28. prosince 2025, svátek má Bohumila
Hotel Honour and Grace: klenot v Karlovarském kraji

Hotel Honour and Grace: klenot v Karlovarském kraji

Hotel těží ze svého jedinečného umístění v samém srdci krušnohorských lesů, mezi oblíbenými turistickými destinacemi jako jsou Karlovy Vary, Jáchymov, Boží Dar a lyžařský areál Klínovec.

cycyscysc.png

Hotel byl mistrovsky zrenovován s pozorností věnované každičkému detailu a je připraven Vás srdečně přivítat a dopřát Vám možnost strávení nezapomenutelných okamžiků doprovázených ohleduplným servisem. Vyberte si mezi 20 elegantními a pohodlnými pokoji nebo osobitým apartmá Honour & Grace Suite.

-tom5585-kopie.jpg

Pochutnejte si v zažitkové restauraci Royal Leaf. Navštivte také útulný salonek In the Woods, kde připravují občerstvení i skvělé koktejly. Poseďte v pohodlných křeslech, zaposlouchejte se do jazzové hudby a nechte čas volně plynout. Za hezkého počasí můžete usednout na terase s krásným výhledem do zahrady i blízkého okolí. Venku je také dětské hřiště, takže pokud přijedete se svými nejmenšími, parádně se tu zabaví, zatímco vy si budete vychutnávat zasloužený klid.

9185-20190502-marikalinkinacom.jpg

Využijte Privátní Wellness nebo širokou nabídku masáží. Neváhejte a vyzkoušejte energizující a detoxikační tělové peelingy, hluboké léčebné nebo relaxační thajské masáže. Hotel je také dokonalým místem pro uspořádání svateb. Můžete mít vše na jednom místě: obřad, hostinu se zábavou a ubytováním. Tým Honour and Grace vám rád pomůže se vším, co bude třeba - od sestavení menu, výběru vín, rozmístění stolů až po dekoraci květin a volbu zábavy. Vždy budou napřed, aby zajistili zcela ojedinělou událost plnou krásných a vzácných okamžiků.

-tom6187-kopie.jpg

Hotel také nabízí moderní a multifunkční prostory ideální pro obchodní jednání, školení, teambuildingy, semináře, prodejní a marketingové prezentace a celodenní konference. Honour and Grace Hotel je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlné ubytování s vysokou kvalitou služeb v krásném prostředí krušnohorských lesů.

www.honourandgrace.com

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Češi utratí za pečivo až 1000 kč měsíčně. Tvrdí, že ho nevyhazují, fakta ale ukazují opak

Too Good To Go, společnost se sociálním dopadem a největší světové tržiště pro hospodaření s přebytky potravin, ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK přináší data o návycích Čechů v souvislosti s nákupem, konzumací a skladováním pečiva. Nejčastěji nakupují pečivo Mileniálové a Gen Z, starší generace jsou v tomto ohledu úspornější. Dvě třetiny Čechů stále skladují pečivo v plastových sáčcích a většina uvádí, že se snaží přebytky zužitkovat a pečivo zbytečně nevyhazovat. Tvrzení se však od reality často liší a pečivo je stále jednou z nejvyhazovanějších potravin v Česku.

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Cestujte bez stresu: proč se vyplatí mít pojištění, které opravdu funguje?

Kdo někdy cestoval do zahraničí, ví, že i výlet naplánovaný do posledního detailu může narušit jeden nečekaný moment. Při zavírání kufru si člověk často jen pomyslí: „Snad bude všechno v pohodě.“ Většinou je. A právě proto se občas zapomíná, jak tenká hranice odděluje bezstarostný výlet od chvíle, která dokáže zamávat i těmi největšími dobrodruhy.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

ROK NA SVĚTĚ. MLÁDĚ GIBONA ZE ZOOPRAHA DOSTALO SYMBOLICKÉ JMÉNO BAYU

Pátek třináctého – pro skupinu gibonů stříbrných v Zoo Praha šťastný den. Loni v prosinci totiž zkušená samice Alang Alang přivedla na svět čtvrtého potomka. Živelná povaha samečka se propsala i do jeho jména Bayu, které mu nyní vybrali chovatelé. Indonésky znamená vítr.Zvědavý a hravý mladík vyniká svou nebojácností a trénuje pro gibony typickou brachiaci. První mládě tohoto ohroženého druhu se v pražské zoo narodilo před deseti lety, zároveň šlo o první přírůstek v Česku.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.