Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. března 2024, svátek má Soňa
Kde uspořádat ty nejlepší firemní akce, večírky, eventy?

Kde uspořádat ty nejlepší firemní akce, večírky, eventy?

Znovu přišel onen magický moment roku, kdy na chvíli odhodíme pracovní masku a pokusíme se nebýt jen kolegy, ale i jemuž by se vaše faux pas mohlo připomenout zrovna ve chvíli, kdy by začal rozhodovat o finančních odměnách. Ale nebojte, nebudeme ani za mravokárce. Přirozeně chceme, abyste se skvěle bavili ve stylovém prostředí a ideálně parťáky. Vánoční firemní večírky jsou za rohem a to by bylo, abychom vám nepřinesli pár tipů na místa, kde to můžete opravdu rozjet.

priscilla-du-preez-w3seyzodn8u-unsplash.jpg

Ani letos vás nicméně nehodláme nabádat k cestě do bezvědomí. To není úplně nejlepší tečka za rokem (minimálně ne ve chvíli, kdy u toho máte "Mařku z účtárny", "toho bonzáka z druhýho patra" a (přirozeně) šéfa,  jemuž by se vaše faux pas mohlo připomenout zrovna ve chvíli, kdy by začal rozhodovat o finančních odměnách. Ale nebojte, nebudeme ani za mravokárce. Přirozeně chceme, abyste se skvěle bavili ve stylovém prostředí a ideálně s jídlem, na které budou vaše chuťové pohárky ještě nějaký ten pátek s láskou vzpomínat.

Tak hurá do čtení, vybírejte, a pak koukejte svému chlebodárci nenápadně podsunout nějaký ten tip, kde by se mohl váš vánoční večírek odehrávat. Skutečná zábava bude samozřejmě na vás, ale následující tipy vám to hodně ulehčí.

CHATEAU ST. HAVEL

www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel sídlí v novogotickém zámku na Praze 4, v samé blízkosti centra Prahy. Obklopena je rozlehlým anglickým parkem s malebnými rybníky. Pořádají firemní i soukromé akce s kapacitou až 800 osob. Eventy lze uspořádat nejen ve vnitřních prostorách, ale také pod velkým party stanem nebo v zámeckém parku. Hosté mohou využít nejen ubytování, ale i wellness nebo golfové odpaliště. Občerstvení, nápoje, inventář a technické vybavení připravujé na míru, dle přání a představ klientů.

chateau-st-havel.jpg

RESTAURACE GINGER & FRED

www.gfrest.cz

Okouzlující a jedinečná atmosféra jedné z nejslavnějších architektonických památek Prahy je tím ideálním místem pro pořádání firemních a soukromých eventů, oslav nebo svateb. Uspořádejte svou akci ve stylovém prostředí restaurace Ginger & Fred s ojedinělým výhledem na Pražský hrad a Hradčany. Kapacita prostor restaurace s terasou je 120 osob na stání, 70 osob na sezení. Občerstvení (raut/servis) a nápoje jsou připravovány dle přání klientů na míru. Po dohodě lze zajistit doprovodný program, speciální inventář či technické vybavení. Klienti mohou využít služeb hotelu.

ginger.jpg

PETŘÍNSKÉ TERASY

www.petrinsketerasy.cz

 

Chcete si užít firemní večírek s naprosto jedinečným výhledem? Pak jednoznačně zamiřte do Petřínských teras. Restaurant je posazen uprostřed východního svahu Petřínského kopce, s naprosto neopakovatelným výhledem na celou Prahu. Samozřejmě není problém udělat večírek „na klíč“, zařídit grilování či živou hudbu. Vše je otázkou domluvy a včasné rezervace. Navíc už to není tak daleko do konce roku, takže pokud chcete odměnit své zaměstnance za dobře odvedenou práci, večírkem Petřínských terasách vedle nešlápnete.

petrinske-terasy.jpg

KONFERENČNÍ HOTEL LUNA

www.hotelluna.cz

Ať už plánujete firemní akci na Vysočině nebo ve Středních Čechách, doporučujeme hotel LUNA v nádherné přírodě na pomezí obou krajů. Je kousek od D1 (z Prahy trvá cesta do hodiny a z Brna 75 minut) s ideálními dispozicemi pro pořádání firemních akcí. Kromě ubytování nabízí LUNA wellness centrum s bazénem, sály až pro 200 osob a rozsáhlý areál s mnoha možnostmi zábavy. Pro večírky oceníte výborný catering třeba i s půlnočním překvapením, možnost diskotéky, degustací, firemního kvízu, ohňostroje a desítek dalších večerních aktivit.

00-hotel-luna-2.jpg

VOJANŮV DVŮR

www.vojanuvdvur.cz

Pivovar a restaurace Vojanův dvůr se nachází na Malé Straně, v historických prostorách původního biskupského dvoru ze 13. století. Pro soukromé akce zde slouží stylová "Konírna", která se kapacitou 70 míst hodí pro malé i velké akce. Celková kapacita pivovaru je 130 míst Samozřejmostí je výborné pivo, kde nechybí pivní speciály odlišné od běžného průmyslového sortimentu na trhu, a delikatesy tradiční české a moravské kuchyně v moderním pojetí.

vojnar.jpg

SAFARI RESORT

www.safariresort.cz

Netradičně vybavené prostory v kombinaci se stylovým ubytováním v safari stylu jsou tím pravým místem pro pořádání firemních a společenských akcí. V Safari Resot vše navíc doplňují jedinečnými volnočasovými aktivitami, které zde můžete využít. Kromě offroad jízd do obor mezi zvířata, rybaření, jízdy na koních, krmení velbloudů či jízd na kolech pro Vás rádi zorganizují bohatý doprovodný program s rautem z farmářských surovin. Ty berou od spřátelených farem z jižních Čech, tradiční českou kuchyni pak lze rozšířit i o zahraniční gastronomii. Vybere si tak s přehledem každý.

offroad-safari-banner2-1.jpg

NA KAČABCE - PUTYKA

www.nakacabce.cz

Hostinec Na Kačabce se nachází v centru Památkově chráněné zóny Stará Hostivař. Kapacita restaurace je cca 65 hostů a rádi vám zde uspořádají večírek podle vašich představ. Moderní prostředí, výborné jídlo a kvalitní české pivo Plzeňský Prazdroj a destiláty. Nabízí vína od malých vinařů a exkluzivní rumy. Na Kačabce – Putyka je ideálním místem pro příjemně strávené chvíle v přátelském i firemním duchu. Zde firemního večírku rozhodně nebudete litovat.

na-kacabce-1.jfif

MAJESTY LOUNGE

www.hotelkingscourt.cz

Pokud plánujete neformální cocktail party, firemní či vánoční večírek, je tento stylový prostor určený právě vám! Elegantní MAJESTY Lounge vám poskytne klid a soukromí v samém srdci rušné metropole. Nachází se na náměstí Republiky a je součástí Hotelu KINGS COURT, ve kterém se potkává historie se současným moderním designem. Nechte se unést tóny živé hudby, vychutnejte si bohatý raut a širokou nabídku destilátů, koktejlů i vín. Zkušený tým vám bude po celou dobu k dispozici a postará se o kompletní organizaci akce, dle vašich představ. Kapacita prostoru je 80 osob. K ubytování můžete využít jeden ze 138 nádherných pokojů.

na-kacabce-1.jfif

ZÁMEK ZBIROH

www.zbiroh.com

Zámek Zbiroh je přímo předurčen pro konání nejrůznějších eventů, jednání, konferencí, teambuildingů, family dnů, ale samozřejmě i ryze soukromých akcí jako jsou svatby a nejrůznější oslavy. Rádi zde pro vás zorganizují akci, kterou si vaši hosté či zaměstnanci užijí a která v jejich vzpomínkách nezapadne. Ostatně, jsou pro to vyzbrojeni dvaceti lety zkušeností. Z každého pokoje, salonku i každého kamene v překrásném prostředí anglického parku doslova dýchá historie. K dispozici je ubytování s wellnessem, zámecká expozice a krčma i lanové centrum.

zbiroh.jpg

VENTURA GROUP

www.venturagroup.cz

Tematický raut, coffee break u vás ve firmě nebo reprezentativní večeře pro vaše obchodní partnery. Rodinná společnost Ventura Group dokáže na gastro-společenském poli splnit jakákoli vaše přání. Provozuje tři vyhlášené pražské restaurace a Český catering. Nabídne vám originální prostory svých podniků nebo přijede s plnou parádou až za vámi. Tým kuchařů vaří ze špičkových surovin přímo na místě. Zkušení profesionálové sestaví menu a zajistí výzdobu pro komorní akci stejně jako propompézní večírek pod širým nebem.

ventura-group-foto-1.png

RESORT SOBOTÍN

www.resortsobotin.cz

Resort Sobotín vám nabídne vše, co si jen můžete přát. Přímo v hotelu lze využít velkou multifunkční halu, ve které si poměříte se svými kolegy při hře tenisu či nohejbalu. Připraveny jsou stoly pro stolní tenis nebo 4 bowlingové dráhy. Chvíle odpočinku vás pak čekají wellness & spa Sidonie při masážích, v saunách, vířivce či bazénu. Pro zpestření vašeho programu vám rádi uspořádají ochutnávku piva přímo ve zdejším pivovaru Albert se stylovou pivnicí. V celém resortu lze ubytovat až 180 účastníků akce ve vícelůžkových pokojích.

kongres-2-5f0072ef6eed2.png

PROEVENT

www.proevent.cz

Plánujete firemní event? Hledáte inspiraci pro soukromou akci? Lámete si hlavu s výběrem teambuildingu pro kolegy? Obraťte se na Proevent, rádi vám pomohou vytvořit zážitek pro vaše hosty. Jsou eventová agentura, zabývající se pronájmem zábavných atrakcí a organizující doprovodné programy na firemních akcích, dětských dnech, večírcích či promo akcích. Zvolit si za partnera na Vaší akci agenturu Proevent je ta nejlepší volba.

proevent-pronajem-atrakci-foto.jpg

HOTELOVÝ SPA & WELLNESS KOMPLEX BRISTOL ROYAL

www.bristolgroup.cz

V překrásném prostředí s okouzlujícím výhledem vám komplex Bristol Royal nabízí polohu v samotném srdci lázeňského města Karlovy Vary, vlastní parkovací kapacity, anglický park pro pořádání grill party, soutěží a dalších aktivit, prostory pro menší konference, workshopy, teambuildingy, školení, firemní oslavy a večírky, jedinečné interiéry pro natáčení či focení, bazén s bezchlorovým provozem, sauny a fitness, možnost uspořádat individuální akci a aktivní vyžití v blízkém okolí (golf, lyžování, turistika a další).

1_8.jpg

PŮJČTE SI NA FIREMNÍ VEČÍREK - KLÍČE OD ZÁMKU

www.zamekzdar.cz

Znáte to. Přípitek, společná večeře, ráno s bolavou hlavou. Pokud chcete své vzpomínky na firemní večírek poněkud rozšířit, půjčte si klíče od zámku ve Žďáru nad Sázavou. Pod třemi hektary střech, díky kterým se řadí mezi největší zámky na Vysočině, najdete prostorné barokní sály s původními freskami, reprezentativní salonky, ale také moderní multifunkční sály. K tomu nejinovatyvnější muzeum ve střední Evropě, komentované procházky s lesníkem, řemeslné kurzy a další zážitky.

zdar.jpg

CURLING TŘEŠNIČKOU FIREMNÍHO VEČÍRKU

www.centrumtresnovka.cz

Chcete pro svou firmu uspořádat neobvyklý zážitek? Chcete pro vaše kolegy zajímavou teambuildingovou akci? Chcete uspořádat firemní večírek, na který budete ještě dlouho vzpomínat? Tak zapomeňte na bowling, zapomeňte na nudné posezení v restauraci a jděte na curling. Ve sportovním Centru Třešňovka v Praze na Zbraslavi mají krom jiných sportovišť i originální curlingovou halu se dvěma dráhami. V zázemí uspořádají pro vás a vaši firmu občerstvení formou rautu a naprostou samozřejmostí je plně zásobený bar. Můžete si zde i pronajmout konferenční místnost, anebo využít prostory určené ke společenské části pro firemní večírek. Hlavním tahákem je ale curling, Všichni, kdo ho zkusí, zjistí, že to není tak lehké, jak to vypadá, a také že je při tom více legrace, než se zdá. Originální zážitek zaručen.

tresnovka-curling-hr-7.jpg

THE PUB

www.thepub.cz

The PUB má vše potřebné pro stylový firemní večírek (moderní prostory, bohatě zásobený bar, výborné jídlo atd.). Je tu však ještě jeden podstatný rozdíl – v každém PUBu si pivo pěkně načepujete sami! Stolydisponujívlastnípípou, znížtečetankový Pilsner Urquell. Každý samovýčep je vybaven dotykovým displejem, který umožní sledovat pivní výtoče, volat obsluhu, objednávat jídlo, zahrát písničku z Jukeboxu a mnoho dalšího. Na přání lze objednat školu čepování piva a jiný doprovodný program.

pub.jpg

BUENA VISTA CLUB

www.buenavistaclub.cz

Buena Vista Club je místo, které nabízí nepřeberné množství kulturních zážitků v exkluzivním prostředí inspirované stylem Antoniho Gaudí. Prostory jsou velmi často využívány ke konání společenských večerů, firemních večírků, konferencí, školení, koncertů, oslav, svateb, rozluček se svobodou, soukromých party nebo přehlídek. K dispozici též galerie i s barem a zázemí klubu. K akcím zajistí provoz baru i catering, zapůjčí technické vybavení k dokonalému ozvučení i osvětlení.

buenavista.jpg

PENSION SIESTA

www.penzion-siesta.cz

Penzion Siesta je vyhlášen příjemnou atmosférou, bohatými snídaněmi a výbornými rauty. Domácí zabijačka, jehněčí hody, grilování na terase, opékání selete, svato-martinská husa a vína od valtických vinařů, to vše si užijete v pohodlně zařízeném areálu penzionu, který nabízí velkou zahradu s bazénem, terasu s grilem a samozřejmě vinný sklep. Firmám nabízí konání porad, školení, semimářů, přednášek firemních večírků s možností využití dvou sálů a nejrůznější teambuildingové aktivity.

siesta.jpg

STATEK PRAK

www.dvurprak.cz

V areálu Farmy Prak můžete uskutečnit vaše teambuildingová školení nebo firemní oslavy. K dispozici budete mít sál - restauraci s barem a krbem, kde je možno usadit kolektiv do cca 50 osob a dále školící salonek pro 20 - 25 osob. Jsou schopni vám uvařit stravu a občerstvení dle vašich požadavků. V místě je možno ubytovat až 40 osob (14 pokojů). Prostředí je velmi atraktivní, místo najdete na 41. km sjezdu dálnice DF1 (od sjezdu je vzdálen 3 km). Areál má ideální nerušenou polohu s krásným výhledem a vede zde naučná stezka ke hradu Český Šternberk, pešky asi 20 min. Upřednostňují akce s požadavkem na ubytování.

prak-1.jpeg

XBOWLING

www.xbowling.cz

Jak by řekl klasik, bowlingovou firemní akcí nikdy nic nezkazíte! Tato moderní bowlingová centra najdete hned na čtyřech místech v Praze. Žižkovská pobočka nabízí 6 drah, parkoviště, salonek pro 20 osob a restauraci pro 80 osob. Strašnická pobočka je vybudovaná z bývalého prvorepublikového kina, je zde 6 drah a pojme až 150 osob Kyjské centrum je součástí areálu kostela u Sv. Bartoloměje. Má sice jen 4 dráhy, ale výhodou je restaurace s 80 místy. Největší a nejmodernější Xbowling je na Proseku. Centrum je součástí Hotelu Duo, disponuje 12 drahami, salonkem, galerií a restaurací s celkovou kapacitou přes 200 osob. Doporučujeme včasnou rezervaci.

xbowling.jpg

KONEČNĚ TEAMBUILDING, KTERÝ MÁ KOULE!

www.pitland.cz

Užijte si nevšední zážitek a vyzkoušejte s kolegy něco nového! Projekt Pitland Vám ukáže, že motorky nejsou jen pro nadšené motorkáře, ale může to být také velká zábava! Hledáte nevšední teambuilding, ale již Vám došly nápady? Pitland Vám nabídne skvělý program pro skupiny, kdy si užijete nejen jízdu na ePitu, dráze, ale také závody, které Vám zvýší adrenalin. Zabodujete nejen u kolegů, ale i u ostatních, pokud si budete chtít užít rozlučku, čas s přáteli či rodinou. Pitland má samozřejmě kurzy nejen pro skupiny ale i jednotlivce. A o co vlastně jde? ePit je stroj, na kterém může jezdit úplně každý, jedná se ze ¾ o elektromotorku, jež jsou schopny ovládat zkušení jezdci, tak i děti. Pitland připravil kurzy pro všechny, kteří mají zájem, ať již se chcete pobavit, vyzkoušet si to na motorce, nebo se ještě zdokonalit ve své jízdě. Výhodou je krytá hala, takže tenhle super zážitek si můžete užít za každého počasí.

particka-4-3-1.jpg

SLOVANSKÝ DŮM

www.slovanskydum.cz

Již od roku 1797 je budova Slovanského domu díky své lokalitě v samém centru Prahy místem významných společenských a obchodních aktivit. S více než 1700 m2 unikátních prostor v historické budově nabízí Empire Hall perfektní místo pro galavečeře, svatby, konference, společenské akce či firemní setkání. Kapacita prostor Empire Hall je až 900 osob - ve velkém a malém sále a na galerii. Lze použít celé venue nebo jej rozdělit na několik menších prostor. Na aperitiv před samotnou akcí v sálech je možné využít i zahradu Slovanského domu.

sldum-1-1.jpg

TERRA TECHNICA

www.terratechnica.info

Hledáte vhodné prostory pro váš kongres, seminář, konferenci či jinou událost? Obraťte se na experty z muzea Terra Technica, vše zařídí. Nabízí pronájem konferenčního sálu s technickým zázemím. Celková kapacita je až 200 osob, prostory připraví dle vašich přání. Nabídka cateringu je samozřejmostí. Zajistí drobné občerstvení, americké či jiné tematické rauty až po catering pro ty nejnáročnější zákazníky. Přímo před muzeem se nachází parkoviště s celkovou kapacitou až 320 osobních automobilů. Pokud hodláte vyrazit na více dní, doporučujeme přespat ve stylovém Jukebox Hotelu, který je hned naproti muzeu.

terra-technica-2.jpeg

BAUER HOTEL GROUP

www.bauergroup.cz

Široká nabídka firemních večírků. Každá lokace jiná, ale jedno mají společné, a to samotné centrum Prahy a bohatou historii. Od 12 do 600 osob. Vše v Bauer Hotel Group. Každý si spolehlivě vybere. Je libo Královský salonek U Prince či Restauraci U Prince? Kdo touží i po výhledu, zvolí Terasu U Prince. Milovníci barové scény ocení driky v Black Angel’s Bar. Ti, co si potrpí na kvalitní gastronomii v klidnějším centru, by neměli přehlédnout Deer Restaurant. Poslední lokace je Zlatý Strom, a to ve formě restaurace či klubu s barem. Varianty různé, kvalita vysoká všude. Budete se bavit bez starostí!

bauer.png

OVOCNÝ SVĚTOZOR

www.ovocnysvetozor.cz

Co si takhle trochu osladit ve firmě život? Ovocný světozor poskytuje firmám následujicí výhody: Rozvoz po Praze zdarma a slevy při měsíční odběru (nad 15 tis. bez DPH 20% sleva, nad 10 tis. bez DPH 15 % sleva a nad 5 tis. bez DPH 10 % sleva). Stačí napsat na e-mail profirmy@ovocnysvetozor.cz, kde s vámi ochotně vše projdou a zařídí vše dle indivi- duální domluvy, přesně podle vašich potřeb a představ.

minidezerty-1.jpg

CURLING ARÉNA

www.curlingpromo.cz

Společnost CURLING PROMO s.r.o. zajišťuje sportovně-společenské akce v CURLING ARÉNĚ PRAHA, včetně odborného výkladu o curlingu. Pozornost je zaměřena především na větší kolektivy od 30 do 150 účastníků, kdy je k dispozici celá sportovní hala se 4 drahami. Součástí CURLING ARÉNY je restaurace CURLING CLUB s výhledem na ledovou plochu. Pro účastníky akce společnost zajišťuje úvodní zaškolení zájemců instruktory curlingu, sportovní turnaj s občerstvením. 

curlingarena.jpg

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Bitcoin je sexy punkáč, na kterého Wall Street letí

Poprvé v historii lidstva můžeme sledovat vznik aktiva, které měli nejdříve obyčejní lidé a až dlouho potom si na něj směly sáhnout finanční „vládci světa“. Jmenuje se Bitcoin a tohle je příběh sexy finančního punkáče, kterému lezou nejmocnější firmy do zadele.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.