10. prosince 2025, svátek má Julie
Jedinečná interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience láká za zážitky i jídlem

Jedinečná interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience láká za zážitky i jídlem

Ponořte se do příběhu prvního zlatého ležáku přímo v historickém centru Prahy. Interaktivní expozice Pilsner Urquell: The Original Beer Experience přibližuje okolnosti vzniku plzeňského piva všemi smysly.

Prozkoumejte příběh nejslavnějšího českého ležáku na The Original Tour

Zažijte příběh vzniku prvního ležáku na světě v jedinečné pivní atrakci v srdci Prahy! Tento zážitek vás vtáhne prostřednictvím interaktivních expozic, unikátních 360° projekcí a poutavého audioprůvodce, který je dostupný v 10 světových jazycích. Dozvíte se o historii piva, ochutnáte suroviny, ze kterých se vaří, a uvidíte naše zkušené výčepní v akci.

Vyzkoušejte si umění čepování ve Škole čepování!

V České republice se říká, že sládek pivo vaří, ale výčepní ho dělá. Výčepní je ten, kdo vám zajistí dokonalý zážitek z piva a vy se můžete stát jedním z nich. Ve Škole čepování zjistíte, jak správně načepovat tradiční českou Hladinku, ale i Šnyt a Mlíko. Co si načepujete, to si taky vypijete, odnesete si i certifikát výčepního a personalizovaný dárek.

Vychutnejte si degustační Večeři s pivním someliérem

Degustační pětichodové menu je skvělou příležitostí, jak rozšířit své pivní obzory a vydat se za hranice tolik oblíbeného plzeňského ležáku.Těšit se můžete na různé typy piv z Česka a dalších zemí Evropy, k nimž je každý chod pečlivě vybrán tak, aby maximálně podtrhl chuť a intenzitu konkrétního piva. Celou večeří vás provede zkušený pivní someliér, který ví o pivech téměř vše a rád se o své znalosti podělí nevšedním a zábavným způsobem.


  • www.pilsnerexperience.com
  • Adresa: 28. října 377/13, Praha
  • OTEVÍRACÍ DOBA: 11:00 - 20:30 (Poslední vstup 90 minut před koncem otevírací doby)

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

QUEENIE ohlásili letní turné 2026! Fanoušky opět čeká hudební léto plné energie a legendárních hitů

Je to už tradice, na kterou se fanoušci každoročně těší. Kapela QUEENIE, jedna z nejlepších tribute kapel na světě, dnes oznámila své letní turné 2026. Po úspěších z letošního roku se kapela vrátí na česká a moravská pódia s novým koncertním programem, který znovu oživí odkaz legendární skupiny Queen a Freddieho Mercuryho.

Dramox uvádí v Londýně zcela vyprodaného Louskáčka z Anglického národního baletu

Vánočnější divadlo snad ani být nemůže! Louskáček v letošním provedení Anglického národního baletu je inscenací, která sklízí ovace napříč světovými médii. Je považována za nejkrásnější současnou verzi slavného baletu. Zatímco v českých divadlech už je Louskáček beznadějně vyprodaný, na Dramoxu jej diváci uvidí od 9. prosince a v zároveň jako čerstvou novinku z letošního roku.

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

NECHTE SE OKOUZLIT VÁNOČNÍ OLOMOUCÍ

Vůně punče a skořice, koledy, stánky s vánočními dekoracemi, kluziště pod širým nebem, vyhlídkové kolo nebo plavby lodí po řece Moravě. To je jen zlomek toho, co můžete v Olomouci zažít během adventu. Nenechte si ujít sváteční atmosféru města a navštivte olomoucké vánoční trhy. Příležitost máte každý den od 23. listopadu do 23. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.