Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
29. března 2024, svátek má Taťána
Svatojánský Dvůr - Vše, co si jen můžete přát

Svatojánský Dvůr - Vše, co si jen můžete přát

Svatojánský Dvůr je restaurace a hotel v historické budově v klidné části Prahy 8 Střížkov s výbornou dopravní dostupností a soukromým parkováním. S přípravou teambuildingů, firemních a vánočních večírků, máme mnohaleté zkušenosti.

Váš firemní večírek doplní jedinečné historické prostory, vůně praskajícího dřeva a teplo rozpáleného krbu. Původní pískovcové sloupy s klenbami doplněné masivním krbem, kamenným obložením a nejrůznějšími starožitnými doplňky, díky kterým se budete cítit, jako vráceni v čase.

Na firemní akce a večírky vám připraví raut nebo servírovanou večeři / oběd. do 120 osob. Mají k dispozici vnitřní i venkovní kryté prostory a případě zájmu mohou zajistit kapelu nebo vytvořit tématickou akci (například moravský večer, spojený s tradiční hudbou, koštem vín, pálenky a domácích uzených specialit a sýrů). Možnost grilování ve vnitřním krbu na otevřeném ohništi, celoroční využití venkovní kuchyně na přípravu čerstvých specialit i s možností umístění rautu (2 grily, 2 krby, 2 pece a udírna), neomezené možnosti pestrosti rautu. Kladou důraz na vlastní výrobu a zpracování a rauty ušité na míru.

Pro milovníky vína je zde možnost vinného koutku s prezentací vybraných druhů vín s ochutnávkou a pro rumové nadšence zase řízená i neřízená degustace a prezentace vybraných druhů stařených rumů. Čepují tankovou Plzeň z dvouplášťových měděných tanků a mají opravdu velký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů.

Pokud si kromě dobrého jídla a pití chcete i zasoutěžit, pak lze uspořádat různé zábavné soutěže nebo šipkový turnaj. V nabídce je též ubytování v některém z deseti pokojů v unikátním historickém stylu.

Svatojánský Dvůr, to je nezapomenutelná atmosféra, osobní rodinný přístup a komplexní služby

th. 

Střížkovská 1/29A, Praha 8 Střížkov, 180 00 Česká republika, hotel@svdvur.cz, info@svdvur.cz+420 608 179 901, Facebook, Instagramwww.svdvur.cz 

ČTĚTE DÁLE

V Kutné Hoře Sedlci to žije

Sedlec patří k nejstarším částem Kutné Hory, s nadsázkou se dá říci, že kdyby nebylo Sedlce, možná by nebyla Kutná Hora. Byli to totiž právě sedlečtí cisterciáčtí mniši, kteří ve 13. století na svých pozemcích nalezli stříbro, díky čemuž se začal psát příběh jednoho z největších středověkých měst českého království.

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Už jste byli na oslí stezce a vyzkoušeli oslí trekking?

Oslí trekking, neboli procházka s oslíkem je zábavná, ale i rozvíjející aktivita. Putování krásnou přírodou v oslí společnosti vás obohatí o jedinečné okamžiky, uvede do pohody, pomůže zapomenout na stres a načerpat novou energii. Na delších výletech Vás čeká farmářský piknik, který oslík ponese ve speciálních brašnách a tak můžete putovat nalehko a naplno si užívat krásu okolní přírody.