Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
1. července 2022, svátek má Jaroslava

Kavárna a cukrárna Smis

Adresa:
Jana Želivského 27, Praha 3 0
Telefon:
222585989
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
08:00 - 19:00
Úterý
08:00 - 19:00
Středa
08:00 - 19:00
Čtvrtek
08:00 - 19:00
Pátek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 19:00
Neděle
10:00 - 19:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Jídlo s sebou

Pro Vás, kdo máte zájem o naše výrobky pro svoji osobní spotřebu, je určen odkaz v levém okně - Kavárna a cukrárna Smis. Tam pro Vás bude v nejbližší době připraven také celý katalog s dorty, které v naší cukrárně nabízíme.

Naše dorty vyrábíme z živočišné („pravé“) šlehačky. Nepoužíváme žádné instantní krémy.

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.

po-so 8-19; ne 10-19; kavárna; cukrárna a výroba dortů a zákusků

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Jiří Pavlíček: představuji pravý ginger beer

Jak často se stane, že se do výroby nějakého nápoje pustí vystudování molekulární biolog? Jestli tedy někdo měl šanci udělat opravdu dobrý ginger beer, je jím jednoznačně Jiří Pavlíček.

Hudba na vinicích letos láká na neomezené párování hudby, vín a zážitků

Už máte plány na léto? Propojte své letní výlety s hudbou a vínem pod širým nebem a navíc přímo ve vinicích! Odstartoval totiž III. ročník koncertního seriálu Hudba na vinicích. Až do 23. září odehraje v celkem šesti vinařstvích na 40 koncertů čtrnácti českých a slovenských interpretů
Reklama
reklama

Doubravský Dvůr: Dobroty z čerstvého mléka i pohled do nitra zemědělského života

„Vybudovali jsme vlastní mlékárnu, zmrzlinárnu, prodejnu farmářských výrobků a denně se staráme o návštěvníky, kteří do Doubravského Dvora přicházejí zažít opravdový provoz zemědělské farmy, bez pozlátek a načančaného obalu,“ říká veterinářka Šárka Osičková, která toto místo plné zážitků a kvalitního jídla provozuje společně s manželem Václavem.

Kozí farma Dvůr Ratibořice: příběh z Vysočiny

V letošním roce to bude 30 let, kdy se jeden manželský pár z Prahy rozhodl opustit život velkoměsta a svoji ergii věnovat rodinnému statku, kterému vdechl nový život. Za sebou nechal veškeré předsudky k podnikání v důchodovém věku, předsudky k rekonstrukci zpustošeného areálu a především předsudky ke kozímu mléku. Třicet let uteklo jako voda a v jižním cípu Vysočiny stojí sebevědomá farma, která má co nabídnout.

Pivní zahrada WildCock láká na lahodné speciály

V srdci Zahradního města jsme objevili nový podnik, který se zaměřuje na pivní speciály všeho druhu a poctivé maso z grilu – Pivní zahrada WildCock. S majitelem Jakubem Kotasem jsme si povídali o budování vlastní značky pivovaru, jeho lásce ke svrchně kvašeným pivům i o složitostech s podnikáním během covidového lockdownu.