Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
16. července 2024, svátek má Luboš
Dark Kitchen: Nový catering mění pražskou gastronomii

Dark Kitchen: Nový catering mění pražskou gastronomii

Praha nedávno přivítala nového hráče na cateringové scéně - Dark Kitchen, za nímž stojí skupina Spojujeme. S kreativním šéfkuchařem José Niñem, který se může pyšnit zkušenostmi z Michelinských restaurací, Dark Kitchen nabízí estetické a chutově rozmanité kanapky, které mění pravidla občerstvení v české metropoli.

humr-kachna-na-cervenem-vine-nebo-tobiko-kaviar.jpg

Profesionální přístup s kreativním nádechem

Dark Kitchen není pouhým nováčkem v oblasti cateringu. Skupina Spojujeme,která na poli gastro a eventových služeb funguje již od roku 2013, je členem České eventové asociace a jenom v roce 2022 v rámci čtyřech podniků (Spojka Karlín, Spojka Events, Endorfin a Show Must Go On) realizovala 276 eventů.

“Jako většina projektů pod hlavičkou Spojujeme, i myšlenka vytvořit Dark Kitchen vznikla z poptávky našich korporátních klientů. Hledali řešení v občerstvení typu finger food, a to s dovozemdo kanceláří, ne pouze formou cateringu. Na trhu jsme takový produkt nenašli, a tak jsme se rozhodli uvést ho sami,” říká CEO skupiny Spojujeme, Věra Noviková.

375209491-6493681044047151-6903240223235464986-n.jpg

Kanapky Dark Kitchen jsou navrženy s důrazem na detail, aby splňovaly vysoké nároky na konzistenci a estetiku. Kromě toho, že nabízí různorodé chutě, jsou baleny v ekologicky odpovědných boxech, které jsou 100 % biologicky rozložitelné.

374480456-122116204238031154-8047045112292230936-n.jpg

Office catering bez nádobí a obsluhy

Jedním z klíčových prvků nabídky Dark Kitchen je office catering, který nabízí komplexní službu pro firmy. Můžete se stát partnerem společnosti v rámci občerstvení pro vaši firmu například na firemní snídaně, kávové přestávky, pracovní obědy, důležité meetingy, výročí, ale i večírky a další události.

376901730-122116212152031154-8891644129494109516-n.jpg

Catering s obsluhou a vlastním showroomem

Dark Kitchen se nezaměřuje pouze na kanapky. Společnost poskytuje také catering s obsluhou a komplexní služby pro různé akce. S více než 1000 m2 výrobní plochy může Dark Kitchen uspokojit potřeby firemních i soukromých klientů. Dark Kitchen má vlastní kuchyň, pekárnu i cukrárnu.

374438615-122116231040031154-2297728584345983056-n.jpg

Navíc společnost přináší inovační přístup v cateringových službách - svůj vlastní showroom na Vinohradech, který mají v plánu otevřít začátkem tohoto roku. Bude sloužit nejen jako showroom, ale také jako bistro pro veřejnost. Výjimečnosti nabídky bistra je nabídka viennoiseries (typ francouzského pečiva croissantů).

Dark Kitchen se tak stává novým symbolem kvalitního a inovativního cateringu, který mění pravidla gastronomie v srdci Prahy.

www.dark-kitchen.cz

ČTĚTE DÁLE

FIREMNÍ VEČÍRKY V H&HOTELS: ODPOČINEK, PODĚKOVÁNÍ A BUDOVÁNÍ VZTAHŮ NA TŘECH SKVĚLÝCH MÍSTECH!

Firemní večírky představují víc než jen společen- skou událost, jsou klíčem k ocenění zaměstnanců a posílení vztahů s partnery. Uspořádání perfekt- ního večírku může být výzvou, ale s našimi tipy na místa v H&Hotels group, si užijete kompletní servis včetně cateringu a stylového ubytování.

Co je to e-commerce a jak začít prodávat na internetu?

Věděli jste, že e-commerce je jedním z nejperspektivnějších odvětví? Jeho hodnota se v České republice v roce 2024 odhaduje na více než 1,6 miliard CZK a předpovědi ukazují, že v následujících letech bude dále růst. Podnikání v oblasti e-commerce může přinést vysokou návratnost investic. Jak ale začít? Poradíme vám, jak můžete začít s online prodejem - a to i bez zkušeností nebo velkého rozpočtu!

Otevírají se unikátní secesní prostory na Hlavním nádraží, oživí je Foyer Café

Secesní prostory ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze se otevírají veřejnosti. V nově zrestaurovaném křídle budovy zahajuje provoz kavárna Foyer Café. Podnik láká na čerstvé pečivo typu viennoiseries, vyladěné kanapky, sendviče na cestu i kvalitní šampaňské a víno. Klidné posezení v kavárně přímo na nádraží potěší všechny milovníky architektury, gastronomie i samotné cestující.

Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů

Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku se v letošním roce bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 40 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem, pivní bleší trh a několik koncertů.

VINAŘSTVÍ U MLÝNKŮ

Kapacita sklepa je 170 míst a nabízí tak prostor pro větší akce, pro soukromé akce menšího rozsahu je připraven sklepní salonek s kapacitou 20 míst.

Nové Bistro U Býka v centru Prahy: Ty nejlepší česko-slovenské chutě od snídaně do večeře

Pražská gastronomická mapa se rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější nejen ze Slovenska. Čerstvé uzeniny, speciality z masa či ryb podle originálních receptur, klasické saláty, ale také polévky, guláš, burgery... V moderním československém Bistru U Býka je každý den na výběr z kvalitních chlazených i teplých jídel určených pro konzumaci v bistru či k zakoupení s sebou.