26. října 2024, svátek má Erik
Hotel Amande se skvělou gastronomií a vinným wellness

Hotel Amande se skvělou gastronomií a vinným wellness

V jihomoravských Hustopečích, ve městě mandloní a vína, najdete Wine Wellness Hotel Amande – čtyřhvězdičkový hotel, kde si dokonale odpočinete ve wellness zaměřeném na vinné procedury, ochutnáte skvělou lokální kuchyni, a díky poloze je ideálním výchozím bodem pro poznávání krás místních mandloňových sadů i celé jižní Moravy.

-mg-0649.jpg

Wine Wellness

Hotel Amande je prvním zařízením v České republice, které otevřelo wellness zaměřené na procedury obohacené o příznivé účinky hroznů révy vinné. Vyzkoušet můžete tělový peeling z hroznových jader, zábal s matolinovým sirupem nebo vinnou relaxační koupel. Součástí wellness je i Saunový svět s Kneippovou stezkou, Whirlpool a odpočinkovou místností.

-mg-0782.jpg

Restaurace Amande i Pivnice Panský dvůr

Skvělá jídla inspirovaná jižní Moravou, lokální dodavatelé a pokrmy z čerstvých sezónních surovin jsou základem kuchyně restaurace Amande i Pivnice Panský dvůr, které v hotelovém komplexu najdete. Restaurace Amande nabízí moderní gastronomii doplněnou o širokou nabídku vín jihomoravských vinařů, dezerty od vlastní cukrářky jsou vždy chutnou a sladkou tečkou po vydatném obědě nebo na závěr romantické večeře. Pokud si chcete jen tak posedět s přáteli u piv Plzeňského prazdroje nebo sledovat sportovní události na velkém plátně, Pivnice Panský dvůr bude ideálním místem.

wine-club-2.jpg

Wine Club, vinný sklípek, velké konferenční sály i malé salonky

Hotel Amande není jen ideálním místem pro relaxaci ve wellness a poznávání nových gastronomických zážitků. Díky skvělé dostupnosti z Prahy, Brna i Bratislavy je vyhledávaný firemní klientelou, která na jih Moravy vyráží spojovat práci se zábavou. Kromě ubytování až pro 120 hostů hotel disponuje šesti konferenčními sály a salonky, vinným sklípkem a nově otevřeným Wine Clubem – společenským prostorem s nadčasovým designem a kapacitou až 200 hostů, čímž se stává ideálním místem pro vánoční večírky a firemní eventy.

interier-008.jpg

www.amandehotel.cz

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? O budoucnosti lidstva a světa AI

Cílem konference SOCAIETY 2050 | Quo vadis homo? Je diskuze o dalším vývoji člověku vlivem AI na jeho budoucnost. Konference je organizovaná formou diskuzních panelů.

Kouzelný zážitek pro celou rodinu? Motýlí Halloween v liberecké Papilonii

Chcete s vašimi dětmi zažít netradiční Halloween? V libereckém motýlím domě Papilonia mají speciální podzimní akci „Motýlí Halloween – Dobrodružství s kouzelnými tvory“, která proběhne od pátku 25. října do neděle 3. listopadu. Využijte podzimní prázdniny k netradičnímu zážitku a přijďte oslavit Halloween do světa exotických motýlů.

Historické letadlo z Kunovic se dočká původní podoby

Letecké muzeum v Kunovicích zahájilo náročné restaurování jednoho ze svých nejstarších letadel. „Jde o letoun C-11, cvičný vrtulový letoun z poloviny minulého století. Pro Kunovice jde o naprosto zásadní letadlo, protože právě s ním vstoupil zdejší letecký podnik do éry hromadné letecké výroby,“ vysvětluje ředitel muzea Martin Hrabec.

ZOO JIHLAVA: PODZIM PLNÝ DOBRODRUŽSTVÍ A POZNÁN

Podzimní dny jsou jako stvořené pro návštěvu Zoo Jihlava, jednoho z největších lákadel Vysočiny. V srdci malebné krajiny na vás čeká oáza plná exotických zvířat, která potěší nejen děti, ale i dospělé.

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě

Hotel Podlesí a Pohádková vesnička se nachází v malebné části Vysočiny nedaleko Nového Města na Moravě. Netradiční resort nabízí širokou škálu služeb: ubytování v moderních hotelových pokojích, originálních pohádkových apartmánech a stylových plně vybavených chaloupkách.

Vše co potřebujete vědět o příspěvku na bydlení

Příspěvek na bydlení představuje dávku, která přispívá osobám nebo rodinám při úhradě nákladů souvisejících s bydlením. V následujících řádcích se blíže podíváme na to, kdo má nárok na příspěvek na bydlení, jak o něj zažádat a jaké jsou pro rok 2024 dostupné dotace spojené s bydlením.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.