Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
20. dubna 2024, svátek má Marcela

Náš Chléb - Vaše pekárna

Adresa:
Opletalova 4, Praha - Nové Město 11000
Telefon:
724426012
Email:
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
07:00 - 19:00
Úterý
07:00 - 19:00
Středa
07:00 - 19:00
Čtvrtek
07:00 - 19:00
Pátek
07:00 - 19:00
Sobota
09:00 - 17:00
Neděle
09:00 - 17:00
Právě je otevřeno

Poskytované služby

Občerstvení

Jsme rodinná pekárna, založená na 22 let dlouhé rodinné tradici. NÁŠ CHLÉB, čerstvý a voňavý, pro Vás s láskou připravujeme v naší provozovně v Jablonci nad Nisou. Celý koncept pekárny NÁŠ CHLÉB je již od začátku zaměřen na ruční výrobu a prodej řemeslně vyráběného pečiva. Přestože se náš sortiment za téměř čtvrt století rozrostl o mnoho dalších druhů pečiva, stále vše vyrábíme ručně a s použitím těch nejlepších surovin. Věříme, že kvalita a poctivý přístup se vyplatí. Proto vyrábíme takové pečivo, které bychom rádi jedli i my sami. Za naše produkty bychom dali ruku do ohně. Ochutnejte a uvidíte sami.

O to, abyste mohli mít každé ráno na stole vonící bochník našeho chleba, se stará profesionální tým našich zkušených pekařů a pekařek, který pro Vás každý den s láskou připravuje více než 20 druhů chlebů.
 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Rozhovor se zakladatelem TOMCHAi, Tomášem Stankovským

Vše začalo u zakladatele Toma, který procestoval kus světa od Srí Lanky, přes Indii až do Nepál. Po cestě nacházel inspiraci, ochutnával místní speciality a získal myšlenku. Myšlenku cestovat a šířit východní holistický přístup skrze tento skvělý orientální nápoj.

Máme pro Vás křupavou novinku, nové bistro na Na chlebu.

Bistro se inspiruje jednoduchostí a komplexností chleba. Pár základních surovin, spousta péče, tvořivosti, trpělivosti, kuchařské zdatnosti, a… Voila! Skvělá, voňavá, křupavá a chutná věc je na světe.

Jeden z nejznámějších českých výživových poradců

Sezení na zadku, žádný pohyb a pojídání cukroví, vánočky, smaženého kapra, řízků, klobás, k tomu lavor bramborového salátu, chlebíčky, brambůrky a plno alkoholu… Tak nějak vypadalo posledních pár dní většiny z nás. Po tomto hodování se asi mnohým z nás protočily na váze panenky a padly nápady jako: »od prvního přestanu jíst a každý den budu dvě hodiny cvičit«. Je to ale správná cesta? Na to jsme se zeptali jednoho z nejznámějších českých výživových expertů Petra Havlíčka.

Proč se školit mimo pracoviště?

Efektivitu učení ovlivňuje spousta faktorů a místo je jedním z nich. Pořádání školení nebo workshopu pro zaměstnance mimo pracoviště má mnoho výhod a přínosů, které mohou zásadně ovlivnit produktivitu a spokojenost pracovníků. Proč je důležité, aby bylo místo mimo vaše obvyklé pracoviště?