25. prosince 2025, 1. svátek vánoční

Náš Chléb - Vaše pekárna

Adresa:
Opletalova 4, Praha - Nové Město 11000
Telefon:
724426012
Email:
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
07:00 - 19:00
Úterý
07:00 - 19:00
Středa
07:00 - 19:00
Čtvrtek
07:00 - 19:00
Pátek
07:00 - 19:00
Sobota
09:00 - 17:00
Neděle
09:00 - 17:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Občerstvení

Jsme rodinná pekárna, založená na 22 let dlouhé rodinné tradici. NÁŠ CHLÉB, čerstvý a voňavý, pro Vás s láskou připravujeme v naší provozovně v Jablonci nad Nisou. Celý koncept pekárny NÁŠ CHLÉB je již od začátku zaměřen na ruční výrobu a prodej řemeslně vyráběného pečiva. Přestože se náš sortiment za téměř čtvrt století rozrostl o mnoho dalších druhů pečiva, stále vše vyrábíme ručně a s použitím těch nejlepších surovin. Věříme, že kvalita a poctivý přístup se vyplatí. Proto vyrábíme takové pečivo, které bychom rádi jedli i my sami. Za naše produkty bychom dali ruku do ohně. Ochutnejte a uvidíte sami.

O to, abyste mohli mít každé ráno na stole vonící bochník našeho chleba, se stará profesionální tým našich zkušených pekařů a pekařek, který pro Vás každý den s láskou připravuje více než 20 druhů chlebů.
 

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

U Váhy: 300 let pražských příběhů a poctivé české kuchyně

Na Smíchově, jen pár minut od centra, stojí dům, který vítá hosty už víc než 310 let. Hostinec U Váhy není další turistická zastávka v centru – je to skutečný pražský hostinec s rodinným příběhem, poctivou českou kuchyní a atmosférou, díky které se i cizinec cítí jako štamgast.

Michelinský šéfkuchař Gal ben Moshe vaří svůj příběh v restauraci Parzival v Praze na Starém Městě

Šest let vařil Gal ben Moshe pod michelinskou hvězdou ve vlastní restauraci Prism v Berlíně. Teď v Praze otevírá restauraci Parzival, ve které prostřednictvím chutí a vůní vypráví svůj osobní příběh. Parzival je fusion fine diningová zážitková restaurace, kterou on sám popisuje jako hluboce osobní místo, kde sdílí všechny své gastronomické zkušenosti a vypráví je prostřednictvím jídla.

Dopřejte si kávové Vánoce. Máme pro vás tři tipy na neodolatelné kávové cukroví

Češi milují kávu. Je součástí našich rán, odpoledních pauz i večerních zklidněnípo rušném dni. A s blížícími se Vánoci je také skvělou inspirací pro něco, co milujeme snad ještě víc – pro cukroví. Vůně másla, vanilky a čerstvě namleté kávy dokáže vytvořit vánoční atmosféru, která je útulná, stylová a přitom moderní. A dobrou zprávou je, žedruhů kávového cukroví existuje mnohem víc, než byste čekali.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.