Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Hotel Honour and Grace: klenot v Karlovarském kraji

Hotel Honour and Grace: klenot v Karlovarském kraji

Hotel těží ze svého jedinečného umístění v samém srdci krušnohorských lesů, mezi oblíbenými turistickými destinacemi jako jsou Karlovy Vary, Jáchymov, Boží Dar a lyžařský areál Klínovec.

cycyscysc.png

Hotel byl mistrovsky zrenovován s pozorností věnované každičkému detailu a je připraven Vás srdečně přivítat a dopřát Vám možnost strávení nezapomenutelných okamžiků doprovázených ohleduplným servisem. Vyberte si mezi 20 elegantními a pohodlnými pokoji nebo osobitým apartmá Honour & Grace Suite.

-tom5585-kopie.jpg

Pochutnejte si v zažitkové restauraci Royal Leaf. Navštivte také útulný salonek In the Woods, kde připravují občerstvení i skvělé koktejly. Poseďte v pohodlných křeslech, zaposlouchejte se do jazzové hudby a nechte čas volně plynout. Za hezkého počasí můžete usednout na terase s krásným výhledem do zahrady i blízkého okolí. Venku je také dětské hřiště, takže pokud přijedete se svými nejmenšími, parádně se tu zabaví, zatímco vy si budete vychutnávat zasloužený klid.

9185-20190502-marikalinkinacom.jpg

Využijte Privátní Wellness nebo širokou nabídku masáží. Neváhejte a vyzkoušejte energizující a detoxikační tělové peelingy, hluboké léčebné nebo relaxační thajské masáže. Hotel je také dokonalým místem pro uspořádání svateb. Můžete mít vše na jednom místě: obřad, hostinu se zábavou a ubytováním. Tým Honour and Grace vám rád pomůže se vším, co bude třeba - od sestavení menu, výběru vín, rozmístění stolů až po dekoraci květin a volbu zábavy. Vždy budou napřed, aby zajistili zcela ojedinělou událost plnou krásných a vzácných okamžiků.

-tom6187-kopie.jpg

Hotel také nabízí moderní a multifunkční prostory ideální pro obchodní jednání, školení, teambuildingy, semináře, prodejní a marketingové prezentace a celodenní konference. Honour and Grace Hotel je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlné ubytování s vysokou kvalitou služeb v krásném prostředí krušnohorských lesů.

www.honourandgrace.com

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Hvězdárna Štefánikova má opět „okno ke hvězdám“

V dubnu letošního roku byl konečně znovu nainstalován zpět do kopule Štefánikovy hvězdárny největší dalekohled. Tento jedinečný přístroj, který váží 5,5 tuny, prošel v uplynulých dvou letech v německé Jeně kompletní renovací. Nejen o jeho renovaci jsme si povídali s vedoucím Štefánikovy hvězdárny Tomášem Proseckým a ředitelem Hvězdárny a planetária hl. m. Prahy Jakubem Rozehnalem.

Objevujte túry v Dolním Rakousku: V rytmu pěší turistiky

Od padajících vodopádů a šumících potoků, které se vinou výraznými soutěskami, až po idylická horská jezera a říční krajiny: sílu vody lze cítit na turistických stezkách Dolního Rakouska. Ale nejen při pěší turistice můžeme čerpat z tohoto cenného zdroje. Kde energie vody proudí obzvlášť silně, ukazují objevitelské výpravy v Dolním Rakousku.