dětské verze hlavního záporáka z poslední řady netflixovského hitu. Prozatím potvrzenou špičku programu doplňuje ještě třeba Matt Ryan, který nejvíce zazářil v roli Constantina, lovce démonů,” láká na program Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, která akci spolupořádá.

161560287-10636e.jpg

Další filmové či seriálové tváře pořadatelé ještě odhalí. Hosty Comic-Conu nicméně budou i cosplayeři, youtubeři nebo komiksoví tvůrci. Už teď čtenáře musí těšit Brian Bolland, ilustrátor mimo jiné ikonického díla Batman: The Killing Joke, nebo Jason Aaron, scenárista mnoha marvelovek. Za Marvel Comics se představí i další zvučné jméno, tedy Rob Williams. Tuzemskou komiksovou tvorbu bude reprezentovat Murin Wolf.

stargate-sg-1-5ce76c6d-1.jpg

V termínu od 14. do 16. dubna však Comic Con Prague nabídne nejen fotografování, autogramiády a besedy se zahraničními i domácími herci a umělci, ale i promítání, workshopy, soutěže, koncerty, hraní videoher a stolních her a v neposlední řadě několik výstav. „Čtyřicítku letos slaví oblíbený seriál Návštěvníci, takže by byl hřích se této kultovce na festivalu nevěnovat. Připravujeme například výstavu kostýmů použitých v této sci-fi sérii, k vidění bude dokonce i legendární Lada Niva. Třešničkou na dortu bude jistě účast Josefa Dvořáka, jednoho z hlavních protagonistů,” doplňuje programový ředitel festivalu Václav Pravda.

fantastic-beasts-the-secrets-of-dumbledore-cqazyd.jpg

Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam jsou postupně přidávány nové, podrobnější informace:

 

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.

Beats for Love vytahují další eso z rukávu - legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR!

Již za necelé čtyři měsíce odstartuje největší taneční párty marathon pod širým nebem. Ostravský festival elektronické hudby Beats for Love slaví své desáté výročí a při té příležitosti přivezou jeho organizátoři do Česka ty největší hvězdy světové taneční scény. Kromě již dříve avizovaného Davida Guetty přijede do Ostravy také švédská legenda, DJ a producent Eric Prydz, který již léta okupuje přední příčky světových hitparád a na festivalu v ČR vystoupí vůbec poprvé.

Show Must Go On!

Společnost se specializuje na realizaci originálních teambuildingových programů po celé České republice i v zahraničí. Správné teambuildingy posilují vztahy, podporují spolupráci a zvyšují motivaci zaměstnanců, což vede k vyšší efektivitě a lepší pracovní atmosféře.