Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Obrovská videotéka i živé vysílání v rámci jedné služby? S Lepší.TV realita.

Obrovská videotéka i živé vysílání v rámci jedné služby? S Lepší.TV realita.

Téměř v každé domácnosti se setkáme minimálně s jednou platformou, která nám nabízí nepřeberné množství filmů a seriálů. Kde je internet, tam je Netflix, HBO nebo Disney Plus. Sledování obsahu nebylo nikdy snazší, a tak se přirozeně stalo součástí našich životů. Existuje ale ještě další služba, která nám toho může nabídnout víc? Existuje.

v5-1920x1080px.png

Přestože ve spoustě lidí můžou televize přes internet budit dojem nudného sledování živého vysílání, s Lepší.TV je opak pravdou. Vedle živého vysílání totiž nabízí také obrovskou videotéku bez příplatku, a s ní také spoustu dalších přidaných výhod. Třeba sledování pořadů, které online videotéky nenabízí (sport, zpravodajství, hudba) a paradoxně i mnohonásobně větší obsah.

Známe online videotéky se zaměřují především na nejnovější kino hity, a proto se jejich obsah neobměňuje příliš často. Fanoušci Netflixu určitě znají nekonečné vybírání pořadu, kdy stráví více času rozhodováním než samotným sledováním. Většinu z nabídky již viděli a zbytek zkrátka není jejich šálkem kávy. A právě tady exceluje Lepší.TV.

v4-1920x1080px.png

Obsah všech 147 TV stanic totiž třídí do přehledných kategorií, které lze do posledního detailu filtrovat. Mohou to být filmy, seriály, dokumenty, zábava, zprávy, sport nebo klidně pořady pro děti. Veškeré pořady si navíc můžete nahrát a mít je k dispozici na 30 dní. Žádný Vám tak neuteče. Vše se také neustále obměňuje a Vy tak můžete sledovat za rok až 16.500 filmů. Pro představu – uživatelé základního balíčku Lepší.TV mohli vidět průměrně 1.375 unikátních filmů za měsíc. Je tedy zřejmé, že divák má k dispozici mnohem větší okruh pořadů a dvě jistoty – Vždy najde z tisíců pořadů ten, který ho zaujme a nemusí se bát opakování. Obsah se totiž obměňuje doslova každou hodinu. Navíc je drtivá většina pořadů v českém jazyce a není tak třeba titulků, které jsou mnohdy u online videoték „nutným zlem“.

v1-1920x1080px.png

Samozřejmostí je ale také možnost živého sledování stanic, které má spoustu vychytávek. Třeba možnost přetáčení, možnost pozastavení nebo to, že ke sledování stačí i malá rychlost internetového připojení. Své pořady navíc sledujete kdykoli a kdekoli máte chuť. Lepší.TV totiž funguje nejen na smart TV, ale také na mobilu, tabletu nebo klidně počítači.

v2-1920x1080px.png

Vše je navíc okořeněno mnohdy bezkonkurenčními funkcemi. Třeba sledování pořadů až 100 dní zpětně, neomezené nahrávání, prémiové stanice už v základním balíčku, rádio se 34.000 stanicemi přímo v aplikaci, chytré přetáčení a mnoho dalšího. Čeká na Vás také nejlepší poměr cena/výkon na trhu. A co je nejlepší? Že si vše můžete zkusit jen za 1 Kč - bez závazku! Poté může být Lepší.TV Vaše už za 119 Kč měsíčně.

Objevte spojení živé televize a videotéky s Lepší.TV ještě dnes na www.lepší.tv

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?

Kunovice se vrátí do zlatého věku letectví. Na přehlídce tam představí jedinečnou kolekci uniforem ČSA

Letecké muzeum v Kunovicích bude v sobotu 20. 7. večer patřit fanynkám a fanouškům módy, uniforem a Československých aerolinií. V rámci jedinečné přehlídky nazvané "ČSA se vrací do Kunovic!" tam modelky a modelové předvedou historii této letecké společnosti zhmotněnou v dobových stejnokrojích palubního personálu.

Heineken Balaton Sound 2024 nadchl návštěvníky hvězdným programem i novým uspořádáním areálu

Uplynulý víkend se na břehu jezera Balaton v maďarském Zamárdi konal festival Heineken Balaton Sound. K sobotnímu večeru návštěvnost přesáhla celkově za čtyři dny 100 000 návštěvníků. Publikum zažilo vystoupení jmen jako James Hype, John Newman, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Purple Disco Machine a mnoha dalších. Plážový festival zakončil headliner Timmy Trumpet a jedinečná závěrečná show Q-dance.