Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
19. března 2024, svátek má Josef
Prague Armory: zábava, co má náboj

Prague Armory: zábava, co má náboj

Moderní střelnice v Praze s nejširší nabídkou nejrůznějších zbraní a zaměřením na dokonalej zážitek i pro střelce bez zbrojního průkazu? Přesně to vám nabídne Prague Armory ve Vysočanech.

-98a0950.jpg

Teambuilding je nejen o budování charakteru, ale i o vypuštění páry. A kde nejlépe se opravdu odreagovat, než na střelnici? Prague Armory nabízí skvělou atmosféru, kde vzájemné povzbuzování, ale i zdravá rivalita, budou hrát při vaší akci prim. Střelnice je absolutně bezpečná a komfortní, stavy jsou odhlučněné a neprůstřelné a po celou dobu se vám bude věnovat profesionální instruktor, který vám vysvětlí vše od A do Z. Prostor je ideální i pro první seznámení se střelnými zbraněmi, přičemž nemusíte být vlastníkem zbrojního průkazu.

-54a4839.JPG

Komplex střelnice je umístěn v podzemní části průmyslového areálu na Kolbenově ulici na Praze 9 nedaleko metra stanice Kolbenova (v samotném areálu samozřejmě najdete parkoviště) a je tvořen dvěma moderními indoor střelnicemi a virtuální laser střelnicí. Samozřejmostí jsou VIP akce od malých skupin až po 100 osob, takže je jedno, jak je vaše firma velká, v Prague Armory se o vás bez problémů postarají. Nechybí konferenční prostor s projektorem a ozvučením pro Vaše prezentace (pokud hodláte teambulding něčím takovým doplnit) a také cateringové služby, které lze využít v podobě malého občerstvení nebo plnohodnotného rautu s obsluhou.

a67i1274.jpg

JAK AKCE PROBÍHÁ?

Před samotnou střelbou je přirozeně potřeba podepsat souhlas s provozním řádem střelnice. Poté s instruktorem proběhne nezbytná bezpečnostní instruktáž. Všichni jste pravděpodobně viděli Johna Wicka, ale skutečné střílení má svá bezpečnostní pravidla, jež je třeba dodržovat. Instruktor představí zbraně z vybraných balíčků (nabídka je opravdu bohatá, od pistolí Glock a magnum revolvery přes brokovou pumpu nebo legendární Kalašnikov). A aby to nebylo jen o bezhlavém střílení, máte si přece jen tužit kolektivní charakter a trochu se navzájem hecovat, součástí bude i soutěž o to, kdo je nejlepší střelec.

-98a1830.jpg

Balíčků nabízí v Prague Armory několik a je jen na každém, kolik si toho chce vyzkoušet. Nejmenší balíček počítá s třemi zbraněmi, ten největší umožní jednotlivcům vyzkoušet rovnou osm zbraní. Vše je ale samozřejmě o dohodě a pro Vaši firemní akci vám rádi vše upraví na míru.

Pro rezervaci můžete použít jeden z kontaktů níže, případně vyplnit formulář na webových stránkách. A pokud se Vám v Prague Armory hodně zalíbí a budete chtít svůj zážitek takzvaně poslat dál, můžete na webu či přímo na místě zakoupit dárkové poukazy, jejichž platnost je 12 měsíců.

www.praguearmory.com

 

ČTĚTE DÁLE

Show Must Go On!

Společnost se specializuje na realizaci originálních teambuildingových programů po celé České republice i v zahraničí. Správné teambuildingy posilují vztahy, podporují spolupráci a zvyšují motivaci zaměstnanců, což vede k vyšší efektivitě a lepší pracovní atmosféře.

Meandry Prahy: neotřelý průvodce městem pro děti a jejich rodiče

Proč a za čím dnes chceme cestovat? Stačí se zeptat ChatGPT a umělý mozek lidstva vám naplánuje celý cestovní itinerář, v němž nebudou chybět módní místa ani osvědčené turistické taháky. Své zážitky je pak možné sdílet na sociálních sítích a porovnat v mřížkovém schématu s ostatními cestovateli, jak podobnou cestu jste zažili. Jenže co když se chcete nechat překvapit? Prožít daný okamžik v přítomnosti? Objevit na sociálních sítích neobjevené? A co teprve když cestujete s dětmi?!

Už jste byli na oslí stezce a vyzkoušeli oslí trekking?

Oslí trekking, neboli procházka s oslíkem je zábavná, ale i rozvíjející aktivita. Putování krásnou přírodou v oslí společnosti vás obohatí o jedinečné okamžiky, uvede do pohody, pomůže zapomenout na stres a načerpat novou energii. Na delších výletech Vás čeká farmářský piknik, který oslík ponese ve speciálních brašnách a tak můžete putovat nalehko a naplno si užívat krásu okolní přírody.

Festival TANEC PRAHA spouští předprodej Prvních 10 dní s výraznou slevou – staňte se Early Birds!

Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla TANEC PRAHA, který tradičně patří k vrcholům sezóny v České republice, v červnu vstoupí do 36. ročníku. Jaký bude? Mimořádně různorodý a pestrý. Všechna představení se navzájem výrazně odlišují, ať už tématem či provedením. Jedno však mají společné – schopnost bourat prostřednictvím tance hranice států, genderu, ras i věku.

Jižní Morava snoubí profesionální servis s nezapomenutelnými zážitky

Jižní Morava by se do Německa vešla 50x, přesto překvapí svou rozmanitostí na každém kroku. Ať chcete okouzlit účastníky konference neotřelým programem nebo zaujmout kolegy originálním teambuildingem, na jižní Moravě najdete přátelskou atmosféru a profesionální služby. A co k jižní Moravě neodmyslitelně patří? No přece víno!

Jižní Morava chystá MojaKartu: turistickou kartu, která bude trumfem pro letošní turistickou sezónu

MojaKarta představuje balík výhod pro zpříjemnění pobytu na jižní Moravě. Do spolupráce se díky ní pustily turistické cíle a nabídka ubytovatelů. Návštěvníkům umožní poznávat výhodně památky a dopřát si zážitky napříč krajem. Karta bude k dispozici pro každého, kdo se u partnerských ubytovatelů zdrží alespoň dvě noci.