24. října 2024, svátek má Nina
Dáme jídlo končí. Nově provozuje Foodora

Dáme jídlo končí. Nově provozuje Foodora

Nově se Dáme jídlo bude jmenovat Foodora. Největší česká doručovací služba Dáme jídlo po jedenácti letech svého fungování na trhu mění své jméno. Nově ponese název Foodora.

Přejmenování bude probíhat postupně. Nejdřív se od 11. dubna aplikace přebarví společně s aktualizací pro uživatele s telefony s operačním systémem iOS, pro uživatele Androidu bude k dispozici od 17. dubna. Ostatní platformy a služby se mají změnit začátkem května.

Vedle rozvozové služby Dáme jídlo firma provozuje doručení potravin pod značkou Dáme market a také službu pro expresní doručení zboží nabízenou e-shopům a obchodníkům Dáme rozvoz. V těchto případech má dojít na přejmenování na Foodora Market, respektive Foodora Go.

  • veb9a74f2-adam-kolesa-dj-ceo.jpg
  • Adam Kolesa, ředitel služby Foodora

Dáme jídlo má v České republice dlouhou historii. Lidé značku znají a mají ji rádi,“ přiznává pro CzechCrunch Adam Kolesa, jenž firmu z pozice ředitele vede od začátku ledna „Věříme ale, že Foodoru budou mít naši zákazníci ještě raději. Nová značka bude společná pro Evropu, je to pro nás takový restart, kdy se daleko více chceme soustředit na kvalitu našich služeb a cenovou dostupnost,“ doplňuje.

 

 

 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Podzim v hrníčku: Ochutnejte dýňové latté a další lahodné nápoje z kávy. Víte, který vás zahřeje nejvíc?

Podzim je tady a s ním přichází čas na teplé nápoje, které nás zahřejí nejen na těle, ale i na duši. Pumpkin Spice Latté se stalo neodmyslitelnou součástí podzimních dní. Tato lahodná kombinace dýně a koření si získala srdce kávových nadšenců po celém světě. Původně se objevila v USA na začátku nového tisíciletí a od té doby neztrácí na popularitě. Proč je ale tato sezónní pochoutka tak oblíbená a jak si ji můžete snadno připravit doma? A pokud zrovna dýni nemusíte, jaké další podzimní nápoje vám dokážou rozzářit den?

Konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? O budoucnosti lidstva a světa AI

Cílem konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? Je diskuze o dalším vývoji člověku vlivem AI na jeho budoucnost. Konference je organizovaná formou diskuzních panelů.

Oslavte International Gin & Tonic Day s top značkami od Pernod Ricard Czech Republic

Ikonický koktejl Gin & Tonic slaví svůj den 19. října a Pernod Ricard Czech Republic při této příležitosti přináší tipy na ty nejlepší značky ginů ze svého portfolia spolu s doporučením na koktejly. Sáhněte po osvědčené klasice, jakou je londýnský suchý typ ginu Beefeater, nově i v nealkoholické variantě, nebo zvolte superprémiový italský gin Malfy, německý gin Monkey 47 či ultraprémiový japonský KI NO BI. Ať už si osvěžující drink namícháte doma nebo si ho objednáte v oblíbeném baru, oslavte tento den ve velkém stylu – vychutnejte si samotný život, přátelství a radost z jednoduchých věcí, mezi které patří i sklenka dokonale vyváženého ginu s osvěžujícím tonikem. International Gin & Tonic Day je ideální příležitostí objevovat nové chutě, experimentovat s různými kombinacemi a nechat se inspirovat světovými trendy v míchání koktejlů.

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě. Netradiční resort nabízí širokou škálu služeb: ubytování v moderních hotelových pokojích, originálních pohádkových apartmánech a stylových plně vybavených chaloupkách.

Vše co potřebujete vědět o příspěvku na bydlení

Příspěvek na bydlení představuje dávku, která přispívá osobám nebo rodinám při úhradě nákladů souvisejících s bydlením. V následujících řádcích se blíže podíváme na to, kdo má nárok na příspěvek na bydlení, jak o něj zažádat a jaké jsou pro rok 2024 dostupné dotace spojené s bydlením.

Hotel Kouty – Ideální místo pro firemní akce v srdci Česka

Hledáte perfektní prostředí pro pořádání firemních akcí, teambuildingů či konferencí? Hotel Kouty, zasazený do malebné přírody Vysočiny, nabízí klidné a inspirativní prostředí, které je ideální pro pracovní setkání i regeneraci.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.