Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
26. dubna 2024, svátek má Oto
Tipy na firemní večírky: Ta nejlepší místa, kde můžete zakončit rok 2021

Tipy na firemní večírky: Ta nejlepší místa, kde můžete zakončit rok 2021

Dva měsíce jsme (konečně) mohli popíjet s přáteli na zahradních oslavách nebo se jen tak toulat přírodou. Máme tu podzim a s ním je třeba znovu začít pracovat na 100%. Není to nic, co bychom vyloženě vyhledávali, ale vydělávat se musí. Práce ale ještě nutně neznamená, že nebude zábava. Je potřeba ventil a na to jsou ideální firemní večírky.

Na následujících stránkách najdete tipy na řadu míst, kde bude váš firemní večírek rozhodně stát za to. Garantujeme zábavu až do ranních hodin, výborný servis, lahodnou gastronomii a pravděpodobně i nějaký ten bolehlav po ránu. Všeho samozřejmě s mírou, abyste se za sebe druhý den nemuseli stydět (i když, jak všichni víme, nějaká ta ostuda znamená nejlepší historky).

PETŘÍNSKÉ TERASY

Chcete si užít firemní večírek s naprosto jedinečným výhledem? Pak jednoznačně zamiřte do Petřínských teras. Restaurant je posazen uprostřed východního svahu Petřínského kopce, s naprosto neopakovatelným výhledem na celou Prahu. Samozřejmě není problém udělat večírek „na klíč“, zařídit grilování či živou hudbu. Vše je otázkou domluvy a včasné rezervace. Navíc už to není tak daleko do konce roku, takže pokud chcete odměnit své zaměstnance za dobře odvedenou práci, večírkem Petřínských terasách vedle nešlápnete.

Petřínské sady 393, Praha 1 - Malá Strana, Tel.: +420 602 224 096, www.petrinsketerasy.cz

ZAŽIJTE BEZSTAROSTNOU FIREMNÍ AKCI A BAVTE SE

 

V Šiklandu nabízí pestrou nabídku služeb, která se postará o bezstarostnou akci. Plánujete firemní akci a v hlavě máte něco netradičního? Chcete zapůsobit na obchodního partnera, rádi byste pozvali své zaměstnance a jejich rodiny na výjimečné místo? Zábavní park Šikland promění každé vaše setkání v nevšední zážitek!

www.firemniakce-sikland.cz

V PRAZDROJI VAŘÍ NEJEN SKVĚLÉ PIVO, ALE I NEZAPOMENUTELNÉ AKCE

Firemní večírek přímo v srdci pivovaru? Ano, přijeďte do Plzně, do Plzeňského Prazdroje! Uspořádejte akci, na kterou jen tak nezapomenete. Vybírat můžete z různých prostorů, jak velikostí tak i stylů – moderního Lighthouse, secesních zdobných sálů, netradičních prostor Návštěvnického centra i samotných ležáckých sklepů. Akci vám připraví individuálně na míru a zpestřit ji můžete pivovarskými doprovodnými programy, výtečným cateringem a samozřejmě plzeňským pivem. Na zdraví! Více na www.pradrojvisit.cz.

Pivovar Plzeňský Prazdroj, U Prazdroje 64/7, Plzeň 301 00 Email: reservations@asahibeer.cz, Tel: +420 377 062 888, www.pradrojvisit.cz, Kapacita až 250 osob

HOSTIVAR H1

Plánujete firemní posezení pro nejvýše 35 přátel ve stylovém prostředí pivovarské restaurace s tradiční českou kuchyní? Pak nemusíte hledat dál. Zveme Vás na ochutnávku našich skvělých nefiltrovaných a nepasterizovaných piv a výtečné kuchyně do našeho minipivovaru s restaurací a terasou. Hostivar H1 najdete na pomezí Hostivaře a Horních Měcholup, otevřeno máme od 11:00 do 23:00 hodin. Pro nabídku nás kontaktujte na mailu h1@pivovar-hostivar.cz nebo telefonicky na čísle 702 202 903.

RESTAURACE U HOLIŠE

V pražské městské čtvrti Holešovice najdete v klidné ulici restauraci U Holiše. Prostory restaurace vč. předzahrádky jsou k dispozici pro firemní akce, svatby, rodinné oslavy či jiné významné události. Mistři kuchaři zajistí pro vaši událost dle vašeho přání skvělé rauty s výbornými pokrmy, zajímavá možnost je příprava na grilu. Samozřejmostí je velký výběr nealkoholických a alkoholických nápojů. Vychutnat si můžete plzeňské pivo čepované z tanku. Za ochutnávku určitě stojí firemní Holišovická hruška, pálenka vyráběná macerací vybraných hrušek, kterou si můžete zakoupit. V rámci svých událostech můžete využít projektor a několik propojených TV monitorů. Otevřeno je od 11:00 do 24:00.

U Průhonu 466, P-7, Tel: +420 724 100 440, info@restauraceuholise.cz, www.restauraceuholise.cz

HOSTIVAR H2

Plánujete firemní posezení pro 45 kolegů v příjemném prostředí pivovarské restaurace s vyhlášenou kuchyní? Pak nemusíte hledat dál. Zveme Vás na ochutnávku našich skvělých nefiltrovaných a nepasterizovaných piv a výtečné kuchyně a ručně pečeného pečiva z naší pekárny do našeho minipivovaru s restaurací a pekárnou. Hostivar H2 se nachází nedaleko nádraží Horní Měcholupy, otevřeno je do 23:00. Pro nabídku nás kontaktujte na mailu h2@pivovar-hostivar.cz nebo telefonicky na čísle 702 203 143.

JINDŘIŠSKÁ VĚŽ

Historická věž v centru Prahy s prostory situovanými přímo v krovu věže, s krásnou vyhlídkou a zvonkohrou. Lze pronajmout i galerijní prostory v nižších patrech. Zajišťují společenské akce, rauty, večírky, soukromé pronájmy a vše, co si bude vaše firma přát. Prostory Jindřišské věže jsou vhodné také pro pořádání tiskových konferencí a firemních prezentací, školení v prostorách podkrovní vyhlídky v 10. patře. Nabízejí také možnost cateringových služeb na míru.

Jindřišská ulice 2122/33, Praha 1, Tel: + 420 608 346 521, info@jindrisskavez.cz, www.jindrisskavez.cz

VILLA SMETANA

Užijte si firemní večírek netradičním způsobem ve úžasném prostředí hotelu Villa Smetana! Villa Smetana je zpět a v mnohem lepší kondici! Navštivte tento nově zrekonstruovaný 4 hvězdičkový hotel a užijte si svůj firemní večírek ve velkém stylu! Villa Smetana disponuje svým designovým salónkem, který má kapacitu až pro 33 osob. Hotel se nachází v blízkosti centra, ale zároveň i vyhlášených kolonád s léčivými prameny, které určitě stojí za to navštívit!

Krále Jiřího 5-7, Karlovy Vary, Tel.: +420 603 222 524 info@hotelsmetana.cz, www.hotelsmetana.cz, Facebook, Instagram

MAJESTY LOUNGE

Elegantní MAJESTY Lounge, který je součástí Hotelu KINGS COURT a kde se potkává historie se současným moderním designem, vašemu večírku dodá nezapomenutelnou příchuť. Nechte se unést tóny živé hudby, vychutnejte si bohatý raut a širokou nabídku destilátů, koktejlů i vín. Po celou dobu vám bude k dispozici zkušený tým, který se postará o kompletní organizaci akce tak, aby byla dle vašich představ. A kdyby se večírek protáhl do pozdních nočních hodin, můžete se ubytovat v jednom z nádherných pokojů.

Náměstí republiky - U Obecního domu 3, Praha 1, Tel.: +420 226 280 819, www.hotelkingscourt.cz

BAGEL LOUNGE

To je to pravé prostředí pro setkávání větší společnosti přátel, oslavu narozenin, či firemní večírky! Užijte si večer se svými přáteli společně s čerstvě upečenými bagely! Takové jako jsou ty jejich, nemá nikdo! Jsou dělané ručně a zásadně z čerstvých surovin! V Bagel Lounge se nuda tedy rozhodně nenosí - přesvědčte se o tom sami a začněte je sledovat najejich sociálních sítích.

Sokolovská 343/21, 186 00 Karlín, Praha 8, Tel.: +420 771 157 730, www.bagellounge.cz, Facebook, Instagram

PIKNIK PARK

Italská restaurace s naprosto úžasnou polohou - vedle Čertovky, kousek od centra Prahy - a přesto v místě, které se vyznačuje úžasným klidem a krásnou atmosférou. Vynikající kuchyně stavící na čerstvých a domácích surovinách, velký výběr vynikajících vín a příjemná obsluha. Raut vám zde samozřejmě připraví na míru. Piknik Park navíc vyniká tím, že nabízí celoroční zahrádku, jejíž součástí jsou tepelné ohřívače. Něco takového vám žádný jiný podnik na Malé straně nenabídne.

Nosticova 8, Praha 1, Tel.: +420 601 164 711, www.piknikpark.cz

VINAŘSTVÍ KLUČOV

Středočeská vesnička Klučov se nachází cca 30 km východně od Prahy. Víno se zde pěstovalo už za vlády Karla IV. a mělo velký ohlas na stolech českých i rakouských panovníků. Manželé Šinkovi vinohrady obnovili v roce 2016 a dnes vinařství produkuje mladá vína, zaměřená na kvalitu. Kapacita vinného sklepa je 60 míst, veškerý servis pro vaši oslavu je samozřejmosti, stejně tak řízené degustace a teambuildingové akce ve sklepě i ve vinohradu. Ubytování až pro 30 osob, vlakové spojení S1 Praha-Kolín každou půlhodinu.

Klučov, 282 01 Český Brod, Tel.: +420 608 870 927, www.vinarstviklucov.cz

THE PUB

The PUB má vše potřebné pro stylový firemní večírek (moderní prostory, bohatě zásobený bar, výborné jídlo atd.). Je tu však ještě jeden podstatný rozdíl – v každém PUBu si pivo pěkně načepujete sami! Stoly disponují vlastní pípou, z níž teče tankový Pilsner Urquell. Každý samovýčep je vybaven dotykovým displejem, který umožní sledovat pivní výtoče, volat obsluhu, objednávat jídlo, zahrát písničku z Jukeboxu a mnoho dalšího. Na přání lze objednat školu čepování piva a jiný doprovodný program.

Veleslavínova 3, Praha 1, Tel.: +420 222 312 296, www.thepub.cz

PIZZERIA KMOTRA KAVÁRNA

Pizzeria Kmotra Kavárna u Národního divadla vás pohostí ve víceúčelovém salonku s kapacitou 30 až 35 osob. Je uzavřený, vybavený malým pódiem, TV s možností zapojení na PC a přenosným party reproduktorem. Připraví zde pro vás raut na přání a to nejen z pokrmů italské kuchyně (vše záleží na osobní domluvě). Celá restaurace má kapacitu cca 100 - 120 osob a je rozdělena na kavárnu v přízemí s výhledem do Voršilské ulice a sklepní část s pecí na dřevo, kde se nachází také zmíněný salonek.

V Jirchářích 12, Praha 1, Tel.: +420 724 234 603, www.stramberk.cz

CHATEAU HERÁLEC

Chystáte v nejbližší době konferenci nebo máte nový produkt, který byste rádi představili svým partnerům v netradičním prostředí? Chcete poděkovat obchodním partnerům za dosavadní spolupráci neformálním setkáním či vánočním večírkem? A co teambuilding a outdoorové aktivity pro zaměstnance či obchodní partnery? Chateau Herálec je ideální destinací pro všechny luxusní eventy i firemní akce s ubytováním. A také místem, kde v zámeckém pohodlí můžete nerušeně pracovat. A slavit. A odpočívat. Inspirovali jsme Vás?

Herálec 1, Herálec, reception@chateauheralec.com, Tel.: +420 734 822 640, www.chateauheralec.cz

NA KAČABCE - PUTYKA

Na Kačabce vás svou nabídkou rozhodně nezklamou. Čepují zde výborný Plzeňský Prazdroj, na mlýnku mají vysokohorské výběrové kávy Café Majada, v nabídce najdete ikonická evropská vína, a domácí vína z malého vinařství Jan Vaněk (i s limitovanou edicí vyráběnou jen pro Kačabku). Není se čemu divit, že si celou restauraci, tým a styl kuchyně v čele s Jardou Bejvančickým při své návštěvě v pořadu Ano, šéfe! pochvaloval Zdeněk Pohlreich. Kapacita na firemní akce je 50 - 60 osob vnitřní části a až 100 osob na zahrádce, samozřejmostí jsou rauty, svatby, barmanské show, stand-up comedy, živá muzika pro firemní akce a degustační večery s párováním jídla a nápojů.

Chalupnická 12, Praha 10 - Hostivař, Tel.: +420 603 217 934, www.nakacabce.cz

RESORT LESNÍ LÁZNĚ

Resort Lesní Lázně je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí alespoň na chvíli uniknout od každodenního shonu a dopřát si plnohodnotný relaxační zážitek. Součástí resortu je restaurace, konferenční sály, tělocvična a venkovní altán. Společně s bohatou nabídkou služeb nabízí resort plnohodnotné zázemí i pro ty nejnáročnější. Svůj pobyt si můžete zpříjemnit některým z vyhlášených tělových rituálů v rámci SPA, nebo vyzkoušet unikátní relaxační apartmá s lesní vířivkou a infrasaunou. Hotelový resort je obklopen NPR Voděradské bučiny.

Kádovská 154, Zvánovice u Prahy, rezervace@lesnilazne.cz, www.lesnilazne.cz

NA TÝ LOUCE ZELENÝ

Večírek v krásném prostředí přímo na okraji Kunratického lesa? Žádný problém! Přesně tam vás uvítá restaurace s příhodným názvem „Na tý louce zelený“. Pochutnáte si zde nejen na mimořádné české a minutkové kuchyni, ale přímo labužnickým zážitkem jsou speciality připravované ze zvěřiny. K jídlu podávají plzeňské a rohozecké točené pivo a zdejší specialitou jsou vysoce kvalitní vína z Jižní Moravy. Doporučujeme zeptat se na Námořnickou knajpu s 36 místy a centrálním grilem. Je pro večírky ideální! V příznivém období si lze zamluvit terasu se 40 místy.

Na zelené louce 451/1, Praha 4 - Kunratice, Tel.: +420 241 711 820, www.natyloucezeleny.cz

HOMOTŮV STATEK

V pohodlné vzdálenosti od Prahy či Liberce, obklopeni úžasnou přírodou chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, můžete relaxovat a bez rušení prozkoumávat a rozvíjet vaše nápady. Disponují vlastní školící místností s kapacitou 13 osob a vybavením, které zvládne všechny vaše potřeby. V případě většího počtu lidi a výhradního pronájmu celého statku jsou schopni přizpůsobit prostory jídelny, která dle svého uspořádání pojme od 20 do 42 osob. Společně s agenturou YellowPoint – Firemní akce jsou schopni nabídnout rozmanité příležitosti pro utužení celého kolektivu.

Mšeno – Sedlec 14, 277 35, recepce@homutuvstatek.cz, Tel.: +420 604 240 979, www.homutuvstatek.cz

MLÝN NA DOBRÉ VODĚ

Kapacita našeho místa je až 300 osob pro raut, 200 osob pro hostinu, z toho 150 osob ve vnitřních prostorách. Rádi pro Vás zorganizujeme firemní večírky, zasedání, konference, prezentace, tiskové konference, workshopy, teambuildingy. Firemní akce můžeme doplnit aktivitami tipu například degustací nápojů, kurzem grilování, lukostřelbou v naší zahradě apod. Naše místo ve své kategorii je v Praze neopakovatelné. Pozemek cca 7500 m² s potokem, sádky pro čerstvé ryby, 100 let starými stromy, 400 let starým mlýnem kombinovaným s moderní architekturou, 450 m² venkovní terasou, 12 m širokým schodištěm.

Na Dobré vodě 39, 104 00, Praha 10, info@svatbyvpraze.cz, Tel.: +420 602 339 433, www.mlynnadobrevode.cz

 

 

 

 

ČTĚTE DÁLE

V polovině května dorazí do Prahy 30 vinařů. Dovezou šest tisíc lahví růžového vína

Celkem 46 stánků, 30 vinařů, degustace růžových vín a klaretů, k tomu vhodná gastronomie, bohatý doprovodný program – to vše nabídne už 13. ročník festivalu Růžový máj. Ten proběhne 18. května na pravém břehu Vltavy na Rašínově nábřeží.

Chci, aby se v mém divadle všichni cítili jako doma

Zatímco se jiná divadla v době pandemie strachovala o přežití, zlatá slavice Lucie Bílá podnikla odvážný krok a pustila se do rekonstrukce bývalé Ta Fantastiky. Díky ní scéna v pražské Karlově ulici prošla velkou proměnou a zároveň dostala nové jméno. Jak se Divadlu Lucie Bílé daří několik let od otevření?

Bitcoin je sexy punkáč, na kterého Wall Street letí

Poprvé v historii lidstva můžeme sledovat vznik aktiva, které měli nejdříve obyčejní lidé a až dlouho potom si na něj směly sáhnout finanční „vládci světa“. Jmenuje se Bitcoin a tohle je příběh sexy finančního punkáče, kterému lezou nejmocnější firmy do zadele.

Největší blbost je chtít cestovat a brečet, že na to nemám finance

Odjakživa byla přesvědčená, že si bude spokojeně žít v Praze jako pravá měšťanda. To se ale před lety změnilo. „Začala jsem se více zajímat o zdravý životní styl. Zjistila jsem, že výlety, které jsem začala podnikat, fungují jak po fyzické stránce, tak po psychické. Teď už si bez cestování a pobytu v přírodě neumím představit život,“ říká cestovatelka Veronika Křížová (28), která své zážitky, tipy a rady sdílí na Instagramu a TikToku Cestuj_s_Veru.

Obchodní dům Máj v centru Prahy začíná psát novou kapitolu

Po rekonstrukci se veřejnosti znovu otevře už v červnu, láká na nákupy, špičkovou gastronomii i nejmodernější zábavu

BTC Prague 2024. Největší bitcoinová akce v Evropě!

V návaznosti na velmi úspěšný první ročník v roce 2023 se BTC Prague v červnu 2024 vrací do hlavního města. Jedná se o největší konferenci v Evropě zaměřenou pouze na bitcoin.