7. prosince 2025, svátek má Ambrož a Aenjamín

Kavárna a cukrárna Smis

Adresa:
Jana Želivského 27, Praha 3 0
Telefon:
222585989
Web:
www

Otevírací doba

Pondělí
08:00 - 19:00
Úterý
08:00 - 19:00
Středa
08:00 - 19:00
Čtvrtek
08:00 - 19:00
Pátek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 19:00
Neděle
10:00 - 19:00
Právě je zavřeno

Poskytované služby

Pořádání akcí
Jídlo s sebou

Pro Vás, kdo máte zájem o naše výrobky pro svoji osobní spotřebu, je určen odkaz v levém okně - Kavárna a cukrárna Smis. Tam pro Vás bude v nejbližší době připraven také celý katalog s dorty, které v naší cukrárně nabízíme.

Naše dorty vyrábíme z živočišné („pravé“) šlehačky. Nepoužíváme žádné instantní krémy.

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat.

po-so 8-19; ne 10-19; kavárna; cukrárna a výroba dortů a zákusků

Nové vydání

FACEBOOK

INSTAGRAM

ČTĚTE DÁLE

Vánoční průzkum Too Good To Go: téměř polovina českých domácností připravuje na svátky příliš mnoho jídla

Zatímco vyhazování zbytků z Vánoc přiznává 28 % Čechů, téměř polovina uvádí, že se v jejich domácnosti na Vánoce připraví příliš mnoho jídla. Právě to je však nejčastějším důvodem vyhazování vánočních zbytků. Z průzkumu společnosti Too Good To Go, který byl proveden ve spolupráci s výzkumnou agenturou STEM/MARK, také vyplývá, že Češi za sváteční jídlo utratí v průměru 2000 Kč, 62 % z nich na něm však plánuje letos více šetřit.

Kultovní Five Guys konečně v Česku. První restaurace otevře 8. prosince v centru Prahy

Světově proslulý řetězec prémiových hamburgerů Five Guys konečně vstupuje do České republiky. Svou první českou pobočku otevírá v ikonickém obchodním centru Máj v srdci Prahy na Národní třídě. Restaurace poprvé přivítá hosty v pondělí 8. prosince.

NECHTE SE OKOUZLIT VÁNOČNÍ OLOMOUCÍ

Vůně punče a skořice, koledy, stánky s vánočními dekoracemi, kluziště pod širým nebem, vyhlídkové kolo nebo plavby lodí po řece Moravě. To je jen zlomek toho, co můžete v Olomouci zažít během adventu. Nenechte si ujít sváteční atmosféru města a navštivte olomoucké vánoční trhy. Příležitost máte každý den od 23. listopadu do 23. prosince.

Jak vznikají poctivé masové speciality. Příběh rodinné značky Čongrády

Co začalo v roce 2012 u dědečkova sporáku jako malý nápad, se dnes mění v příběh poctivého jídla, tradice a řemesla.

Typické momenty českých Vánoc, bez kterých si svátky neumíme představit. Jaké jsou neměnné okamžiky českých Vánoc?

Každý rok slibujeme, že letos to vezmeme s klidem, bez spěchu a bez zbytečného cukroví. A každý rok dopadneme stejně – čekáme s napětím na zlaté prasátko, ujídáme bramborový salát už u oběda a tajně doufáme, že kapr v trojobalu přežije do večera. Některé okamžiky českých Vánoc se prostě nemění – a možná právě proto je máme tolik rádi.

Vánoce v TADY CHUTNÁ: Čtyři restaurace, čtyři příběhy

Už jste ochutnali filet lososa podle Rybí kuchyně Jindřicha Vaňhy? Nebo víte, co je Znojmo 2025? Tak to byste měli. Vánoce jsou obdobím, kdy se tradice setkávají s moderní kuchyní. A právě tuto kombinaci letos přináší šéfkuchař David Kalina spolu s týmem restaurací Tiskárna Národní, Tiskárna Jíndřišská, Mincovna a U Tellerů. Inspirují se prvorepublikovými kuchařkami, starými technikami a vůněmi, jen v moderním, hravém pojetí.
Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve vašem prohlížeči.