Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
19. března 2024, svátek má Josef
Připravte se na cyklistickou sezónu s Pealockem

Připravte se na cyklistickou sezónu s Pealockem

S nadcházející cyklistickou sezónou je jedním z velkých témat kvalitní zabezpečení kol a elektrokol. Není se čemu divit, pořizovací cena těchto vybavení se často vyšplhá i na nižší stovky tisíc korun. Drahé vybavení pak pochopitelně láká i zloděje, kteří jsou stále vynalézavější a stále častější jsou i krádeže ze zdánlivě bezpečných míst, jako jsou stojany u zahrádek kaváren a restaurací. Jen za předminulý rok se škody z krádeží vyšplhaly na 140 milionů korun, přičemž průměrná škoda z krádeží kol a elektrokol loni vzrostla na bezmála 30 tisíc korun.

pragmoon-pr-1200x1200-v7.jpg

CHYTRÝ ZÁMEK PEALOCK

Pokud hledáte spolehlivý zámek na cyklo výlety, pak by pro vás mohl být ten od české společnosti Pealock ideálním řešením. S jejich chytrým elektronickým zámkem se nemusíte bát své kolo nechat bez dozoru. Na výletech si tak klidně můžete vychutnat oběd v restauraci, výhled z rozhledny nebo klidně prohlídku muzea. S Pealockem máte zkrátka o starost méně.

Zámek disponuje integrovaným alarmem, pohybovým senzorem a druhá verze zámku také GPS modulem. Prostřednictvím technologie Bluetooth a mobilních dat jste o jakékoliv nežádoucí manipulaci s kolem ihned informováni na mobilní telefon, se kterým je zámek propojený jednoduchou aplikací. V té můžete mimo jiné také sledovat GPS polohu vašeho vybavení. Pealock můžete ovládat hned dvěma způsoby – buď skrze mobilní aplikaci nebo jedním z nabízených NFC příslušenství.

pragmoon-pr-1200x1200-v6.jpg

SVÉ KOLO SI MŮŽETE TAKÉ POJISTIT

A pokud chcete mít na svých cestách absolutní klid, můžete si své kolo skrze tento zámek také pojistit. Na podzim minulého roku Pealock spojil síly s Českou Podnikatelskou Pojišťovnou a pro všechny majitele druhé generace chytrého zámku Pealock nabízí pojištění sportovního vybavení, které sjednáte jednoduše, na pár kliknutí přímo v mobilní aplikaci. Pojištění je možné sjednat už od jednoho dne, je tedy vhodné jak na jednodenní výlet, tak i na celoroční pojistku.

www.pealock.cz

2576c84716bc9b9accec505c2641b4db-w654.png

ČTĚTE DÁLE

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.

Beats for Love vytahují další eso z rukávu - legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR!

Již za necelé čtyři měsíce odstartuje největší taneční párty marathon pod širým nebem. Ostravský festival elektronické hudby Beats for Love slaví své desáté výročí a při té příležitosti přivezou jeho organizátoři do Česka ty největší hvězdy světové taneční scény. Kromě již dříve avizovaného Davida Guetty přijede do Ostravy také švédská legenda, DJ a producent Eric Prydz, který již léta okupuje přední příčky světových hitparád a na festivalu v ČR vystoupí vůbec poprvé.

Show Must Go On!

Společnost se specializuje na realizaci originálních teambuildingových programů po celé České republice i v zahraničí. Správné teambuildingy posilují vztahy, podporují spolupráci a zvyšují motivaci zaměstnanců, což vede k vyšší efektivitě a lepší pracovní atmosféře.

Meandry Prahy: neotřelý průvodce městem pro děti a jejich rodiče

Proč a za čím dnes chceme cestovat? Stačí se zeptat ChatGPT a umělý mozek lidstva vám naplánuje celý cestovní itinerář, v němž nebudou chybět módní místa ani osvědčené turistické taháky. Své zážitky je pak možné sdílet na sociálních sítích a porovnat v mřížkovém schématu s ostatními cestovateli, jak podobnou cestu jste zažili. Jenže co když se chcete nechat překvapit? Prožít daný okamžik v přítomnosti? Objevit na sociálních sítích neobjevené? A co teprve když cestujete s dětmi?!

Už jste byli na oslí stezce a vyzkoušeli oslí trekking?

Oslí trekking, neboli procházka s oslíkem je zábavná, ale i rozvíjející aktivita. Putování krásnou přírodou v oslí společnosti vás obohatí o jedinečné okamžiky, uvede do pohody, pomůže zapomenout na stres a načerpat novou energii. Na delších výletech Vás čeká farmářský piknik, který oslík ponese ve speciálních brašnách a tak můžete putovat nalehko a naplno si užívat krásu okolní přírody.

Festival TANEC PRAHA spouští předprodej Prvních 10 dní s výraznou slevou – staňte se Early Birds!

Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla TANEC PRAHA, který tradičně patří k vrcholům sezóny v České republice, v červnu vstoupí do 36. ročníku. Jaký bude? Mimořádně různorodý a pestrý. Všechna představení se navzájem výrazně odlišují, ať už tématem či provedením. Jedno však mají společné – schopnost bourat prostřednictvím tance hranice států, genderu, ras i věku.