Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

-mg-2740_1.jpg

Na oběd si můžete zajít do stylové restaurace Sázavská taverna s krbem uprostřed nebo do naší útulné menší restaurace Vagón. V letních měsících je také k dispozici Plážový bar přímo u řeky, kde pivo a grilovaná klobása chutná nejlépe.

Pro nejmenší návštěvníky je připravena spousta houpaček a prolézaček, dále velké dětské hřiště s pirátskou lodí a hlavně obří trampolína, ze které nebudou chtít odejít. Dospělí si můžou zahrát fotbal, volejbal nebo nohejbal, ping-pong a ruské kuželky, pétanque a badminton, případně si udělat romantickou projížďku na pramicích nebo koloběžkách. Ve spolupráci s partnery je samozřejmě možné také vyrazit na výlet na lodích – proti proudu vyjedete legendárním Posázavským Pacifikem a dolů už pádlujete po řece třeba na kánoích nebo raftech.

sm-1.jpg

Blízké okolí nabízí zajímavé výlety – zámek Konopiště, Hrad Český Šternberk, Sázavský klášter, Huť František nebo Pivovar Kácov jsou jen nejznámější z nich. Celé okolí řeky Sázavy je plné romantických zákoutí s chatičkami a hospůdkami, které můžete objevovat při pěších výletech nebo na kole.

-mg-2740_1.jpg

Pobyt na Sázavském ostrově je určitě vhodný jak pro jednotlivce s rodinami, tak pro organizované skupiny, firemní akce, svatby či různá sportovní soustředění. K dispozici nabízíme moderně vybavené konferenční prostory a na přání umíme připravit program na míru (školení, kánoe, rauty, hudba, …). Ať patříte k jakékoli skupině, svůj čas tady u řeky Sázavy si určitě užijete a rádi se sem budete vracet.

Poznaňská 297, 285 06 Sázava
Tel.: +420 702 030 263
www.kempsazava.cz

ČTĚTE DÁLE

BOTANICKÁ ZAHRADA V LIBERCI VÁS OHROMÍ

Botanická zahrada v Liberci je nejstarší botanickou zahradou v České republice. Její historie sahá až do roku 1875. Komplex devíti expozičních skleníků v sobě skrývá exotické rostliny z celého světa.

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?