Tato stránka používá soubory cookies a bez nich nemusí fungovat správně. Povolte prosím soubory cookies ve Vašem prohlížeči.
27. července 2024, svátek má Věroslav
Transmission Elysium Prague 2024 představuje kompletní seznam vystupujících!

Transmission Elysium Prague 2024 představuje kompletní seznam vystupujících!

Po úspěšné světové tour United Music s radostí oznamuje, že se vrací tam, kde to vše začalo. Už v sobotu 15. června 2024 se Transmission Festival vrátí do Prahy! Tentokrát se O2 arena stane dějištěm zcela nové edice s názvem'Elysium'.

dsc-00017-2.jpeg

Dechberoucí výpravná show, velký počet speciálních efektů, světové hvězdy, ale hlavně neuvěřitelná atmosféra. Transmission je zárukou neopakovatelného zážitku pro hudební fanoušky po celém světě. A tento ročník rozhodně nebude výjimkou! 

dsc-0101-3.jpg

Po dlouhých tříleté přestávce byl potřeba nový přístup, a proto se můžete těšit na zcela unikátní příběh. Show'Elysium' vás zavede do hlubin oceánů, ve kterých se objeví neočekávaný historický artefakt. Co to znamená a kam až vás tento příběh zavede, zjistíte společně s tisíci fanoušků v O2 areně už v sobotu 15. června.

Kompletní seznam vystupujících:

COSMIG GATE

cosmic-gate-square.png

CRAIG CONNELLY

craig-connelly-square.png

DAXSON

daxson-square.png

DIGITAL CULTURE

digital-culture-square.png

DRIFTMOON

driftmoon-square.png

MARKUS SCHULZ

markus-schulz-square.png

NILSIX

nilsix-square.png

PAUL VAN DYK

pvd-square.png

Dusk (Warm Up)

dusk-square.png

Připravte se poznat opravdové kouzlo elektronické taneční hudby v sobotu 15. června v pražské O2 areně. Všechny vstupenky včetně combo vstupenek s páteční Techmission, na které vystoupí legendární Paul Kalkbrenner, jsou dostupné zde.

Sobota 15. června 2024 Transmission Elysium Prague 2024
O2 Arena, Praha
FB událost
Oficiální stránky
Sledujte Transmission na Instagramu

ČTĚTE DÁLE

Opava slaví 800. Buďte u toho!

„Perla Slezska“ v letošním roce slaví úctyhodných 800 let. Městská práva jí přiřknul Přemysl Otakar I. dekretem v roce 1224 a od té doby zažila mnohé.

TÁBORSKÉ KULTURNÍ LÉTO

Město Tábor v létě nabídne rozmanité kulturní akce. Těšit se můžete na stálice letního programu Jazzový Tábor a festival pouličního divadla Komedianti v ulicích. Rekonstrukcí historické bitvy vzdáme hold husitskému hejtmanu Janu Žižkovi, jenž skonal právě před 600 lety.
Reklama
reklama

DEADPOOL & WOLVERINE

Nemá smysl předstírat, že o tomhle filmu něco opravdu víme. Studia Marvel/Disney drží celý příběh pod pokličkou a jistí jsme si jenom tím, že ukecaný žoldák ve filmu spojí síly s verzí Wolverina, který ve svém vesmíru nedokázal uspět.

Vítejte v parku DinoLive!

Tento fascinující park v Praze nabízí setkání s více než 70 pohyblivými dinosaury v životních velikostech, z nichž někteří dosahují délky až 18 metrů!

BTC Prague 2025. Prozíravý bitcoiner kupuje Early Bird!

Jsi fanatik do bitcoinů? Věříte v tuto technologii a považujete Bitcoin za nadřazený všem ostatním kryptoměnám? Chtěli byste přijet do Prahy a poslechnout si některé z největších učitelů na téma Bitcoin, kteří se s vámi podělí o svá moudra, a zároveň se setkat s dalšími hodlery a fanoušky Bitcoinu?