Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. října 2021, svátek má Erik

Restaurace U Kormidla

Adresa:
Starostrašnická 52, Praha 1 10000
Telefon:
274821921 604311244
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 23:00
Úterý
11:00 - 23:00
Středa
11:00 - 23:00
Čtvrtek
11:00 - 23:00
Pátek
11:00 - 23:00
Sobota
12:00 - 23:00
Neděle
12:00 - 23:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo

Vydejte se s námi na plavbu plnou zážitků, a to nejen těch gurmánských. Naše posádka Vás čeká v přístavu "U kormidla", jen pár desítek metrů od stanice Strašnická, linky metra A. Pohostíme Vás těmi nejlahodnějšími pochoutkami, ať už z kuchyně české nebo mezinárodní. Na své si přijdou i milovníci zdravé výživy, či vegetariáni. Nechybí ani vybrané víno, výtečné plzeňské pivo, destiláty z celého světa a bohatý výběr nealkoholických nápojů včetně džusů pro naše nejmenší hosty. V poledne si odskočte na oběd za pár kaček. Kuchař z naší posádky dokáže divy. A co večer? Ať už máte chuť a náladu na cokoliv, věřte, že u nás v přístavu Vám bude vždycky fajn. Chystáme pro Vás tématické večery, speciální akce a ochutnávky. Na své si přijdou ti, kteří přišli na romantickou večeři, i ti, jenž mají obrovský hlad! Nezapomínáme ani na ty, kteří chystají večírky, meetingy a porady pro své kolegy. Přijďte k nám, vždycky Vám vyjdeme vstříc. Přístav "U kormidla" je Vaše gurmánská jistota

Přijďte se přesvědčit a nebudete litovat!

 

Jak se k nám dostanete: Tramvají číslo 7, 11 nebo 55 (zastávka je vzdálená cca 60m od restaurace) Metrem linky "A" - stanice Strašnická (vzdálená cca 200m)

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Pivovar Proud: Pivo, v němž je správná energie

Tento experimentální minipivovar sídlí v Plzni v budově bývalé elektrárny na soutoku řek Mže a Radbuzy. Spojili tedy sílu proudu řeky a energii elektrického proudu, proto Pivovar Proud. Stojí za ním Lenka Straková s Michalem Škodou a ve své práci kladou důraz na kvalitu, experimentování a spolupráci.

Tipy na večírky: Ta nejlepší místa, kde můžete zakončit rok 2021

Dva měsíce jsme (konečně) mohli popíjet s přáteli na zahradních oslavách nebo se jen tak toulat přírodou. Máme tu podzim a s ním je třeba znovu začít pracovat na 100%. Není to nic, co bychom vyloženě vyhledávali, ale vydělávat se musí. Práce ale ještě nutně neznamená, že nebude zábava. Je potřeba ventil a na to jsou ideální firemní večírky.
Reklama
reklama

Svatojánský Dvůr - Vše, co si jen můžete přát

Svatojánský Dvůr je restaurace a hotel v historické budově v klidné části Prahy 8 Střížkov s výbornou dopravní dostupností a soukromým parkováním. S přípravou teambuildingů, firemních a vánočních večírků, máme mnohaleté zkušenosti.

TOMI SUSHI: Japonské speciality u náplavky

Přímo u náplavky na Rašínově nábřeží nově najdete sushi bar nabízející lahodné japonské speciality. Otevření TOMI SUSHI bylo podle majitelů splněním dlouholetého snu. O tom, jak má chutnat správně připravené sushi, jak je složité sehnat v Česku kvalitní a čerstvé mořské ryby či o úskalích spojených s budováním nového podniku v pandemické době, jsme mluvili s šéfkuchařem Tomášem Šťovíčkem.

Michal Kacetl: Víno děláme s respektem k přírodě

Malebné vinařství Kacetl ležící v obci Mackovice na Znojemsku je charakteristické svým přírodním přístupem k vínu a jeho šetrnou výrobou i pěstováním. Majitel Michal Kacetl se pro Pragmoon.cz rozpovídal o technologických postupech při výrobě lahodného moku, lásce ke koním nebo třeba o tom, co ho vlastně k profesi vinaře přivedlo.