Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
Lázně Pramen nabízejí blahodárné pivní a vinné koupele

Lázně Pramen nabízejí blahodárné pivní a vinné koupele

Užijte si speciální koupel s teplotou vody 38 °C doplněnou ve správném poměru o lázeňské pivo uvařené podle jedinečné receptury od vlastního sládka a následně relax u solného krbu v originální solné jeskyni. A k tomu všemu, jak jinak, než vynikající České pivo po celou dobu procedury. A že nejste milovníci piva? Nevadí! V druhé provozovně v Dejvicích totiž mají i vinné koupele. Lázně Pramen v Praze jsou tak ideálním místem k relaxaci a též v podobě poukazů nápaditým vánočním dárkem pro muže i ženy.

holesovice-1.jpg

Pivní lázně 

V Pivních lázních Pramen pro vás nejprve naplní vířivku z královského dubu nebo modřínu o objemu 1000 litrů. Do vany s teplotou vody 35 - 38 °C se přidá tmavé pivo, smíchané v určitém poměru z pivovarské kvasnice a přírodní rozdrobené složky vybraných odrůd chmele a sladu. Následně vás čeká až třicetiminutový relaxační odpočinek u krbu v posteli se slámou (seníku) a po celou dobu také neomezená konzumace tmavého a světlého piva Kynšperský Zajíc.

holesovice-2.jpg

Proč si dopřát pivní lázeň

Chmel má léčivé vlastnosti díky obsahu velkého množství éterických olejů, dokáže člověka zklidnit a ještě působí protizánětlivě a antibakteriálně. Chmelový olej pak dokonale odstraňuje únavu. Slad je poté duší piva. Díky němu obsahuje pivo sacharidy, bílkoviny, minerální látky, jakož i zdraví prospěšné organické kyseliny a vitamíny. A nakonec pivovarské kvasnice, které vylučují do pokožky celou řadu vitamínů, podporují hydrataci a regeneraci horních vrstev pokožky. Pro zvýšení účinku této koupele je doporučeno vypít hrnek tmavého nebo světlého piva, kterého si zde můžete sami natočit neomezené množství.

holesovice-4.jpg

Indikace

Léčba lupénky, celulitidy, akné, regenerace pokožky, bolesti zad a kloubů, pozitivní vliv na organismus při nervovém přetížení, stresu, snížení krevního tlaku, zlepšení krevního oběhu.

holesovice-7.jpg

Kontraindikace

Pacienti s vysokým krevním tlakem, po operaci srdce, těhotné ženy od 3. měsíce těhotenství a děti do 18 let.

pivni-2.jpeg

Dubová lázeň

Vany pro dubové koupele jsou vyráběny podle tradicí bednářského umění bez použití hmoždinek, lepidel a laků, takže jsou zcela ekologicky nezávadné. Díky absenci chemického ošetření je dřevo v přímém kontaktu s vodou a nasycuje ji svými léčivými složkami. Jejich obsah je velmi vysoký a je potvrzen mnoha studiemi a tisíciletými zkušenostmi. Koupel v dubové vaně pomáhá normalizovat spánek, zbavuje stresu a podráždění. Kromě toho tato příjemná lázeň napomáhá ke ztrátě nadváhy, má pozitivní vliv na potenci, působí proti celulitidě, zlepšuje pružnost pokožky, má omlazující účinek a je tedy skutečným požehnáním pro péči o tělo, krásu a duševní stav.

pivni-3.jpeg

Vinné lázně 

Ve Vinných lázních pro vás nejprve naplní vířivku z modřínu vodou s přidáním červeného vína, výtažků z listů a semen hroznů, vinných kvasnic, medu, rostlinných extraktů, květů francouzské levandule a vonných olejů, v níž budete 20 minut relaxovat. Následně vás čeká stejně jako u pivní lázně až třicetiminutový odpočinek u krbu v posteli se slámou (seníku) a láhev buď bílého či červeného vína dle vašeho výběru. Vinná terapie, která je vhodná pro všechny muže i ženy a představuje nejnovější a jedinečnou léčivou metodu a má antioxidační vlastnosti. Kromě toho jsou hrozny bohaté na glukózu, fruktózu, vitamíny a také aminokyseliny a stopové prvky důležité pro organismus. Vinná lázeň poskytuje posilující a omlazující účinek, podporuje relaxaci a obnovení vitality, zlepšuje krevní oběh v tkáních. Sytá červená barva vody potěší naše oči a jemná vůně hroznů pomáhá dosáhnout relaxace a harmonie. 

vinne-2.jpg

Indikace

Nadváha, celulitida, nespavost a stres, problémy s krevním oběhem, stárnutí pokožky, přítomnost toxinů v těle, nedostatek vitamínů v pokožce, střevní problémy, bolestivé stavy při revmatismu a artritidě.

vinne.jpg

Kontraindikace

Metabolická onemocnění, akutní infekční onemocnění, závislost na alkoholu, alergie na jakékoli produkty vyrobené z červených hroznů, zvýšený sklon ke krvácení, jakákoli poškození pokožky, různé kožní choroby, zhoubné nádory, benigní nádory, které mají tendenci se zvětšovat.

vinne-1.jpg

Lázně pravem Letná

Jde o zcela nový projekt, největší pivní lázně v celé Praze. Jedná se o lázeňské SPA, a to jak pro individuální návštěvy, tak i pro skupinové. Lázeňský komplex je připraven až pro 20 lidí a je ideální jak pro malé skupiny, tak i pro firemní večírky, rozlučky se svobodou a pro turistické skupiny. Vybírat si můžete z ozdravných procedur, vinných lázní, pivních lázní, ale nechybí ani jóga, či tibetské masáže.

 

Speciální akce pro čtenáře Pragmoon: při koupi procedury s použitím kódu MC2023 zísáte vánoční 10% slevu. (Sleva platí do 30.12. 2022).

 

  • Lázně Pramen - Letná
  • Dobrovského 951/44, 170 00 Praha 7
  • Mobil: +420 777 025 111
  • E-mail: info@beer-baths.com
  • Web: www.beer-baths.com

 

  • Lázně Pramen - Dejvická
  • Dejvická 255/18, Dejvice, 160 00 Praha 6
  • Mobil: +420 728 059 770 
  • E-mail: info@pivnispa.cz
  • Web: www.pivnispa.cz

ČTĚTE DÁLE

Do Divadla Lucie Bílé míří francouzská novinka s Vlasákovou a Etzlerem

Divadlo Lucie Bílé v pražské Karlově ulici připravilo před koncem divadelní sezóny ve spolupráci s Agenturou Harlekýn další činoherní premiéru. V nové francouzské komedii Co to píšeš, miláčku se diváci mohou těšit nejen na vybroušené dialogy, ale také na herecké výkony Lenky Vlasákové a Miroslava Etzlera.

Hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní letos v novém termínu oznamuje kompletní program s Rybičkami 48, Divokým Billem a novinky v programu i komfortu

Kompletní program oznamuje jediný hudebně-švestkový festival v České republice Vizovické Trnkobraní, který se letos koná v novém termínu v pátek a sobotu 23. a 24. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Fanoušky švestkových oslav letos v pátek rozproudí Rybičky 48 nebo No Name, v sobotu Divokej Bill, Tublatanka, Tomáš Klus nebo Anna K. a další interpreti a kapely. Trnkobraní letos svým návštěvníkům nabídne několik novinek – travnatou odpočinkovou zónu, doprovodný program se stand-up vystoupením Tomáše Matonohy či Lukáše Pavláska, moderaci knedlíkové soutěže v podání Libora Boučka a v neposlední řadě novou značku piva.

Patříte mezi meteosenzitivní jedince? Jak počasí ovlivňuje náš krevní tlak či psychiku.

Už naše babičky říkaly: „Bude pršet, cítím to v kostech.“ Má ale počasí opravdu dopad na to, jak se cítíme? Zcela jistě. A vedle vlivu na pohybovou soustavu má dopad také na náš krevní tlak. Lidé s onemocněním srdce a cév by proto měli možný vliv počasí brát vážně. Pokud navíc patří mezi takzvané meteosenzitivní jedince, musí své každodenní chování přizpůsobit nejen svému onemocnění, ale i počasí. Vedle konzultace se svým lékařem, který by měl o zvýšeném vlivu počasí na zdraví svého pacienta vždy vědět, je spolehlivou prevencí kardiovaskulárních komplikací zdravý pohyb přiměřený věku a zdravotnímu stavu kardiaka.

JATKA FEST OVLÁDNOU AREÁL PACOVSKÉHO ZÁMKU UŽ PO JEDENÁCTÉ!

Festival se každý rok překonává a letos sází jednu hvězdu za druhou. Do krásného prostředí zámeckého areálu totiž přiveze své největší hity DIVOKEJ BILL, POLETÍME? a král českého rocku DAVID KOLLER. Pódium ovládne legendární MŇÁGA A ŽĎORP a pod kůži se vryje VYPSANÁ FIXA. Bez stálic festivalu POKÁČE a UDG by se JATKA FEST rozhodně neobešel. Na festival se vrátí i PEKAŘ, JAKUB DĚKAN, NEBE, SILUETY, POST - IT, PATRIK MALÝ a celou sestavu uzavře TOTÁLNÍ NASAZENÍ.

Lampion školám – Umělecké vzdělávání a jeho hodnoty v základním školství

Divadlo Lampion pořádá 23. května 2024 ve spolupráci s oddělením školství Magistrátu města Kladna a Národním informačním střediskem pro kulturu (NIPOS) sympozium pro ředitele a pedagogy kladenských základních škol.

Letní divadelní festival na jihu Čech Jižní Svéráz se blíží

Unikátní site-specific divadelní festival, který je součástí vítězného konceptu Evropské hlavní město kultury 2028, propojí sílu Jihočeského divadla, Divadla Continuo a REZI.DANCE Komařice.