Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. března 2024, svátek má Soňa
The Monkey Bar – První pražská džungle

The Monkey Bar – První pražská džungle

Objevte kombinaci butikového šarmu a městského vkusu – luxusní, ale ne upjatý – s nádechem bláznivosti a sofistikovanosti.

the-monkey-bar-prague-with-terrace-2.jpg

V The Monkey Baru vkročíte do světa prvotřídních spritů, nasajete nejnovější trendy mixologie a budete se cítit jako doma díky velmi uvolněné atmosféře. Koncept vychází z unikátní spolupráce s prémiovým ginem Monkey 47, ze kterého je tvořeno hned šest koktejlů originálních chutí. Eleganci koktejlů pozdvihují asijské a neznámé suroviny, které v Čechách jen tak neobjevíte. Koktejly jako Mango Sticky Rice s kokosovou rýží nebo Eau de Monkey s vetiverem a cedrovým dřevem vás zaručené překvapí. Hosty bar láká také vyladěným designovým interiérem a prostornou zahrádkou. V kulinářském repertoáru nechybí ani moderní přístupy ke stravování. Menu se denně třikrát proměňuje. Večerní à la carte představuje vizuálně i chuťově atraktivní pokrmy, které lze jíst bez příboru jako je např. francouzský toast s lanýži nebo místní MFC – Monkey Fried Chicken (smažené kuřecí kousky). Otevřeno má po celý den, a tak si lze v téhle oáze uprostřed města dopřát i snídani, oběd a na závěr precizní koktejly. Večerní atmosféra s DJ nebo živou hudbou v The Monkey Baru nikdy neutichá. Podobně pojatý after-work koncept v Praze jen tak nenaleznete.

cocktail-bar-prague-1.jpg

Pro vaše akce nabízí bar zastřešenou a vyhřívanou terasu ve vnitrobloku v centru Prahy, designový a klidný The Monkey Lounge nebo samotný živý The Monkey Bar. Veškeré prostory pojmou až 150 hostů a výhodou je zázemí sousedícího boutique hotelu Falkesnteiner Hotel Prague s moderní konferenční místností pro 12 osob. Fancy koktejly společně s kvalitním jídlem netradičních chutí překvapí každého hosta.

 

ČTĚTE DÁLE

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.