Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
28. března 2024, svátek má Soňa
The Most Fest: Dovolená u českého moře plná zábavy, sportu a hudby

The Most Fest: Dovolená u českého moře plná zábavy, sportu a hudby

Kdo bude chtít v létě zažít nevšední dovolenou u „českého moře“, má letos opravdu jedinečnou příležitost. U jezera Most od 11. do 14. srpna vyroste areál, který nabídne dny plné zážitků a zajímavého programu pro akci nazvanou The Most Fest.

3-fotka-pr-clanek-sport-tmf.jpg

Akce The Most Festival je pro všechny věkové kategorie, organizátoři lákají na nevšední letní dovolenou plnou sportu, kultury, dobrého jídla a relaxu pod mosteckým hradem Hněvínem. V atraktivním přírodním prostředí si návštěvníci mohou užít dokonalé zázemí pro vyžití, které rozhodně nenabízí jen vodní atrakce. Vyroste tu mimo jiné i snowpark se sjezdovkou, na které profesionální lyžaři a snowboardisté předvedou své umění v exhibicích včetně ukázek akrobatického lyžování a snowboardingu. Další exhibice se budou odehrávat v bojové aréně. V ní se představí přední čeští zápasníci včetně kategorie smíšených bojových umění MMA. Vysokou úroveň všech akcí zajistí spolupráce s předními sportovními svazy.

Lákadlem The Most Festu pro sportovní nadšence rozhodně budou dva závody pro veřejnost – Rainbow Run a 10. závod Dračích lodí StarColor Cup. K dispozici bude i skvěle vybavená půjčovna sportovních potřeb. Na souši si můžete užít třeba plážový volejbal, podnikat výzkumné výpravy po okolí na kolech nebo přeplavat „české moře“ na loďce či paddleboardech. Ti odvážnější pak mohou vyzkoušet adrenalinový jetsurfing nebo ještě podmanivější flyboarding.

tmf-new-program.jpg

To ale rozhodně není vše! The Most Fest nabídne i bohatý kulturní program. V areálu budou umístěny koncertní, divadelní a taneční scény. Na koncertech vystoupí přední české kapely (například MARPO & TROUBLEGANG, EDDIE STOILOW, RICHARD MÜLLER, LUCIE BÍLÁ A ARAKAIN, PSH & VLADIMÍR 518, JANEK LEDECKÝ, MONKEY BUSINESS, LAKE MALAWI a další), prestižní umělecké soubory přijedou se zajímavými divadelními hrami. Svou DJ show zde představí i Leoš Mareš a atmosféru malé Ibizy pod Hněvínem rozzáří DJ Roxtar & Adolfeen. Z kulturního programu bude hlavním tahákem divadelních představení Divadla Na Jezerce s Janem Hrušínským, který zde osobně zahraje divácky velmi oblíbenou hru Práskni do bot. Diváci se setkají ale také s regionální hvězdou Jiřím Krausem a jeho kolegy z mosteckého divadla a na prknech, která znamenají svět, se předvede i pražské divadlo Kampa.

2-foto-tmf-1.JPEG

Zvlášť postaráno bude o rodiny s dětmi. Pro ně zde bude připraven zábavní park a dětská zóna. Děti se na The Most Festu rozhodně nudit nebudou. Vodní svět i okolní pláže doplní nafukovací atrakce včetně obří skluzavky. Vše je koncipováno tak, aby je mohly používat již předškolní děti. V dětské zóně budou k dispozici také různá hřiště, potřebná sportovní výbava, a pokud budou rodiče chtít, mohou děti zanechat ve školce pod dozorem profesionálního certifikovaného personálu.

Prodej vstupenek na akci The Most Fest je v plném proudu. Ceny jsou vstřícné a mile překvapí. Organizátoři zdůrazňují, že v případě zákazu konání akce kvůli „covidu“ budou vybrané peníze vracet obratem. Zájemci se tak nemusí bát, že své peníze budou mít blokované nebo budou muset čekat na další ročník konání akce. Více informací naleznete na www.themostfest.cz

ČTĚTE DÁLE

V Kutné Hoře Sedlci to žije

Sedlec patří k nejstarším částem Kutné Hory, s nadsázkou se dá říci, že kdyby nebylo Sedlce, možná by nebyla Kutná Hora. Byli to totiž právě sedlečtí cisterciáčtí mniši, kteří ve 13. století na svých pozemcích nalezli stříbro, díky čemuž se začal psát příběh jednoho z největších středověkých měst českého království.

Již tuto středu zažijete Stalinův poslední western v MDK

Již tuto středu (27. 3.) se můžete těšit v našem oblíbeném divadle MDK na Stalinův poslední western. Jest černo-černá groteska o touze být šerifem.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Rekreační areál Sázavský ostrov - Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě!

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

V Divadle Lampion na Kladně se stanou zázraky

Druhou premiérou sezony 2023/2024 na téma V každém příběhu se skrývá zázrak bude autorská inscenace pro diváky od 7 let Krotitelé zázraků pojednávající o magickém světě dětí a o rodičích, kteří je občas neposlouchají, aniž by o tom sami věděli. Režie se ujal renomovaný tvůrce inscenací pro dětské diváky Jiří Ondra. Slavnostní premiéra proběhne 28. března v Divadle Lampion.

Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho!

Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli.