Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
19. dubna 2024, svátek má Rostislav
Hotelový Spa & Wellness Komplex Bristol Royal

Hotelový Spa & Wellness Komplex Bristol Royal

V srdci lázeňského města Karlovy Vary, jen pár minut chůze od karlovarských léčivých pramenů se nachází hotelový Spa & Wellness komplex Bristol Royal, jehož historie sahá až do 18. století. Tvoří jej 5 čtyřhvězdičkových hotelů (Bristol Palace, Královská Vila, Georgy House, Vila Tereza a Bristol) a 1 pětihvězdičkový hotel (Vila Livia). Všechny budovy jednotlivých hotelů jsou mezi sebou vzájemně propojeny důmyslným systémem koridorů. K významným návštěvníkům budov komplexu Bristol Royal patřili např. Arcivévoda František Albert, rodina hraběte Kinského, pruský princ Vilém, Sigmund Freud a v neposlední řadě rakouská císařovna Sissi.

2r8a0790-1.jpg

Ubytovací kapacity s celkovým počtem asi 200 pokojů patří k jedním z největších v regionu. Luxusní atmosféra dvoulůžkových či jednolůžkových pokojů a apartmá se nese v duchu neorenesance a stylové aristokratické elegance. Jedinečné interiéry jsou skvělou volbou pro focení nebo natáčení. Wellness, jehož součástí je bazén s bezchlorovým provozem, vířivka, sauny a fitness, je skvělou možností pro relaxaci a odpočinek. Samozřejmostí je široká nabídka procedur. Bonusem k ubytování jsou vlastní parkovací kapacity.

Komplex je zasazen v překrásném prostředí anglického parku s okouzlujícím výhledem na město. Rozlehlý park lze využít pro pořádání soutěží a her, grill party a dalších zábavných programů venku.

dji-0023_1.JPG

Atraktivní hotelový komplex má k dispozici také prostory pro větší i menší společenské akce. Restaurace hotelu Bristol Palace s kapacitou až 150 osob je vhodná pro jednotlivce i skupiny, a také pro pořádání soukromých i firemních oslav a večírků. Součástí restaurace jsou salónky „Moser“ a „Club“, každý s kapacitou až 50 osob, které budou ideální volbou pro uzavřenou společnost. Jedinečnou atmosféru má „Zrcadlový salónek“ - díky svému zajímavému a netradičnímu designu je vyhledávaným místem pro různá privátní jednání či společenské akce v úzkém kruhu (kapacita až 30 osob). Kavárna s kapacitou až 50 osob bude kromě stravování pro skupiny vyhovovat také pro pořádání workshopů či školení pro skupiny.

2r8a0494-1.jpg

Slavnostní sál s kapacitou až 100 osob je ideálním místem pro konání přednášek, školení, seminářů, workshopů, tiskových konferencí a prezentačních akcí, dále pak banketů, rautů, kulturních vystoupení nebo společenských večerů. Samozřejmostí je vizuální vybavení a zajištění občerstvení. Bowlingové centrum, jehož součástí je bowling, kulečník i bar, bude skvělou volbou pro teambuilding nebo firemní večírek. Slavnostní sál a bowlingové centrum je možné vzájemně propojit. Pro aktivní nadšence je k dispozici také studio pro kolektivní tanec, jógu a další podobné aktivity.

-dsc0028-kopie.JPG

Karlovy Vary nabízí pestrou paletu možností pro poklidný odpočinek i aktivní vyžití, včetně lázeňských procedur, wellness, sportu, výletů za pamětihodnostmi i bohatého kulturního života. Karlovarské lázeňské lesy a jejich romantická výletní místa, četné vyhlídky a lesní altánky, to vše propojené cca 130 km značených tras a turistických stezek. Také všechny kolonády s minerálními prameny jsou vzdálené jen pár minut od hotelového komplexu Bristol Royal.

278120700-5734683509882248-507244749614974293-n.jpg

Komplex Bristol Royal má široké portfolio partnerů a zkušenosti s pořádáním svateb, narozenin, koncertů, představení a výstav. K dispozici jsou externí a interní platformy pro TV a on-line vysílání, včetně pomoci specialistů. Prostory komplexu Bristol Royal lze snadno přizpůsobit individuálním požadavkům a již je využili například klub Harley Owners Group, firmy Asklepion a Moneta Bank, sjezd majitelů Ferrari a další.

2r8a0799-1.jpg

Kontaktní údaje:
Hotelový Spa & Wellness Komplex Bristol Royal
(Bristol Palace****, Královská Villa****, Georgy House****, Villa Tereza****, Bristol****)
Zámecký Vrch 34, 360 01 Karlovy Vary, Česká republika
+420 353 341 906 | reservation@bristolgroup.cz
www.bristolgroup.cz

bristol-group-logo.jpg

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

Kuba v srdci Evropy: Habana Social Club vystoupí v rámci rozlučkového evropského turné v Praze a Brně

Skvělá hudba, vášnivý tanec a jedinečný příběh života na karibském ostrově. Hvězda kubánských nocí, skupina Habana Social Club, přinese do Prahy a Brna neopakovatelný kubánský zážitek v rámci svého posledního evropského turné. Kapela navíc svou poslední evropskou jízdu doplnila o sólové tanečníky ze světoznámého klubu Tropicana.

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Svět plný her, zábavy, veselých zážitků a nekonečného dobrodružství se dětem a jejich rodičům během června otevře v novém rodinném zábavním parku Lvíčkov. V 5. patře zrekonstruovaného obchodního centra Máj Národní najdou vysněné místo, kde si mohou kdykoliv kvalitně užít společné chvíle přesně podle svých představ. Žádné starosti, jen radost!

Prague Bike Fest Na Výstavišti se blíží! Ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky, adrenalinové zážitky a zábavu pro děti i dospělé

Druhý ročník Prague Bike Fest se blíží a o víkendu 27. – 28. 4. 2024 se opět otevřou brány pražského Výstaviště, kdy areál uvítá všechny cyklo nadšence v rámci největšího cyklistického festivalu v roce. Během dvou dnů si návštěvníci užijí pořádnou porci adrenalinových show, exhibice, workshopy, organizované vyjížďky se známými sportovci, testování kol, ale i večerní doprovodný program a gastronomická potěšení. Chybět nebude prezentace renomovaných i nových značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky. Na své si přijdou ale i děti. Právě pro ně bude připraven zbrusu nový dětský testovací okruh pod vedením zkušených instruktorů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude pořádně adrenalinová Big Air show v čele s Teodorem Kováčem. Uprostřed Bruselské cesty ve výšce až 7 metrů předvede své nejtěžší triky jako jsou double-backflip, frontflip nohand nebo otočka o 720 stupňů. Hlavními partnery Prague Bike Festu jsou společnosti Sazka a Škoda Auto. Festival podpořil svou záštitou také Český svaz cyklistiky a ministr dopravy Martin Kupka.

Unikátní dokument Tady Havel, slyšíte mě? v kinech již tento týden!

Prezident, občan, režisér, přítel, manžel, pacient, muž na sklonku života... Časosběrný dokument Petra Jančárka Tady Havel, slyšíte mě? představuje Václava Havla v jeho známých, ale i veřejnosti dosud skrytých polohách. Vychází přitom z nikdy nepublikovaného materiálu, natočeného během posledních let jeho života. Film vstoupí do kin ve čtvrtek 11. dubna.