Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
8. května 2024, Den osvobození
Milujte se a berte se s oznámením od manželů Josefových

Milujte se a berte se s oznámením od manželů Josefových

Tomáš Josef (42) dříve pracoval jako grafik a tehdy ještě přítelkyně Maruška (36) v sociálních službách. V roce 2009 se rozhodli svou lásku zpečetit. „Hledali jsme originální svatební oznámení. Nabídka byla ale téměř nulová, tak jsme se rozhodli, že si ho vytvoříme sami“ říká Tomáš Josef s tím, že jejich dílo mělo takový úspěch, že si u nich následně objednávali oznámení i jejich přátelé. „Později chtěli svatební oznámení i přátelé přátel a tak jsme před jedenácti lety založili rodinnou firmu ioznameni.cz.“

Kdo byl kromě přátel vaším prvním klientem?  

„To už si nepamatuji, ale mnoho oznámení s sebou nese neuvěřitelné příběhy. Od objednávek známých osobností až po nějaké příběhy, jako třeba žádost o ruku na koncertě a pak následné objednání u nás nebo třeba oznámení v arabštině, azbuce nebo třeba v čínských znacích.“ 

lpwadkvo.jpeg

Jak taková výroba vašich produktů (oznámení, kartičky ke stolu, vítací tabule…) vypadá od začátku až do konce? 

„Vše začíná u nás na stránkách, kde si vyberete motiv, který se vám nejvíce líbí. Zvolíte doplňky a uděláte objednávku. Po té vytvoříme grafický návrh – to nastane do 24 hodin a odešleme ke schválení. Po schválení jde objednávka do tisku a pak už jen vyrobíme doplňky, vše zabalíme do ekologického balení (nepoužíváme plasty) a odesíláme. Většinou máte objednávku doma do týdne od objednání. Tím také vynikáme nad konkurencí.“

Co vše k výrobě potřebujete? 

„Počítače, tiskárnu, řezačku, zaoblovač rohů, bigovačku, stroj na výrobu placek a další drobné nářadí na dokončovací práce.“

Kde tvoříte? Máte nějakou speciální dílnu?

„Máme dvě počítačové kanceláře, jednu expediční místnost a jednu dílnu.“

9y-vpcam.jpeg

S jakými všemi materiály pracujete? 

„Papír je základ. Používáme od základního křídového až po nejkvalitnější italský papír.“

Kdo vymýšlí design? 

„Je to týmová práce společně s naší kreativní grafičkou Klárou.“

Proč by si člověk měl produkty koupit zrovna od vás? V čem jsou výjimečné?   

„Když bych to řekl slovy zákazníků, kteří nám napsali recenzi – krásné motivy, osobní přístup ke každé zakázce a neuvěřitelně rychlé dodání. A to vše za super ceny, které držíme oproti konkurenci dole a nemáme skryté příplatky za grafický návrh, tiskovou přípravu a podobné…U nás je cena na webu konečná.“

cj4r-gd7.jpeg

 

Svatební průvodce

Rodinná firma ioznameni.cz nabízí nepřeberné množství všemožných doplňků na svatbu, ale i na čas přede dnem D a po něm. Jak by vypadal takový ideální svatební balíček, který vám mohou manželé Josefovi nabídnout? 

s3s83ckw.jpeg

 

Před svatbou

Termín svatby, místo, kapela a fotograf, to vše je zařízeno, a až nyní je podle Tomáše Josefa čas na tvorbu svatebního oznámení. 

„K oznámení se dávají kartičky s pozvánkou ke stolu. Ty jsou pro nejbližší hosty. Můžete samozřejmě pozvat všechny hosty ke svatebnímu stolu, zaleží na tom, kolik máte hostů. Pokud jich máte 100, tak můžete část z nich pozvat ke stolu a část až na odpolední či večerní raut. Rozlišíte to právě kartičkami s pozváním ke stolu nebo na raut,“ radí Tomáš Josef s tím, že pokud nechcete dostat skleničky či porcelánové jeleny, použijte kartičku se vtipnou žádostí o svatební dar ve formě finančního příspěvku.

„Svatební oznámení s kartičkami můžete předat v klasické bílé obálce, nebo pozvednout nějakou kreativní (recyklovaná, přírodní, potištěná) či metalickou obálkou pro nejvyšší míru luxusu. Obálku pak můžete zapečetit voskovou pečetí nebo kulatou samolepkou s vašimi iniciálami,“ pokračuje a dodává, že byste neměli zapomenout také na rozlučku, kde se můžete ozdobit plackami nevěsta a tým nevěsty nebo třeba tričkem s potiskem na míru. 

lmmejr-1.jpeg

 

Den D a co na něm nesmí chybět 

Hosty při uvítání ozdobíte místo myrty svatebními plackami, které jim zůstanou jako vzpomínka plus na nějaké vhodné místo můžete umístit svatební ceduli a nápisem »Vítejte na naší svatbě«. „Co hosty ten den čeká, se dozví ze svatebního programu ve formě obrazu, plakátu či kartiček na stole. Aby trefili na své místo, je vhodné označit místo jmenovkami. Když je host na místě, tak si může kromě programu i přečíst svatební menu či další instrukce ke svatbě,“ říká Tomáš Josef. 

„O zábavu na svatbě se postará svatební strom, který bude sloužit jako památka na svatební den. Hosté do připravených lístečků vpisují jména, vzkazy či nechávají otisky pomocí razítkovacího polštářku. A co třeba tombola nebo stírací losy? Také je dobré svatebčanům označit jednotlivá místa na svatbě - fotokoutek, sladký koutek a podobně. Až se setmí, tak je čas na svatební prskavky, které jsou opatřeny kartičkou, kde je většinou text: »Nechte lásku rozzářit«. Svatební prskavky s kartičkami jsou velice pěknou dekorací, pokud se jich dá více například do vázy či stylového kbelíku,“ líčí Tomáš Josef vše, co jejich firma může nabídnout.  

Rozloučit se pak podle něho můžete s hosty výslužkou opatřenou svatební samolepkou nebo třeba láhví vína či jiného nápoje opatřenou vlastní etiketou. 

272757495-4799284523522275-3418725801442983092-n.jpg

 

Váš den je za vámi a co teď? 

„Fotky ze svatby si můžete vložit do stylového fotoalba. Jste plni vzpomínek a krásných zážitků a rádi byste poděkovali hostům za účast? Pošlete jim poděkování za účast, třeba už s některou svatební fotkou. Také si určitě necháte zarámovat tu nejhezčí fotku ze svatby. A třeba přijde na řadu miminko, to máte baby shower, narozeniny… To ale až příště,“ zakončuje seznam nabídky Tomáš Josef.

svatebnik-zasnuby-1459.jpg

 

 

 

Kontakt

Web: ioznameni.cz

Telefon: 773 222 290

E-mail: info@ioznameni.cz

Facebook: facebook.com/ioznameni

 

ČTĚTE DÁLE

RŮŽE PRO NEVĚSTU, komu fandíte?

Na Voyo dorazila další reality show, v níž se hledá láska, má exotickou lokaci a každý, kdo má v sobě trochu sebeúcty, bude říkat, že by se nikdy na něco takového nepodíval. Ale nalejme si čistého vína. Jestli si dopřát nějaké guilty pleasure, je to jednoznačně tenhle boj osmnácti krásných dívek o jednoho zámožného prince z pohádky.

VYPLUJ Z MĚSTA NA VODU a objev řeky středních Čech

Řeky středních Čech volají AHOJ!, tak jim odpověz a pusť se k vodě. Přinášíme ti tipy na vodácké výlety, ale i další aktivity kolem vody, které na tobě zaručeně nenechají nit suchou.

Sázení stromů na Vysočině: Budování nových domovů pro přírodu i rodiny za podpory NKT

Každoroční setkání k sázení stromů se opět odehrálo na krásných vysočinských pláních, tentokrát v srdci Žďárska. Společně jsme se pustili do projektu vytvoření zdravějšího smíšeného lesa, přičemž jsme striktně respektovali zásady sázení přírodě blízkým způsobem. Výsledkem je nový, biodiverzitní domov pro mnoho druhů rostlin, zvířat a hub, který zároveň slouží jako oáza pro volný čas pro rodiny s dětmi.

Pirátí zátoka je oázou zábavy v rušné Praze

Již čtvrtým rokem přináší zábavný areál Pirátí zátoka radost i sportovní vyžití. Oáza zeleně a klidu se nachází pod Branickým mostem v ulici Vltavanů v Praze 4 Braníku. Areál každoročně rozšiřujeme o další aktivity a tak dokážeme zabavit nejen nejmladší, ale celé rodiny i skupiny dospělých.

Pražský filmový orchestr pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty vystoupí v Kladně

Pražský filmový orchestr pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty přináší velkolepý koncert, který nás čeká 23.11.2024 ve velkém sále Domu Kultury na Kladně!

Městského divadla Kladno: divadlo má vzbuzovat emoce

V září vstoupí kladenská činohra do své 110. profesionální sezony. A jelikož si takové jubileum zaslouží speciální péči, připravuje MDK jak zajímavý dramaturgický plán tak i řadu off-programových akcí. Divadlo právě spouští prodej předplatného na novou sezonu, a tak jsme se zeptali jednatele divadla Jana Krafky, co nás v příští sezoně čeká.