Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Farmapark Soběhrdy: zábava v přírodě pro celou rodinu

Farmapark Soběhrdy: zábava v přírodě pro celou rodinu

Docházejí vám nápady na rodinné výlety? Ve Farmaparku Soběhrdy si užijí spoustu legrace nejen děti, ale i rodiče. V areálu nedaleko Benešova se na vás těší zvířátka z farem z celého světa, spoustu zábavných atrakcí, krásná příroda a dobré jídlo.

3trampoliny.jpg

Zvířátka z 5 kontinentů

Ve Farmaparku Soběhrdy se seznámíte s velbloudem, lamou, pštrosem, kapybarou nebo třeba klokanem. Potkáte ale také zvířátka, o kterých jste možná doposud vůbec neslyšeli. No řekněte sami, už jste viděli dvojbarevnou walliserskou kozu, kudrnaté prasátko mangalica nebo nejmenší kravičku dahome? Ke všem zvířátkům se navíc během vaší návštěvy dostanete do přímé blízkosti. Zvířátka si můžete nejenom pohladit, ale také je i nakrmit. Stačí si na pokladně zakoupit kyblík krmení a zúčastnit se organizovaných krmení s chovatelem. Ta jsou pořádána každý otvírací den na několika stanovištích, a to každou půl hodinu. Přesný rozpis krmení najdete na webu Farmaparku. Odvézt si tak kromě nezapomenutelného zážitku můžete i parádní fotku, na které vám velbloud bude oblizovat ruku.

1krmeni-velblouda.JPG

Více jak 20 atrakcí

Tím ale zábava zdaleka nekončí! Na větší i menší děti čeká řada atrakcí, z nich většina je již v ceně vstupného. Prolezte si myší hřiště, zaskákejte si na obří trampolíně nebo ve skákacím hradu, vyzkoušejte si svou mrštnost na lanovém hřišti, nebo se sklouzněte na tobogánu a povozte se na traktůrkách. Po zakoupení žetonu za 50 korun se projedete také na rybníce v plovoucích kruzích, svezete se ve Farma jeepech nebo vláčku, sklouznete se na tubingové dráze anebo se zatočíte na kolotoči. V případě nepříznivého počasí je k dispozici také vnitřní vyhřívaná hernička. Při procházce areálem si prohlédnete spoustu přírodních krás. Levandulová stezka polahodí nejen očím, ale také vašim čichovým smyslům. Vodní kaskáda s dětským námořním hřištěm zase osvěží v horkých letních dnech. Posedět pak můžete na mole u rybníka, kde je i jedna z možností se občerstvit.

4priroda.jpg

Něco dobrého na zub

A co když přijde hlad? Svačinu si do Farmaparku rozhodně brát nemusíte. Z nabídky gastro provozů si totiž vybere každý. Je libo pořádnou masovou pochoutku? Pak vás jistě potěší Farma grill a jeho speciality, jako pečené kuřecí stehno, vynikající šašlik nebo čevabčiči. Pokud se řadíte mezi milovníky české kuchyně, zastavte se na oběd do restaurace v horní části areálu. Pochutnat si můžete na tradičním kuřecím řízku, knedlíkách s uzeným, rajské omáčce nebo třeba buchtičkách se šodó. Vegetariáni zajisté ocení nabídku salátů a ti s italskými jazýčky zase pizzu. Sami si ale můžete opéct i lahodný špekáček na ohýnku.

5burty.jpg

Farmapark Soběhrdy je do 31.8.2022 otevřen návštěvníkům každý den od 10 do 18 hodin. V září a říjnu pak ve stejný čas vždy o víkendech, svátcích a prázdninách.

Vstupenky lze zakoupit předem online nebo po příjezdu na pokladně. Skvělou zprávou navíc je, že děti do 90 cm mají do areálu vstup zcela zdarma!

Farmapark se nachází 7 km od Benešova a pouhých 30 km od Prahy. Nejrychleji se k areálu dostanete autem při sjezdu z D1 Exitem 29. U areálu je pak pro všechny návštěvníky připraveno prostorné parkoviště.

Mějte novinky ze světa Farmaparku mezi prvními a sledujte jejich Facebook nebo Instagram. Přijeďte si s rodinou nebo kamarády užít celodenní výlet do Farmaparku Soběhrdy, který vás určitě bude bavit!

Farmapark Soběhrdy
Soběhrdy, 256 01
Tel: 777 920 000
E-mail: obchod@hscz.info
www.farmapark.eu

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.

Tajemný svět nejznámějších superhrdinů se v červnu otevře v zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní

Aquaman, Spider-Man, Batman, Harley Quinn, Iron Man, Thor, Hulk a další legendární superhrdinové svými obdivuhodnými superschopnostmi baví a inspirují napříč generacemi. V červnu se jejich svět plný dobrodružství a tajemných příběhů otevře v unikátním zážitkovém obchodě Heroes Park v Máji Národní v centru Prahy! Milovníci komiksů i všichni ostatní, kteří si na vlnách fantazie, interaktivní zábavy a nekonečného dobrodružství rádi odpočinou od každodenních starostí, si z Heroes Parku odnesou nezapomenutelné zážitky, ale také ikonické figurky. V Heroes Parku najde každý svého hrdinu!