Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána
Lázeňský hotel Villa Smetana v novém kabátku

Lázeňský hotel Villa Smetana v novém kabátku

Ani hudební skladatel, ani jeho symfonická báseň, ale řeč je o nádherném ubytování v klidné části města plné zeleně. Lázeňský hotel Villa Smetana **** se nachází ve dvou historických vilách postavených v roce 1900 a kromě přírody a stylového ubytování vám nabídne i hýčkání v hotelovém wellness a lázeňské procedury dle zvolené varianty. I okolí lázeňského města rozhodně stojí za návštěvu.

dscf0288-2.jpg

Hotel Villa Smetana najdete v jedné z nejkrásnějších a současně také nestarších vilových čtvrtí Karlových Varů s názvem Westend. Stavba s prvky secese, posazená do nádherné zelené zahrady plné kvetoucích stromů a keřů, nabízí svým hostům nerušené místo k odpočinku. V těsné blízkosti hotelu je park s možností aktivního vyžití pro malé návštěvníky a v nedalekém okolí plejáda lesních stezek a cyklotras. Ideální místo pro aktivní dovolenou uprostřed lázeňských lesů.   V hotelu vás přivítá milý personál a rodinná, přátelská atmosféra, kterou je hotel vyhlášen, vás bude provázet na každém kroku.  Pro svůj pobyt si můžete vybrat z dvoulůžkových pokojů nebo apartmánů, k dispozici jsou také propojené rodinné pokoje. Domácí mazlíčci jsou ve Villa Smetana vítáni.

dscf1043-2.jpg

Snídaně, obědy a večeře se podávají v nově zrekonstruované restauraci s pestrou nabídkou bufetových stolů. Důraz je kladen na moderní gastronomické trendy, lehkou, vyváženou stravu a na individuální přístup ke každému klientovi s ohledem na jeho zdravotní omezení, intoleranci či dietní požadavky. Skvělým tipem, kde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo oblíbený večerní drink, je venkovní terasa.

V hotelu samozřejmě nechybí wellness resort s bazénem, vířivkou a finskou, parní a infrasaunou. Nejen pro dámy, ale také pro pány, je k dispozici kosmetický salon, kde necháte svou pleť a tělo hýčkat francouzskou kosmetikou značky Purlés.  Pokud si chcete dokonale odpočinout od všedních starostí a shonu, přijeďte na týden a dopřejte si léčebný pobyt. Ochutnejte karlovarské léčivé prameny, procházky po kolonádách s křupavou oplatkou, zažijte masáže, koupele, rašelinové zábaly a mnoho dalších z lázeňských procedur.  Léčebný pobyt probíhá pod vedením zkušených lékařů, sester, profesionálních masérů, fyzioterapeutů a lázeňských pracovníků. Balneo provoz Villa Smetana poskytuje širokou nabídku léčebných procedur zaměřených na léčbu onemocnění trávícího ústrojí, střevního traktu, metabolických chorob a nemocí pohybového aparátu.

Velkým plusem hotelu, ležícího v klidné lázeňské zóně, je vlastní parkoviště pro hotelové hosty, které disponuje až 20 parkovacími místy. Cyklistům  je k dispozici úschovna kol.  Pokud hledáte místo pro odpočinek, relaxaci a wellness nebo přímo pro lázeňský pobyt, najdete ve Ville Smetana vše, co k tomu patří.  Čeká na vás symfonie zdraví z Karlových Varů.  Neváhejte a přijeďte se přesvědčit! www.villasmetana.cz

 

  • Kontaktní údaje:
    Krále Jiřího 5-7
    360 00 Karlovy Vary
    telefon (+420) 355 310 222
    e-mail: info@hotelsmetana.cz
  • www.villasmetana.cz

ČTĚTE DÁLE

V Kutné Hoře Sedlci to žije

Sedlec patří k nejstarším částem Kutné Hory, s nadsázkou se dá říci, že kdyby nebylo Sedlce, možná by nebyla Kutná Hora. Byli to totiž právě sedlečtí cisterciáčtí mniši, kteří ve 13. století na svých pozemcích nalezli stříbro, díky čemuž se začal psát příběh jednoho z největších středověkých měst českého království.

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.