Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
25. dubna 2024, svátek má Marek

Restaurace U Kormidla

Adresa:
Starostrašnická 52, Praha 1 10000
Telefon:
274821921 604311244
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
11:00 - 23:00
Úterý
11:00 - 23:00
Středa
11:00 - 23:00
Čtvrtek
11:00 - 23:00
Pátek
11:00 - 23:00
Sobota
12:00 - 23:00
Neděle
12:00 - 23:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Rezervace
Free Wi-Fi
Platba platební kartou
Platba stravenkou
Točené pivo

Vydejte se s námi na plavbu plnou zážitků, a to nejen těch gurmánských. Naše posádka Vás čeká v přístavu "U kormidla", jen pár desítek metrů od stanice Strašnická, linky metra A. Pohostíme Vás těmi nejlahodnějšími pochoutkami, ať už z kuchyně české nebo mezinárodní. Na své si přijdou i milovníci zdravé výživy, či vegetariáni. Nechybí ani vybrané víno, výtečné plzeňské pivo, destiláty z celého světa a bohatý výběr nealkoholických nápojů včetně džusů pro naše nejmenší hosty. V poledne si odskočte na oběd za pár kaček. Kuchař z naší posádky dokáže divy. A co večer? Ať už máte chuť a náladu na cokoliv, věřte, že u nás v přístavu Vám bude vždycky fajn. Chystáme pro Vás tématické večery, speciální akce a ochutnávky. Na své si přijdou ti, kteří přišli na romantickou večeři, i ti, jenž mají obrovský hlad! Nezapomínáme ani na ty, kteří chystají večírky, meetingy a porady pro své kolegy. Přijďte k nám, vždycky Vám vyjdeme vstříc. Přístav "U kormidla" je Vaše gurmánská jistota

Přijďte se přesvědčit a nebudete litovat!

 

Jak se k nám dostanete: Tramvají číslo 7, 11 nebo 55 (zastávka je vzdálená cca 60m od restaurace) Metrem linky "A" - stanice Strašnická (vzdálená cca 200m)

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?