Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
16. července 2024, svátek má Luboš
Dáme jídlo končí. Nově provozuje Foodora

Dáme jídlo končí. Nově provozuje Foodora

Nově se Dáme jídlo bude jmenovat Foodora. Největší česká doručovací služba Dáme jídlo po jedenácti letech svého fungování na trhu mění své jméno. Nově ponese název Foodora.

Přejmenování bude probíhat postupně. Nejdřív se od 11. dubna aplikace přebarví společně s aktualizací pro uživatele s telefony s operačním systémem iOS, pro uživatele Androidu bude k dispozici od 17. dubna. Ostatní platformy a služby se mají změnit začátkem května.

Vedle rozvozové služby Dáme jídlo firma provozuje doručení potravin pod značkou Dáme market a také službu pro expresní doručení zboží nabízenou e-shopům a obchodníkům Dáme rozvoz. V těchto případech má dojít na přejmenování na Foodora Market, respektive Foodora Go.

  • veb9a74f2-adam-kolesa-dj-ceo.jpg
  • Adam Kolesa, ředitel služby Foodora

Dáme jídlo má v České republice dlouhou historii. Lidé značku znají a mají ji rádi,“ přiznává pro CzechCrunch Adam Kolesa, jenž firmu z pozice ředitele vede od začátku ledna „Věříme ale, že Foodoru budou mít naši zákazníci ještě raději. Nová značka bude společná pro Evropu, je to pro nás takový restart, kdy se daleko více chceme soustředit na kvalitu našich služeb a cenovou dostupnost,“ doplňuje.

 

 

 

ČTĚTE DÁLE

FIREMNÍ VEČÍRKY V H&HOTELS: ODPOČINEK, PODĚKOVÁNÍ A BUDOVÁNÍ VZTAHŮ NA TŘECH SKVĚLÝCH MÍSTECH!

Firemní večírky představují víc než jen společen- skou událost, jsou klíčem k ocenění zaměstnanců a posílení vztahů s partnery. Uspořádání perfekt- ního večírku může být výzvou, ale s našimi tipy na místa v H&Hotels group, si užijete kompletní servis včetně cateringu a stylového ubytování.

Co je to e-commerce a jak začít prodávat na internetu?

Věděli jste, že e-commerce je jedním z nejperspektivnějších odvětví? Jeho hodnota se v České republice v roce 2024 odhaduje na více než 1,6 miliard CZK a předpovědi ukazují, že v následujících letech bude dále růst. Podnikání v oblasti e-commerce může přinést vysokou návratnost investic. Jak ale začít? Poradíme vám, jak můžete začít s online prodejem - a to i bez zkušeností nebo velkého rozpočtu!

Otevírají se unikátní secesní prostory na Hlavním nádraží, oživí je Foyer Café

Secesní prostory ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze se otevírají veřejnosti. V nově zrestaurovaném křídle budovy zahajuje provoz kavárna Foyer Café. Podnik láká na čerstvé pečivo typu viennoiseries, vyladěné kanapky, sendviče na cestu i kvalitní šampaňské a víno. Klidné posezení v kavárně přímo na nádraží potěší všechny milovníky architektury, gastronomie i samotné cestující.

Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů

Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku se v letošním roce bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 40 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem, pivní bleší trh a několik koncertů.

VINAŘSTVÍ U MLÝNKŮ

Kapacita sklepa je 170 míst a nabízí tak prostor pro větší akce, pro soukromé akce menšího rozsahu je připraven sklepní salonek s kapacitou 20 míst.

Nové Bistro U Býka v centru Prahy: Ty nejlepší česko-slovenské chutě od snídaně do večeře

Pražská gastronomická mapa se rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější nejen ze Slovenska. Čerstvé uzeniny, speciality z masa či ryb podle originálních receptur, klasické saláty, ale také polévky, guláš, burgery... V moderním československém Bistru U Býka je každý den na výběr z kvalitních chlazených i teplých jídel určených pro konzumaci v bistru či k zakoupení s sebou.